Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top ervaring gehad bij Smelluxe. Vriendelijk personeel en ik kreeg nog een gratis roomspray mee! Ook vaker online besteld en altijd TOP service gehad

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Virksomhedsoplysninger

1. Parfumeri

Skrevet af virksomheden

Smelluxe - De Essentie van Luxe Parfums uit Dubai Welkom bij Smelluxe, waar we je meenemen op een geurige reis door de wereld van heerlijke Arabische parfums uit Dubai. Onze collectie omvat een schat aan kwalitatieve geuren die de ziel prikkelen en de zintuigen verwennen. Van Oriëntaalse autoparfums tot exclusieve unisex parfums, Smelluxe biedt een breed scala aan geuren die je laten voelen als een echte sultan of Arabische prinses. Bij Smelluxe staat klanttevredenheid centraal. Met een Trustpilot-score van 4.7/5 en lovende recensies over onze snelle levering en uitstekende klantenservice, zijn wij trots op onze reputatie. Onze klanten waarderen de unieke geuren en de betaalbare prijzen, waardoor Smelluxe de perfecte keuze is voor parfumliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit. Ontdek de magie van Smelluxe en laat je betoveren door onze prachtige collectie. Gratis verzending vanaf €75 en eenvoudig retourneren binnen 14 dagen. Bezoek onze webshop en ervaar zelf waarom Smelluxe de favoriete parfumonderneming is van velen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Top service

Top service! Snelle reacties altijd.
Geurtjes zijn heerlijk.
Ik ben nu al 1 vaste klant

8. november 2024

Dag Casaouia,

Bedankt voor je review & fijn om te horen dat je tevreden bent over de service, alsook je nieuwe aanwinst. More to come!

Bedankt voor het vertrouwen in Smelluxe & geniet van je nieuwe parfum.

Graag tot de volgende keer!

SUPER GOED

Ik heb de parfum nog niet ontvangen omdat ik het pas gisteren heb besteld.. normaal geef ik ook nooit reviews maar ik zeg twee woorden ZEKER BESTELLEN!!! ze zijn super vriendelijk en doen hun werk goed! Ik heb mijn huisnr vergeten in te geven en ze stuurden me direct een mail of ik het kon doorgeven en ze hebben het direct rechtgezet!!
Zal zeker in de toekomst nog eens bestellen voor mijn parfum collectie🥰

6. november 2024

Dag Maria,

Bedankt voor deze mooie review, terwijl je je bestelling nog niet eens binnen hebt;) Kleine moeite vanuit onze kant hoor, het gaat immers om jouw bestelling dus gelukkig reageerde je snel en ontvang je dus snel je bestelling! Fijn om te horen dat je nu al positief bent.

Wensen je veel plezier met je nieuwe aanwinst en bedankt voor het vertrouwen in Smelluxe.

We wachten op je review van je nieuwe parfum;)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel contact snelle verzending.

Snel contact snelle verzending.. Als enorm fijn ervaren!

23. september 2024

Beste Gabje,

Bedankt voor je review & fijn om te horen dat de service je goed is bevallen. We hopen dat je tevreden bent met je geurtje.

Veel plezier ervan en tot de volgende keer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eerder goed geholpen altijd. Maar laatste keer niet en nooit meer!

Ik werd eerder door een mevrouw geholpen die zeer vakkundig en netjes tegen over z’n klanten bleef. Tot mijn verbazing ben ik na een tijdje vandaag weer even langs geweest om het winkel te bezoeken in de bazaar Beverwijk. Probeerde vandaag weer even wat parfums te scoren voor nette prijzen die wel eerder gehanteerd werd door een mevrouw die er werkte. Vandaag ben ik zeer niet goed verwelkomt door een heer die er werkte die zich heel erg high class gedroeg en woorden en termen gebruikte als ik ben de owner ik bepaal dit dat sus zo, en andere klanten vergelijken met andere klanten is ook niet zo slim en professionele houding tegen over je klant. Nou ik kan jullie garanderen na deze ervaring dat ik zeker niet meer terug zou komen want zo ga je niet met je klanten om. Zaken doen is eerst vertrouwen in elkaar en dan gunnen elkaar maar helaas heb ik dat vandaag niet kunnen ervaren!

28. juli 2024

Beste Mert,

Allereerst bedankt voor je 1-sterrenreview na een uitgebreid gesprek en je een goed prijsaanbod gedaan te hebben gisteren.

Vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Ik had het chiquer gevonden als je dit face to face had besproken met mij in plaats van mij persoonlijk de hand schudden en vervolgens deze review te schrijven. Ik ben namelijk de 'high class' man die jou heeft geholpen. En inderdaad de owner. Ik heb je gisteren super geholpen, een lang gesprek met je gehad, maar je wilde een nog betere deal dan ik je al had gegeven.

Je forceerde de deal. Je wilde bovenop de korting die ik je had gegeven (uit mezelf) ook nog eens een extra korting. Helaas werkt dat niet zo. Als jij een extra slaatje eruit wil slaan om je op die manier goed te voelen, zegt dat meer over jou dan over mij. Onze prijzen zijn fair en onze service is top. Maar je moet goed onthouden dat jij als klant niet niet de prijsbepaling doet. Je spreekt over vertrouwen, maar je hebt, ik citeer, 'al 4 keer bij ons gekocht', dus het vertrouwen was er en ik gunde je ook een korting. Jij gunde het mij gewoonweg niet, maar dat moet je niet in mijn schoenen schuiven. Ik wens je verder al het goeds toe en je bent nog steeds altijd van harte welkom om bij ons te shoppen!

