Skuffende oplevelse
Vi bestilte brunch, men æggekagen var så salt at den var fuldstændigt uspiselig, omend vi prøvede flere gange. Efter at have kontaktet personalet ang. æggekagen og venligt forsøgt at forklare hvor salt det var, primært af hensyn til næste gæster - og lyttet til at kokken stort set intet salt havde puttet i - kom jeg tilbage til en kold kop kaffe, et glas skyr med et meget lille drys granola intet andet, ingen bær, honning eller lign., og en pandekage der var tør og havde skorpe, som hvis den havde ligget fra dagen før, ingen sirup eller andet.
Da jeg lidt senere gik ind for at betale, mødte jeg ejeren, der spurgte om det var mig med æggekagen. Da jeg stille og roligt ville forklare, afviste han mig blankt med løftet hånd inden jeg fik sagt noget som helst, og bed af mig med et ja tak han havde hørt om æggekagen og han gad overhovedet ikke høre mere, de havde solgt rigtig mange brunchtallerkener uden klager, hvorpå han krøllede regningen sammen og sendte den i skraldespanden med et fnys. Jeg følte mig i den grad overfuset og overrumplet, og forsøgte igen, med jeg bliver ked af at du reagerer på den måde, men han greb sin telefon, og fortsatte den samtale han var i gang med da jeg kom ind. Jeg går ud fra at ejeren må have haft en virkelig dårlig dag, men det var ret en ubehagelig oplevelse. Tjenerne var heldigvis meget venlige.