smartlapper.no Anmeldelser

Under middel

TrustScore 2.5 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Litt uheldig med en bestilling som ble…

Litt uheldig med en bestilling som ble borte i posten, og et par uker begynte jeg selvfølgelig å bli frustrert. Men kundeservice hyggelige hele veien og sendte lappene på nytt. Og selvfølgelig dukket lappene opp i postkassa samme dag som jeg ba om pengene tilbake! 😂 Jeg ga beskjed med en gang og tilbød meg å betale på nytt, men de sa det var helt i orden.

Gutten var kjempefornøyd med Sabeltann-lappene, og jeg handler gjerne hos dere igjen!

10. september 2026

Utrolig useriøst firma

Utrolig useriøst firma! Reklamerer på nettsiden med rask levering og sending samme dag! Er nå gått 10 dager. Sendte mail etter 7 dager (her står det også at de skal svare innen 24 t- ingen svar!) ringte i dag og snakket med en mann som mente at jeg måtte vente til tirsdag og måtte da ringe igjen om de ikke hadde kommet! Altså! Hva er dette her for ett useriøst firma med utrolig dårlig kundeservice!!! Når du ser at ordre er sendt til trykk samme dag de ble bestilt og ikke mer er skjedd så har disse kommet bort! Da er du på tilbudssiden å trykker nye samme dag og sender dem!
Jeg betalte via vips og som alle andre skriver så trakk de pengene med en gang!

7. august 2026

Svindel

Penger trekt fra konto, ingen svar dra kundeservice og inget produkt i posten!
Dette er scam, ikje kjøp!

15. oktober 2025

Elendig service

Betalte for flere lapper 15 august pengene ble trukket fra kortet, men ingen ordre bekreftelse i sikte (og kundeservice sa jeg måtte sjekke søppelpost)...
Nå er det gått over en uke og ingen svar på om det i det hele tatt kommer en bestilling i posten eller ei.

15. august 2025

Dårlig kvalitet

Navnelappene slites bort ved bruk og vask i høyt tempo og jeg angrer veldig på at jeg ikke betalte litt mer for navnelapper jeg av erfaring vet er gode. Dessuten virker det som limet kommer ut av kantene, så ALLE lappene på alle arkene bak det øverste har limt seg fast i baksiden på arket foran. Det er temmelig irriterende da jeg kjøpte ganske mange til to unger. Anbefaler de bedre rangerte konkurrentene.

1. december 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Treige greier

Var litt redd jeg var blitt lurt..
Betalte dessverre med vipps dum som jeg var. Og har ikke fått stempelet mitt enda. Bestilte 22 november. Og nå er det den 12 desember. Fikk endelig sendingsbekreftelse i dag. Kansje fordi jeg klagde her. Hvem vet. Vi får nå se om det dukker opp

11. december 2022

Bestilte hos Smartlapper.no

Bestilte hos Smartlapper.no, mottok de aldri. Har sendt klage flere ganger, men aldri engang fått svar. Kun penger tapt. Hold dere langt unna dette useriøse firmaet😟

18. august 2022

Anbefales ikke

Dårlig kvalitet ift navnelapper fra andre leverandører. De er billige men det blir dyrt når man må sette på nye lapper etter en så kort periode, etter 5-6 vask. Fikk ikke garanti i det hele tatt da de ble kjøpt for 4 måneder siden, og de har kun 100-dagers garanti på disse lappene, alt for kort tid. Svært dårlig opplevelse. Kjøper aldri igjen fra smartlapper.no

12. november 2021

Dårlig kvalitet på lappene

Jeg bestilte lapper for å merke barnehageklær. De var kjempefine å se på, og jeg var fornøyd med både pris og leveringstid, men så endret det seg da jeg tok dem i bruk. De faller av i første vask, og det har aldri skjedd med lapper fra andre leverandører.

Da jeg kontaktet smartlapper for å gjøre dem oppmerksomme på den dårlige limen de bruker, fikk jeg bare en "kald skulder" og beskjed om at jeg i alle fall ikke fikk erstattet lappene. Det var for lenge siden jeg hadde bestilt dem sa de. De ble mottatt i juli 2020 og tatt i bruk i april 2021, og smartlapper påstår at limen ikke varer så lenge (!!!). Uansett, det var ikke en erstatning jeg ba om i min henvendelse til dem. Jeg ville at de skulle bekrefte at de vil se på saken og kanskje takke for at jeg sa fra.

Kjøp heller lapper fra andre, kjente leverandører! Jeg har aldri hatt problemer med dem, og jeg har brukt lapper fra flere.

30. juni 2021

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.