Slutfredmedmad Anmeldelser 15

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Andre kiggede også på

4,5

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Starten på et nyt og bedre liv med mad- og kropsro

Jeg har i noget der minder om 8 år haft et sygeligt fokus på mad, kalorier, rigtig og forkert og for slet ikke at snakke om mit selvbillede. Når jeg kigger bare 5 måneder tilbage kan jeg slet ikke genkende mig selv. Jeg var sygeligt betaget af hvordan jeg så ud og hvordan andre så på mig. Jeg havde det værste selvværd og jeg hadede hvad jeg så i spejlet uanset hvor tynd jeg var.
Jeg vejede selv agurk af i gram, så jeg ikke fik “for mange” kalorier - så langt ude var jeg🤯

Mit forløb med Amanda har været fantastisk, informativt, personligt og pisse hårdt - men 100% det hele værd!

Jeg vejer ikke længere min mad eller mig selv, men har fået et meget sundere forhold til både krop og mad. Min vægt er stabil og jeg døjer ikke længere med den klassiske yoyo-vægt.
Når jeg kigger mig selv i spejlet ser jeg ikke længere alle mine fejl. Jeg ser det menneske jeg er og gerne vil være - jeg ser MIG. Et forløb med Amanda er ikke “kun” at slutte fred med mad. Det er et “slut fred med dig selv”.

Da jeg startede forløbet tænkte jeg “jeg kommer aldrig til at få madro og være tilpas i min krop medmindre jeg er tynd”

Jeg har ikke fået 100% madro, men noget som har stået på i over 8 år kan (i mit tilfælde) ikke fikses på 6 måneder, MEN jeg har fået værktøjerne til at det nok skal lykkedes i fremtiden!

Hvis du går med tankerne om at starte i et forløb hos Amanda SÅ GØR DET! Du vil takke dig selv for det resten af dit liv - det gør jeg!

30. juli 2021

Effektivt og lærerigt på kort tid!

Fik sluttet fred med mad og min obsession med at faste. På bare 2 måneder lærte jeg at spise normalt , få min menstruation tilbage efter 2 1/2 år, stoppet overspisningerne. Ja, jeg har taget et par kilo på. Men jeg er langt sundere nu end før- og min krop skal være her hvor den er i balance og har det godt! Tak til Amanda Louise !

4. juli 2021

Hej Sabine 💛

Tusind tak for din anbefaling. Det har været en stor fornøjelse at få lov til at støtte og guide dig i din proces. Jeg er SÅ stolt af dig og imponeret over din udvikling på den tid vi har haft sammen.

Stort knus 🤗

Større madro og kropsaccept

Inden jeg begyndte ved Amanda, undgik jeg at spise kulhydrater til alle måltider, jeg havde restriktioner omkring mængden og jeg blev stresset over sociale arrangementer. Jeg hadede at tage tøj på om morgen og tjekkede mig selv ud i alt genskær.
Nu efter 3,5mdr oplever jeg en større frihed omkring maden, jeg spiser kulhydrater til alle måltider uden at tænke over det og jeg stresser ikke over sociale arrangementer. Jeg spiser langt mere mad hver dag end nogensinde, og har ikke den ugentligt overspisning mere. At vælge tøj om morgen er blevet meget nemmere og jeg tjekker ikke rigtig mig selv ud mere i vinduer og spejle.
Det har været hårdt, men lærerigt. Amanda har været god til at informere og fortælle, hvilket har givet et godt indblik i ens vaner og mønstre. Derudover har hun lagt vægt på at det er meget normalt, trods større madro og kropsaccept stadig at have dårlige dage og negativetanker, hvilket har betydet meget for mig. Amanda har givet brugbare redskaber man skal bruge i sådan tilfælde, samt været lyttende!
Alt i alt, de bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv.

30. juni 2021

Kære Mia

Mange tak for din anmeldelse. Det har været en sand fornøjelse at have dig i forløb og følge din udvikling. Stort tak for, at jeg måtte være en del af din rejse mod mere madro!

Stort knus 💛

Amanda gjorde det nemt for mig at turde…

Amanda gjorde det nemt for mig at turde starte det forløb, jeg inderligt ønskede at komme igang med, men var bange for.
Amanda har konstant været "på", nede på jorden, professionel, empatisk, altid rolig og smilende og jeg følte mig tryg hele vejen. Hun har givet mig plads til min udvikling og vi har taget forløbet i mit tempo hele vejen, hvilket jeg har sat enorm meget pris på.
Jeg kan varmt anbefale Amanda!

1. juni 2021

Kære Kathrine

Tusind tak for din anbefaling. Det har været en stor fornøjelse at have dig i forløb og jeg er glad for at høre, at du har haft en behagelig oplevelse hele vejen igennem.

Mvh.
Amanda Louise

Jeg fik kontrol over maden igen!

Jeg har altid så længe jeg kan huske været på kur. Altid levet restriktivt, i krig mod min krop og maden. Jeg følte mig fanget og ude af kontrol.
Da jeg opdagede Amandas profil, var jeg så skeptisk. Jeg var overbevidst om at jeg altid skulle leve i madhelvede.
Min indledende samtale med Amanda, var starten på noget hvor jeg gennem hele mit forløb har følt mig 100% set og hørt. Det var så befriende og fantastisk at møde en der både kendte til mine kampe, men også en som arbejde med min psyke og gav mig de rigtige redskaber.

Jeg er stadig ikke 100% fri fra madtanker, men jeg lever ikke længere restriktivt og i kamp mod mig selv og maden. Amandas redskaber og øvelser har givet mig så meget og jeg bruger dem igen og igen. Jeg er så glad for jeg tog chancen og tog et forløb ved Amanda. Jeg føler mig i kontrol igen og maden fylder nærmest ikke længere i mit liv.

