Lige kommet hjem fra Tenerife
Lige kommet hjem fra Tenerife.
Høflig personale og behagelig flyvetur.
Flyver gerne med dem igen.
Die Small Planet Airlines Deutschland mit Sitz in Berlin fliegt seit 2016 als eigenständiges Unternehmen der Small Planet Airlines Gruppe. Ab November 2018 werden mit 4 Airbus A320 und 2 A321, Stationen in Amsterdam, Köln, Leipzig, Paderborn sowie vielen weiteren deutschen Flughäfen zu Sonnenzielen rund um das Mittelmeer, die Kanaren und Ägypten angeflogen.
Hauptstr. 20, 10827, Berlin, Tyskland
Lige kommet hjem fra Tenerife.
Høflig personale og behagelig flyvetur.
Flyver gerne med dem igen.
Vi skulle flyve til Rhodos i juni 18. Vi boardede til tiden, men fik dog ikke lov til at lette, før nogle tekniske problemer var tjekket-det er selvfølgelig fint og betryggende.
Der blev SÅ varmt i flyet og de nægtede at åbne dørene. De lukkede også toiletterne i de 3 timer, vi ventede. Kæmpe problem når man rejser med små børn!!
Ved ankomst i Kastrup, var min mands kørestol banket vind og skæv. Efter flere måneders tovtrækkeri og utallige ubesvarede henvendelser, vil de nu endelig betale for reparationen. Så må vi se om pengene rent faktisk kommer.
Rejser aldrig med dem igen!
Okay! Lidt forsinkelser både ud og hjem. Men fine fly og godt personale.
Skod selskab!!! Vi blev efterladt i en lufthavn i 10 timer, og bliver så lovet 1500 euro i godtgørelse. Pengene kommer bare aldrig, og ingen svarer nu!!! Hold jer fra dette selskab!!!
Har ikke noget dårligt at sige om Small planet. Alt gik som det skulle og servicen var iorden. Flyver gerne med dem en anden gang :-)
Vi vendte hjem fra Rhodos d. 6 september. Vores udrejse var med 2 timers forsinkelse i lufthavnen, dog var der ikke andet at sætte en finger på med flyet small planet Airlines. Ja de talte engelsk, men man forstod det. De var meget smilende og snakkede pænt til passagererne og der var rigelig med drikkevare ombord og man kunne også købe en sandwich. Stewardesserne var ikke kun fra østen, der var også nogle fra Grækenland. mht benplads er det, det samme som alle andre charter fly. På vejen hjem var der ingen forsinkelse. Da vi var 5 der rejste sammen, havde vi lavet en forespørgsel hos detur ang at sidde sammen i flyet på ud og hjemtur, på udturen sad vi på samme række over midtergangen og på hjemturen sad vi på rækkerne lige bag hinanden.
Vi kom hjem fra Kreta med Detur igår med den mest positive oplevelse i bagagen. Fly til tiden begge veje. God benplads. Dejlige sæder. Sødt smilende og hjælpsomt personale. Small Planet Airlines flyver vi gerne med igen👍🏼
vi bestilte ferie hos Detur til Rhodos med afrejse den 15.08.18 og hjemkomst den 29.08.18 med Small Planet Airlines. Vi kom afsted 10 min før tid fra Billund mod Rhodos og havde en dejlig flyvetur med god benplads. venlige og smilende stewardesser.
vores hjem tur forløb lige så præcis som det skulle,dog med lidt mindre benplads. Men igen med et smilende og venlig besætningspersonale. Samt vi i god tid blev bedt om at spænde sikkerhedsbælte pga turbulens forude, som dog ikke var noget særligt. Vi landede endda 15 før beregnet i Billund
så vi kan varmt anbefale Small Planet og rejser gerne med dem igen.
Ja, SPA fløj til tiden - både ud og hjem (København-Kreta).
Ja, der var fint med benplads.
Ja, kabinepersonalet taler ikke det bedste engelsk - men de er sagtens til at forstå.
Ja, piloten er meget svær at høre i højtaleren - men under normale omstændigheder taler han primært om vejret og flyturens varighed (skulle der opstå en krise, bliver det informeret om i kabinen, går jeg ud fra).
