SmartBuyGlasses - Oslagbara priser

- 180 designermärken
- Hos SmartBuyGlasses har vi det största sortimentet av solglasögon och glasögon från designermärken, med över 80,000 produkter och 180 märken.
- Fri & snabb leverans
- SmartBuyGlasses erbjuder fri frakt över hela världen på alla solglasögon och glasögon. Få din beställning snabbt och smidigt levererat hem helt utan extra kostand.
- 100 dagars returrätt
- Om du inte är helt nöjd med dina nya solglasögon eller glasögon är det inget problem att returnera, tack vare vår 100 dagars returrätt. Det enkelt och smidigt att returnera din beställning och du har upp till 100 dagar på dig att bestämma dig. Hos SmartBuyGlasses är onlineshopping helt säkert och riskfritt med vår returrätt och pengar-tillbaka-garanti.
- 24 månaders garanti
- Hos SmartBuyGlasses står vi för högsta kvalitet när det gäller våra solglasögon och glasögon. Därför ger vi alla våra kunder 2 års garanti för att se till att du får de bästa produkterna. Vår exklusiva 24 månaders garanti täcker alla produktionsfel i alla lägen för solglasögon och glasögon. För kontaktlinser erbjuder vi en 3 månaders garanti.
- Kundservice på hög nivå
- För alla frågor och funderingar som du kan ha, hjälper vår hängivna kundtjänst dig! Skicka ett e-mail till oss och vi garanterar ett svar inom 24 timmar. Om du behöver hjälp med att välja rätt stil för dig eller har en fråga om en produkt, tveka inte att höra av dig till oss och vi kommer glatt att hjälpa dig. Nöjda kunder är vår största prioritet.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Positivt
Positivt. Kundeservice tog godt imod mig og løste mit problem, hurtigt og elegant.

Besvarelse fra SmartBuyGlasses
Jag har aldrig innan vant mig vid nya…
Jag har aldrig innan vant mig vid nya glasögon som nu.
Billigt bra fina bågar
Dårlig oplevelse endte godt.
Efter en dårlig start ved Smartbuy, vendte de endelig tilbage og jeg fik pengene retur for den vare, de ikke ku levere. Jeg var ret utilfreds undervejs, men fik god service in the end.
(denne review er blevet opdateret)

Besvarelse fra SmartBuyGlasses
SmartBuyGlasses er uden sammenligning…
SmartBuyGlasses er uden sammenligning det dårligste sted på nettet jeg nogensinde har handlet! Min klare anbefaling til andre vil være ikke at købe sine briller hos dem.
Jeg bestilte et par briller den 8. marts, og her snart en måned senere har jeg fortsat ikke modtaget dem. Da jeg skrev til kundeservice fik jeg blot en arrogant besked tilbage om at jeg måtte have forståelse for at de havde travlt. Dette helt uden at give en tilbagemelding om hvornår jeg kunne forvente at modtage brillerne. De er heller ikke vendt tilbage med en status siden, det er to uger siden!
Deres tracking system har siden mit køb blot fortalt at mine briller er registreret købt, og ligger til afsendelse hos deres transportfirma.
Jeg har handlet på nettet i 25 år og har aldrig oplevet så dårlig en leverance og kundeservice. Min tålmodighed er forbi, og hvis ikke jeg modtager mine briller eller alle mine penge retur indenfor de næste tre dage så har jeg tænkt mig at politianmelde selskabet, og samtidigt anmelde dem til forbrugerstyrelsen så de får et påbud om at overholde danske handelsbetingelser hvis de vil sælge deres varer i Danmark.
ØV! :-(