Ismael
Owner

Beste Nayle,

Dank voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe geuren.

Geniet ervan & graag tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snel geleverd dik tevreden!!

Super snel geleverd!! En goeie service

3. juli 2024

Dag Maria,

Bedankt voor je mooie review & fijn om te horen dat je tevreden bent over de parfums & service.

Veel plezier van je nieuwe aanwinsten & tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie en persoonlijke…

Goede communicatie en persoonlijke levering was top!

26. juni 2024

Dag Kristen,

Bedankt voor je review & fijn om te horen dat je tevreden bent met de service. Geniet van je nieuwe aanwinsten en graag tot de volgende keer!

Geweldige parfumzaak

Zulk leuk personeel bij hun zaak op de bazaar in Beverwijk! Koop nergens anders meer mijn parfum, ze helpen je zo fijn en helpen echt om de perfecte geur voor jou te zoeken. Ik kan niks anders zeggen dan een top zaak❤️❤️❤️

9. juni 2024

Hallo Lotje,

Bedankt voor je mooie review & fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop & de service. Daar doen we het tenslotte voor.

Geniet van je parfum(s) en graag tot de volgende keer!

Heerlijke geuren

Heerlijke geuren, prima prijzen en fijne service!

8. maj 2024

Dag Miriam,

Dank voor je mooie review & compliment. We zijn blij om jou als trouwe klant te hebben en wensen je heel veel plezier van je geuren!

Tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2022 kennis gemaakt op de Bazaar met…

2022 kennis gemaakt op de Bazaar met Smelluxe. Toen in een keer meerdere heeeeeerlijke geuren gekocht. Super klant vriendelijk en voor een goede prijs. Daarna veel bestellingen online gedaan vanwege de afstand naar Beverwijk. Deze service is ook top. Goede communicatie en mega snelle service. Morgen komt de nieuwe bestelling weer binnen. Vaste klant en dat blijf ik ook zeker. Dank jullie wel 🙏

16. maj 2024

Dag Caya,

Bedankt voor je prachtige review & fijn om te horen dat je tevreden bent met de lekkere geuren, alsook de service. Daar doen we het immers voor! Heel veel plezier gewenst met alweer je nieuwe bestelling en bedankt voor het vertrouwen!

Snelle levering, heerlijke luchtjes

29. april 2024

Beste Jacky,

Bedankt voor je positieve review. We wensen jou heel veel plezier van je nieuwe aanwinst en zien je graag terug!

Toppers

Een laar weken geleden ben ik bij de bazaar in Beverwijk geweest. Ik liep langs smelluxe en werd gelijk met een grote glimlach ontvangen, de dame heeft mij verschillende geuren laten ruiken en ben uiteindelijk met 2 heerlijke parfums naar huis gegaan. Ik werd ontzettend leuk geholpen en ik zal hier zeker vaker parfums aanschaffen!

14. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag waren wij bij deze dame langs…

Vandaag waren wij bij deze dame langs en zijn super geholpen, heel vriendelijk en wist waar ze het over had. Als we weer bij de bazaar zijn gaan we zeker weer langs!

6. april 2024

Dag Maya,

Dank voor je review en fijn om te vernemen dat je goed bent geholpen. Een goede service staan we immers o.a. bekend om. Heel veel plezier van je nieuwe aanwinst(en) en graag tot de volgende keer.

Goede ervaring

Goede ervaring, snelle levering en klantvriendelijk.
Heerlijke parfums die nergens te vinden zijn voor een betaalbare prijs.
Top kwaliteit

5. marts 2024

Snelle levering & kwaliteit! 👌🏻

Snelle levering, mooie kwaliteit en nog extraatjes waar je je bijna schuldig door voelt!

Superfijne testers en perfecte verpakking.

Mooi cadeau voor mijn vriendin, ze is er ontzettend blij mee!

10. januar 2024

Hallo Steff,

Bedankt voor je prachtige review & fijn om te horen dat je vriendin blij is met het bestelde geurtje. We wensen je veel plezier van je proefjes en uiteraard het geurtje dat je besteld hebt voor je vriendin. Graag tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geleverd op de verwachte datum

Geleverd op de verwachte datum. Geen probleem met bestellen gehad.

16. juli 2023

Beste Antoon,

Bedankt voor je review & fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en hopelijk ook de geuren.

Tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, heerlijk geurtje!

26. juli 2023

Beste Melissa,

Bedankt voor je positieve review & fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe parfum. Heel veel plezier ervan & graag tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service, snelle levering!

Voor de eerste x een geur besteld hier (Afnan 9PM) en het werd snel geleverd! Ondanks dat PostNL vertraging had. Ook toen ik de klantenservice een berichtje stuurde reageerden ze vrijwel meteen! Ben zeer tevreden van zowel de service als van de geur die ik bestelde! Ook krijg je 2 testertjes erbij met label! Een echte aanrader!

3. august 2023

Snel er bij zijn

Snel on huis en heerlijke geurtjes

24. juli 2023

Beste Linda,

Bedankt voor je review en goed om te vernemen dat je tevreden bent met de service en geuren.

We wensen je heel veel plezier van je nieuwe parfum en graag tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, super lekker geurtjes👌🏻

24. juli 2023

Beste Nadia,

Bedankt voor je mooie review & fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je nieuwe geurtjes.

Geniet ervan & graag tot de volgende keer!

Team Smelluxe

Læs mere om andre typer anmeldelser.