Øv, de tager ikke imod kontant betaling i flyet (kun kreditkort) - men det går nok på en så kort tur.
Jeg så faktisk, at de i en "kritisk" situation tillod en enkelt passager at betale kontant - så god service at gøre en undtagelse.
Summa Sum: Jeg anbefaler og flyver gerne med SPA igen.
Fløj fra CHP. Til Kreta
Afgange til tiden både ud og hjem.
Venligt og imødekommende personale.
Gode til at informere, men ja en lille smule utydelige i højttaleranlægget.
Rejser gerne med dem igen.
Flink og hjælpsomt personale.Fløj planmæssigt.
Personale var svære at forstå når de talte i mikrofonen.
Fordeling af pladser kunne være bedre, flere familier kom til at sidde hver for sig.
Vi havde betalt for reservation af pladser hjemmefra, men fik ikke de pladser vi havde valgt, men vi kom da i det mindste til at sidde sammen.
Har fløjet til og fra Kreta. Kom til skade med benet inden hjemturen. Personalet sørgede for plads med ekstra benplads. Helt uden at gave spurgt til det. Rigtig flink personale. Eneste minus er dog de er svære at forstå i højtaler anlæg da deres engelsk ikke er for godt. Men alt i alt et par fine flyveture.
Det er simpelthen det værste flyselskab, vi nogensinde har fløjet med. Vi skulle flyve til Hurghada fra Hamburg. Der var lagt en tankning ind i Athen, som ville tage en time ekstra, men efter have været på jorden 2,5 time lettede vi endelig. Vi fik ingen besked om, hvad forsinkelsen drejede sig om, og det var ikke muligt at købe drikkevarer under ventetiden, til trods for at dørene stod åbne og der var godt og vel 25 grader i kabinen.
På vej hjem var der igen lagt en tankning ind i Athen, og igen var vi forsinket. Min kæreste spurgte personalet, hvorfor vi var forsinket, hvortil de svarede, at de var vi ikke - men det var vi, og da jeg påpegede dette overfor hende, blev hun irriteret og bad mig tage mine høretelefon ud af ørene, for dem måtte jeg ikke have i af sikkerhedsmæssige årsager, da vi skulle til at lette. Hun forholdte sig ikke til, at vi faktisk var ca. 30 min. forsinket.
Personalet er under al kritik! Der er ingen service, og de svarer folk ubehøvlet. På den lange godt 7 timers tur hjem gik de 2 ture i flyet, hvor de gav folk et glas juice, vand eller kaffe. Man kunne intet købe! De sørgede ikke for, at der var toiletpapir på toilettet, alt i alt gjorde de absolut minimum.
DÅRLIG selskab ! 26.06.2018 allerede 2 timer forsinket, og stadig ikke fået nye oplysninger
vi fløj fra kreta 01,06,18 til Billund undervejs fik min kone det dårligt (iltmangel) straks var besætningen klar til at hjælpe, på alle måder. tak
Small Planet - BIG problems 👎🏻
Aldrig mere rejser vi med det flyselskab! Amatører!
På vores udrejse Hamburg - Hurgharda var flyet forsinket. Vi sad i flyet i 2 timer før vi lettede. På det tidspunkt var vi forsinket næsten 3 timer. Der var ingen catering ombord - kun vand. Det fik dog ikke det dovne cabin crew til at komme rundt med vand til passager - her en del børn. Man kunne dog henvende sig til dem bag gardinet, hvor de sad og slappede af og få en lille kop vand udleveret. Dernæst var vejrforholdene dårlige, så måtte kredse i luften over Hurgharda i 45 min. før landingstilladelse. Alt i alt sad vi i det fly ca 7,5 time - cabin crew var ikke en eneste gang rundt og tilbyde vand - magen til dårlig service og dovenskab!
På hjemrejsen Hurgharda - Hamborg var vi 4 timer forsinket. Flyvetiden var om natten, så igen måtte der tilbringes tid i lufthavnen - uden informationer om årsagen.
Mage til amatører har vi aldrig oplevet - og vi flyver på ferie 4-6 gange årligt .. kan ikke anbefale dette selskab. Aldrig mere !