Besøgte SMAG i Carlsberg byen og bad om at få dressing ved siden af. Dette skulle jeg betale 6 kr ekstra for …. Skrev til SMAG og gav udtryk for min utilfredshed men modtog aldrig noget svar .... Se mere

Deltog i et bryllup, hvor SMAG stod for catering. SMAG overså et meget alvorligt allergi-problem, som der bevisligt var oplyst om på forhånd. Allergikeren blev heldigvis advaret i tide, da en gæst var... Se mere

Havde en dårlig oplevelse i går aftes kl. 18.30, da vi ville købe aftensmad hos SMAG i Torvehallerne. Betjeningen lod meget tilbage at ønske, og servicemedarbejderen diskede op med en konfronterende... Se mere

3,0

Middel

Salaten mangler service

Jeg vil starte med at sige, at jeg har besøgt Smag 12-15 gange, både på Store Kongensgade og Ndr. Frihavnsgade. På samtlige af mine besøg har jeg bestilt deres salater, som jeg tidligere har været rigtig glad for.

Dog kan jeg tilknytte mig en del af de eksisterende anmeldeser af Smag her på siden. Jeg har på samme måde konstatere, at servicen mildest talt halter. Personalet har ligeledes virket som om, at de var meget trætte af deres job, hvilket desværre giver en rigtig dårlig oplevelse for mig som kunde.

Derimod synes jeg, at salaterne generelt er rigtig gode og man får meget for pengene, hvilket også resulterer i mine tre stjerner. Så hvis Smag strammer op på servicen og deres imødekommenhed, kunne jeg godt finde på at vende tilbage.

29. juni 2015

Forfærdelig mad!

Min kone og jeg ville have take-away i dag, og besluttet os for at gå ind på SMAG på Fælledvej.

Ugens ret virkede efter beskrivelsen ganske udemærket.

Det var noget kalvekød i pasta med ost og grøntsager i hvidvinssovs.

Da vi kommer hjem og skal have det over på tallerknerne, ligner det mest af alt noget der serveres i fangelejre på film. Hvid flydende kost lavede i store gryder.

Flydende som vand - umuligt at servere.
Ekstremt tørt kød.
Overkogte tomater.
INGEN smag.

Gav det en chance, men måtte smide alt sammen ud.
Spild af penge!

Den ene stjerne her, går til ekspedienten som var flink.

Vi kommer dog ikke igen og kan ikke anbefale smag.

30. maj 2015

Lækker sandwich men alt for lidt laks

Kære Smag!
I har de lækreste tilbehør og noget dejligt rugbrød, men når I tager 48 kroner for en sandwich, hvor laksen nærmest mangler og slet ikke kan smages, så er det synd.
Det er bare en god ide at lægge mere laks i, så får man lyst at komme igen!
Og et skilt med, at det koster 15,- at få mere pålæg virker desværre som om, I godt ved, at der ikke kommes for meget pålæg på.
Sorry!

27. maj 2015

Elendig betjening og dårlig kundeservice!

Ringer i dag til Smag i Nordre frihavnsgade efter at have ventet længe på deres online booking, som ikke fungerer. Får at vide, at systemet har problemer.
Giver min bestilling til damen i telefonen, hvilket virker meget besværligt for hende. Efter at have givet hende hele min bestilling, siger hun, at jeg i stedet skal komme derned og bestille, da det er lettere for dem.
Hvorfor har I så en online service - og hvorfor tager I så telefonen?!
DET ER HELT UACCEPTABEL SERVICE!
Jeg finder et andet sted at købe min mad fremover.
Kan på ingen måde anbefale dette firma.

30. april 2015

Uacceptabel betjening! Desværre...

Jeg har ofte købt rigtig gode og spændende salater/sandwiches hos smag på Fælledvej på Nørrebro, MEN nu overvejer jeg altså at stoppe mine besøg dernede. Gang på gang er jeg blevet mødt at et personale, der mildest talt virker trætte af deres tilværelse. Personalet virker på ingen måde, som om de gider gå op i at give deres kunder en god oplevelse. Tværtimod føler man lidt, at man forstyrrer, når man kommer ind i butikken. Derudover har jeg hver gang lagt øre til personalets ret private historier - sidste gang blev jeg for eksempel indviet i fortællingen om en eller andens døde mor og en andens vilde sex-oplevelse. For det første sætter den slags historier mig (kunden) i en ubehagelig situation. For det andet: Lad da lige være med at snakke som et vandfald ned over min mad!? For det tredje: At være den eneste kunde i butikken og så at skulle vente et kvarter på at få lavet en enkel sandwich, synes jeg er lige lovlig meget - men det havde naturligvis også noget at gøre med, at den kære servitrice lige skulle "snakke af", før hun havde tid til at betjene mig.

KOM NU SMAG! Konceptet og maden er ellers så godt. Og havde det ikke været for jeres rådne betjening, havde jeg været kæmpe fan!
STRAM OP!

15. august 2014

Take away i høj kvalitet

Konceptet er: Månedens forret, månedens suppe, månedens dessert samt en hovedret der skifter hver 3. dag. alle retter købes separat til en meget rimelig pris og der er ikke noget at vælge imellem (der kan dog altid fås sandwich eller en burger samt salatbar).

Kvaliteten er høj - både hvad angår smagen og sundheden. Min kone og jeg spiser ikke så store portioner og bliver fint mætte ved at dele en hovedret - evt. også en suppe. - På den måde bliver det oven i købet noget billigere end hvis vi købte en pizza - og samtidig super meget sundere.

25. december 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (47 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto