Snelle service, deur achter ons dichtgetrokken waardoor wij niet meer naar binnen konden, binnen 30-45 minuten stond de monteur op de stoep. Ging netjes, voorzichtig te werk, met de juiste denkwijze... Se mere
Virksomheden har svaret
Heden morgen wou de schuurdeur niet meer open en dicht. Ook de sleutel wou niet meer uit het slot. Vervolgens slotenmaker Top gebeld, en probleem uitgelegd.Deze was super begripvol , en kon dezelfde... Se mere
Virksomheden har svaret
Een hapering in het slot van een buitendeur die we vaak gebruiken bleek lastiger dan verwacht. Een lastige constructie, roest en verf. Samen en met goed advies is alles snel opgelost. Niet allen... Se mere
Virksomheden har svaret
Na een inbraak bij mij thuis in Enschede voelde ik mij niet meer veilig. Ik heb 8 cilindersloten en 2 meerpuntssluitingen vervangen bij Slotenmaker Top. Zij hebben netjes gewerkt en een eerlijke... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij leveren Nederlands beste slotenmakersdiensten voor al uw deuren. De professionals van Slotenmaker Top installeren uw nieuwe sloten en beveiligen uw pand met de beste kwaliteit sloten. We zijn 24/7 bereikbaar als je buitengesloten bent en zijn er binnen 30 minuten om u snel weer naar binnen te helpen.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fast response, quick resolution, outstanding and kind service!!!! Recommend.

Besvarelse fra Slotenmaker Top
Eerlijke jongen snel ter plaatse goed opgelost

Besvarelse fra Slotenmaker Top
Zeer aardige heren en gaan netjes en snel te werk. Ik raad dit zeker aan!

Besvarelse fra Slotenmaker Top
Was snel ter plaatse, goede communicatie en erg professioneel !

Ik zit in een instantie 3 verdiepingen
Omni zorg woon er 5 dagen
slot steeds gesaboteerd lam werd
ook al die technici dienst weer gekomen zei al deze ben ik zelf ook al 3 of 4 x geweest orde kamer bam slot draaide totaal niet meer en was buiten gesloten echt bizar. Eindekijk advies van de staf ledenvergadering omnie moet een echte goede slotenmaker die ook echt het goed gemaakt laat worden ik met mijn info naar deze man de slotenmaker Apeldoorn TOP NOG GEEN 5 MINUTEN OPEN PLUS TIJDELIJKE NIEUWE CILINDER ERIN ALLES ALLEMAAL TEWIJL NIEMAND ANDERS KON TOCH ZSM GEKOMEN EN ECHT ZU ZOALS DE NAAM HET AL ZEGD TOP WEL VAN SLOTENMAKER APELDOORN TOP!!!!!!!! SUPER SNEL EN HEEL VRIENDELIJK EN VEEL VERSTAND BEDANKT SLOTENMAKER APELDOORN TOP WEEK ZE DE NACHT NOG DOOR BEDANKT

Besvarelse fra Slotenmaker Top
Super snel geholpen door dit geweldige bedrijf! Eerlijk en transparant over de prijzen !!!

Besvarelse fra Slotenmaker Top
Snel ter plaatse, netjes opgelost, vakkundig en van te voren waren de kosten helder bekend. Bedankt!

Besvarelse fra Slotenmaker Top
Zeer tevreden over de service. Het slot is vakkundig en netjes vervangen, en de kastdeur gaat weer goed open. Er werd snel geschakeld via korte lijntjes en ik werd vriendelijk en meedenkend geholpen. Een prettige ervaring van begin tot eind!

Besvarelse fra Slotenmaker Top
Net een monteur gehad omdat mijn slot niet meer werkte.
Een hele correcte vriendelijke monteur.
Vanmiddag gebeld en met 20 minuten al een monteur.
Mocht ik weer wat hebben zijn jullie uiteraard het bedrijf wat ik direct ga bellen.
Ik beveel jullie dan ook zeker aan!
Ga zo door👏👏 een TOP bedrijf.

Besvarelse fra Slotenmaker Top
We hadden te maken met een bijzondere situatie en hierbij werden wij zeer goed geholpen door slotenmaker TOP!
TOP service, ondersteuning en communicatie, terwijl wij in het buitenland verbleven.
Wij zijn goed geholpen!

Besvarelse fra Slotenmaker Top
Monteur was binnen 5 minuten op locatie. Erg fijn en uiterst professioneel door Monteur geholpen. Aanrader voor de regio.👍🏼

Besvarelse fra Slotenmaker Top
super snelle service in het weekend!!! ook nog een nette prijs

Besvarelse fra Slotenmaker Top
Slotenmaker Top heeft mijn meerpuntssluiting vervangen. Alles werkt weer super goed. Zeer tevreden, klasse werk.

Besvarelse fra Slotenmaker Top
Mijn cilinderslot was kapot. Slotenmaker top heeft alles in orde gemaakt.

Besvarelse fra Slotenmaker Top
I’m really grateful for my experience with him, he went above and beyond to help me with my door, very friendly and kind person.
Very recommended 🙏🏽✨

Besvarelse fra Slotenmaker Top
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Ik had mijn sleutels verloren en heb ze benaderd, na een korte tijd stond ik alweer in mijn huis. Echt een topbedrijf.

Besvarelse fra Slotenmaker Top
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.