Starten på et nyt og bedre liv med mad- og kropsro
Jeg har i noget der minder om 8 år haft et sygeligt fokus på mad, kalorier, rigtig og forkert og for slet ikke at snakke om mit selvbillede. Når jeg kigger bare 5 måneder tilbage kan jeg slet ikke genkende mig selv. Jeg var sygeligt betaget af hvordan jeg så ud og hvordan andre så på mig. Jeg havde det værste selvværd og jeg hadede hvad jeg så i spejlet uanset hvor tynd jeg var.
Jeg vejede selv agurk af i gram, så jeg ikke fik “for mange” kalorier - så langt ude var jeg🤯
Mit forløb med Amanda har været fantastisk, informativt, personligt og pisse hårdt - men 100% det hele værd!
Jeg vejer ikke længere min mad eller mig selv, men har fået et meget sundere forhold til både krop og mad. Min vægt er stabil og jeg døjer ikke længere med den klassiske yoyo-vægt.
Når jeg kigger mig selv i spejlet ser jeg ikke længere alle mine fejl. Jeg ser det menneske jeg er og gerne vil være - jeg ser MIG. Et forløb med Amanda er ikke “kun” at slutte fred med mad. Det er et “slut fred med dig selv”.
Da jeg startede forløbet tænkte jeg “jeg kommer aldrig til at få madro og være tilpas i min krop medmindre jeg er tynd”
Jeg har ikke fået 100% madro, men noget som har stået på i over 8 år kan (i mit tilfælde) ikke fikses på 6 måneder, MEN jeg har fået værktøjerne til at det nok skal lykkedes i fremtiden!
Hvis du går med tankerne om at starte i et forløb hos Amanda SÅ GØR DET! Du vil takke dig selv for det resten af dit liv - det gør jeg!