Smidigt,bra,billigt
Hurtig levering👌🏼
Dårlig kundeservice
*Update 22 Juli, se længere nede i teksten.
Dårlig kundeservice, bestiller Randolph solbriller 8 Juli, penge hæves på min konto samme dag! Ingen bekræftelse fra SBG, ingen mail eller andet, og ja, jeg har tjekket mit spamfilter.
Opretter en kritikmail hos Paypal 14 Juli, og gør opmærksom på manglende svar og bekræftelse, intet svar fra SBG?
Modtager en mail SBG 16 Juli med en 'ordrespårning' når jeg tjekker den siger den blot at jeg har bestilt solbriller 8 Juli, intet om leveringsdato eller om brillerne er afsendt? Jeg her tjekket igen idag 19 Juli intet nyt!
Jeg handler på nettet 3-5 gange om måneden og har aldrig oplevet så elendig kundeservic.
- ved bestilling fremgår det af SBG hjemmeside, at varen leveres indenfor 5-9 dage, hvilket ville være 17 Juli, jeg har intet hørt fra SBG!
*Update 22 Juli
Efter flere mails fra Magnus fra SBG med undskyldninger om forsinkelse fra leverandører, tilbud om at købe andre briller? eller få eftersendt mit køb til en ferieadresse osv. tilbud om 5% rabat (60 SKR) og hvor han i øvrigt ikke vil forholde sig til mit spørgsmål om hvorfor de hæver penge på min konto før de er klar til at afsende pakken? Har jeg idag 22 Juli modtaget en mail hvor der står at min leverance bliver yderligere 1-2 uger forsinket.
Det er absolut uacceptabelt at SBG hæver penge på min konto, når de ikke engang har varen klar til afsendelse, virkelig uprofessionel håndtering af denne sag!

Dårlig kundeoplevelse
D. 3/2-2017 bestilte jeg et par briller, og fik en mail samme dag med besked om, at min ordrestatus ville blive opdateret indenfor 3-5 dage. D. 8/2-2017 hæves penge på min konto uden yderligere information.
D. 12/2-2017 får jeg første mail om, at varen desværre er midlertidigt utilgængelig, med besked om, at det kan tage 1 til 4 uger før jeg modtager ordren.
D. 15/2-2017 får jeg denne besked fra SmartBuyGlasses:
"Vi beklager meget denne situation desværre er vi blevet informeret om at den model, du har bestilt er udgået hos vores producent og ikke længere i produktion. Vi undskylder for ulejligheden forårsaget af denne situation. Vi har forsøgt at bestille denne model fra andre leverandører, men vi er blevet informeret at den ikke er tilgængeligt hos alle vores leverandører, da producenten har indstillet produktionen af denne model"
D. 16/2-2017 får jeg besked om, at mine briller er sendt fra deres leverandør, og at jeg alligevel kan få ordren leveret.
Jeg synes ikke dette forløb har været tilfredsstillende.
SmartBuyGlasses lover på mail at der går 3-5 dage inden man hører fra dem, men jeg får først besked 9 dage senere om, at min bestilling er i restordre, og i mellemtiden er pengene blevet hævet fra min konto. Gennem hele forløbet hvor SmartBuyGlasses oplyser, at deres vare ikke kan leveres længere af deres leverandører, sælger de stadigvæk varen på deres hjemmeside.
Dårligste online handel nogensinde for mit vedkommende.
Eneste grund til at de får 2 stjerner i stedet for 1 er, at varen i sidste ende bliver leveret.
Som om det ikke er nok, har SmartBuyGlasses rapporteret mit indlæg til Truspilot, for ikke at overholde Trustpilot retningslinjer. Begrundelsen er, at det referencenummer jeg har opgivet, ikke er korrekt. Sjovt nok, har SmartBuyGlasses manager få timer efter dette oplæg skrevet til mig, og tilbudt kompensation i form af hele 10% Wow. Det vil sige, at de anmelder oplægget til Trustpilot pga. forkert referencenummer, selvom de allerede har kontaktet mig, og dermed ved hvem der har skrevet oplægget.
Nyt referencenummer enten DK0262878709G eller 1946920.
For lang tid.
Det tager simpelthen for lang tid, har ventet nu i 3 uger på et par polarid solbriller, kan se min ordre ligger et eller andet sted i frankrig, det har den gjort i 5 dage nu, det er chronopost der åbentbart står for levering, dem må i skifte ud dem kan man ikke stole på.

smooth
Ingen problemer, men da varen ikke er på lager i Sverige, tager levering nogle dage ekstra.