Find en anden sælger!! Fri dig selv for en dårlig købsoplevelse
Vi føler i den grad, vi er taget ved næsen!
Først en god kontakt, så man rigtig får fornemmelsen af troværdighed - lad dig ikke narre! Naiv som man er, stoler man på det bedste i folk. Stod og skulle bruge en campingvogn som midlertidig hjem, og det blev sagt udtrykkeligt, at vognen skulle være beboelig. Det var der lovning på. Har fået den fragtet fra den ene ende af landet til den anden, og ingen mulighed for at se den inden. Var indforstået med, at der var nogle ting, der skulle laves og rengøring af den stod for egen regning. Fint nok. Men i al hast at få leveret en vogn, kl. møg søndag morgen flere timer før aftalt tid, hvor chaufføren dårligt har tid til at overlevere papirer - og da der spørges efter nøgler, bliver der sagt, der ingen nøgler er! A' hvad?!
Nu står vi med en vogn, der både har fugtskader. En hoveddør, der viser tydelig tegn p, at den har været forsøgt brækket op, så den gaber knap 1 cm i siden og for oven. Et soveværelse uden skydedør selvom det stod i annoncen. Samt hele højre side på vognen, der har fået "tryk16", så alle samlinger har givet sig 2 cm, og væggen gaber fra gulvet! Det blev opdaget ved skift af gulvtæppe. Og endda uden plader og ikke ferieklar, selvom dette også fremgik af annoncen. Vi har henvendt os til dem uden respons, så nu er det igennem FDM og Nævnenes hus. Vil varmt anbefale medlemsskab ved førstnævnte. Selvom sælger tror, at de kan komme udenom, så kan en forhandler ALDRIG frasige sig en forbrugers reklamationsret, så vi satser.
14. april 2022