SLECHT!!!Ik heb een lamp gekocht, en deze blijkt onderweg te zijn uit China??? Ze zijn NIET te bereiken op 06 nummer en op e-mail reageren ze niet. Hier niks kopen!!!!!
Se, hvad kunderne siger
Ik heb op woensdag de bestelling geplaatst. Het is nu dinsdag en ik kan m nog niet ophalen. Ik kan dus ook niets zeggen over de kwaliteit van de producten.
Virksomheden har svaret
Vorige week via whattsapp contact gehad omdat mijn rolluikschakelaar defect was na 5 maanden. Binnen 2 dagen een nieuwe gekregen onder garantie. Goeie en supersnelle service, ik ga hier zeker in de... Se mere
All good. Eventhough during this period postnl had some delays with deliveries, smartinhuis sent a message that they were expecting delays. Good service. Also good prices and good assortiment, it was... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De Verlichting Shop is een familiebedrijf met 35 jaar ervaring in hoogwaardige verlichting. Wij leveren snel en CO2-neutraal, met topmerken zoals Philips en Osram. Bestel voor 21:00 uur en ontvang uw bestelling morgen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop!
Kontaktoplysninger
Osloweg 131, 9723BK, Groningen, Holland
- +31 (0) 6 82 45 94 93
- info@deverlichtingshop.com
- smartinhuis.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
SLECHT!!!Ik heb een lamp gekocht
Goeie en snelle service
Binnen 2 dagen een nieuwe gekregen onder garantie.
Goeie en supersnelle service, ik ga hier zeker in de toekomst nog meer smart schakelaars bestellen.
PRIMA
Prima webwinkel.
Het ging een keer mis, buiten de invloed van Martin, en hij heeft toen erg goed gereageerd. Daarom kom ik ook steeds terug.
Nette oplossing
Per ongeluk de verkeerde lampen besteld waardoor er een aantal kapot gingen. Martin kwam met een nette oplossing: bestel alternatieve lampen en stuur de verkeerd bestelde lampen terug. De defecte lampen worden niet in rekening gebracht. Prima opgelost.

Besvarelse fra De Verlichting Shop
De aangekochten producten waren snel…
De aangekochten producten waren snel geleverd, en ze waren goed en duidelijk weer gegeven met foto,s en met volledige beschrijving erbij,zodat ik wist wat ik kocht,en moest hebben.

Zeer goede service!
Binnen korte tijd na aankoop van enkele halo-lampen gingen er 2 stuk. Na melding kreeg ik die direct vergoed, snel en met een prettige correspondentie.

Prima service
Prima service, zowel via Bol of rechtstreeks. Ik heb meerdere malen LED kopspiegelampen gekocht, die geven méér licht dan verwacht: 8W is genoeg voor 100 W halogeen (12W was te fel)
Levering ook erg snel.

Teleurstelling
2 van de 3 geleverde producten waren defect. Het bestellen + bezorgen was prima.

G9 lamp
10 stuks dimbare G9 lampjes 4000k besteld,doen het goed dimbaar mooi helder wit licht

Besvarelse fra De Verlichting Shop
Goede service ,op tijd geleverd .
Goede service ,op tijd geleverd .
Werd goed gecommuniceerd

Lamp besteld
Lamp besteld en doet wat tie moet doen.
Goeie prijs. Zou zo weer hier iets bestellen.

Besvarelse fra De Verlichting Shop
Kies voor een andere bezorger, Martin!
Ik kan dus ook niets zeggen over de kwaliteit van de producten.

Geweldige after-rsale-service!
Ik had 2 identieke lampen besteld (reflector 40W E27 220Volt) De beide doosjes zagen er ook hetzelfde uit, maar ... de twee lampen hadden niet hetzelfde model. Dit betekent dat de lichtopbrengst van beide lampen niet helemaal hetzelfde is en dat was wel de bedoeling.
Graag wil ik nog even terugkomen op bovenvermelde tekst.
Een dag na de plaatsing van mijn review ontving ik een mailtje met de excuses voor het feit dat ik twee lampen had ontvangen die waarschijnlijk uit 2 verschillende productieseries kwamen. Mij werd medegedeeld dat dit geheel kosteloos gecorrigeerd zou worden. Zojuist heb ik inderdaad (gratis) 2 nieuwe exemplaren ontvangen die wel 100% identiek zijn.
Menige internetshop zou hier een voorbeeld aan kunnen (of beter gezegd moeten) nemen.
Smartinhuis ... BEDANKT voor deze service!

Besvarelse fra De Verlichting Shop
Zeer snel ontvangen en lage prijs
Zeer snel ontvangen. En de juiste lampen voor een hele lage prijs.

Besvarelse fra De Verlichting Shop
Læs mere om andre typer anmeldelser.