Jeg vil give den varmeste anbefaling med videre til Amanda. Hun er så vanvittigt empatisk og dygtig!

6. maj 2021

Kompetent og kærlig coaching

Da jeg begyndte mit forløb hos Amanda havde jeg længe gået med overvejelserne om at få et forløb hos en personlig træner. Jeg valgte Amanda, fordi hun selv er et menneske til fingerspidserne med alle de udfordringer, sejre og lussinger livet har givet. Hun forstår og kan hjælpe sine klienter, fordi hun selv har haft kampe at kæmpe og er kommet igennem dem. Amanda får mine varmeste anbefalinger og jeg kommer til at savne hendes dejlige beskeder. Tak til Amanda for et kærligt, motiverende og støttende forløb.

29. marts 2021

Mit forløb med Amanda

Mit forløb med Amanda, har været det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg startede med et mål om vægttab.. det er også til dels lykkedes, men vigtigst af alt har jeg fået en madro, en kærlighed til mig selv og hvordan min krop ser ud, samt sluppet ALLE tanker om at nogle madvarer er “forbudte” ❤️ Jeg kan kun anbefale hende! Så støttende motiverende og kærlig! ❤️

14. februar 2021

Amanda Louise er en fantastisk coach…

Amanda Louise er en helt igennem fantastisk coach. Hun lytter til dine ønsker og giver sparring på dine tanker og følelser. Hun brænder for tanken om at slutte fred med maden, lytte til sig selv og kroppens behov. Hun justere løbende undervejs, når der er behov for det og er grundig i sin søgen efter at forstå en som menneske. Det har været en fornøjelse at arbejde med hende. Det er ikke sidste gang jeg kontakter hende for hjælp til at nå mine mål!

28. december 2020

Amanda er helt fantastisk.

Amanda er helt fantastisk.
Hun er meget motiverende og positiv.
Om du har brug for hjælp til vægttab, træning eller andre problemstillinger i dit liv er jeg sikker på at hun kan hjælpe, og hvis ikke skal hun nok sige fra.
Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Amanda ❤️

13. juni 2020

Jeg har haft den bedste oplevelse…

Jeg har haft den bedste oplevelse sammen med Amanda! Hun formår at guide dig hele vejen til dit mål. Med nye træningsøvelser og stor fleksibilitet når du aldrig at tabe motivationen.
Tusind tak Amanda!

8. juni 2020

KÆMPE VIDEN ; dygtig formidler og yderst kompetent!

Amanda var den største hjælp for mig i mit vægttab. Det jeg bare troede skulle være et simpelt vægttab blev en langt større mental rejse for mig som hun støttede mig i dagligt. Uden hendes kompetence og støtte havde jeg ikke klaret det så godt som jeg har. Yderst kompetent og altid god vejledning og gode programmer. Vil anbefale alle hende!

7. juni 2020

12 ugers forløb

Amanda er en super dygtig og skøn person!
I mit forløb hos Amanda har jeg lært utrolig meget, ikke bare om kost men også om mig selv som person. Hun har meget fokus på at der bliver arbejdet på de psykiske udfordringer, såvel som de fysiske i processen.
Jeg startede mit forløb med et meget negativ forhold til mad, som i mit hoved var opdelt i sund mad og usund mad, som endte med meget dårlig samvittighed når man så har spist noget af det usunde mad.
Jeg har på den anden side af mit 12 ugers forløb, fået en meget bedre forståelse af at det ikke er så sort og hvidt. Det gør at jeg har fået en meget bedre forhold til min kost, og at jeg er mere afslappet i forbindelse med, hvad jeg skal spise i løbet af en dag.
Jeg har derfor udover at ha smidt 28 cm, primært fordelt på mave og lår, og smidt 4,1 kg på vægten, også smidt meget tung vægt oppe i hovedet.
Amanda lytter og er løsningsorienteret, samt oprigtigt interesseret i dig som person!
Kun varme anbefalinger herfra😊

7. juni 2020

Så meget mere end en standart personlig træner

Jeg vil 110% anbefale et forløb med Amanda - det har været den vildeste rejse både fysisk og mentalt
Hun er så kompetent og tilpasser alt fra kost til træning og mental øvelser til den enkelte, ingen standart løsninger her!
Hun motivere hele vejen igennem til at nå sine mål ( og ikke nødvendigvis kun vægttab)

6. juni 2020

Det skønneste 12 ugers forløb!

Har haft et fantastisk forløb med Amanda i 12 uger, og det har været SÅ fedt! 12 uger udelukkende med hjemmetræning grundet corona, og det har givet mig så meget godt at både for min krop og psyke. Efter en lang periode med sygdom og inaktivitet blev træningen tilpasset MIG! Der blev ikke lagt for hårdt ud og lysten til at implementere løb kom helt af sig selv så jeg langsomt trappede intensiteten i forløbet mere og mere op. Der er sket mange ting både psykisk og fysisk i de 12 uger, men særligt vigtigt for mig har været at jeg IKKE behøvede veje og måle mig fordi mit fokus har været på bevægeglæde og livsstilsændring. I dag kan jeg ikke undvære bevægelse i min hverdag, og jeg havde ikke regnet med at være nået så langt og komme i så god form som jeg er i nu. Derudover er min søvn også blevet meget bedre, og der har under hele forløbet været kontinuerlig sparring og støtte hverdage som weekender. Amanda får min varmeste anbefaling❤️

6. juni 2020