Slotenmaker Keesman Anmeldelser 2

3,8

1. Låsesmed

Slotenmaker Keesman gevestigd in Enkhuizen. Gecertificeerd slotenmaker met het SKG *** keurmerk Politie Keurmerk Veilig Wonen. Actief bij het verhelpen van buitensluitingen en het onderhouden of plaatsen van hang en sluitwerk. Samenwerking met woon corporaties en VVE's in West-Friesland (noord-holland). Oproepbaar bij calamiteiten. Onze diensten vanuit Enkhuizen worden tot aan de voordeuren van Hoorn en Medemblik toegepast. Klein schalig bedrijf met de service die voorop staat. Wij rekenen met vaste prijzen voor onze handelingen. Maat werk word altijd vooraf in een offerte per mail gestuurd en na goedkeuring uitgevoerd. Wij denken graag met u mee. Wij zijn uitgerust met een bedrijfs wagen die voorzien is van ons bedrijfs logo en opvallende oranje tekst. Onze bedrijfs kleding komt overeen met de naam en de kleuren. Wij zijn een bedrijf dat fysiek bereikbaar is, voor vragen kunt u zo binnen lopen, ook om te kijken naar verschillende type materialen of veiligheids kwesties. Wij kunnen u laten zien waar de veiligheid in zit bij cilinders en sloten of bijvoorbeeld bij anti-kerntrek deurbeslagen. Naast onze service tot uw voordeur zijn wij ook gespecialiseerd in het dupliceren van sleutels. Een breed assortiment in de winkel, klaar terwijl u wacht. Ook voor certificaat sleutels en autosleutels. Het maken van sleutel sluitplannen behoort ook tot onze kennis. Met gepatenteerde sleutels kunt u zelf invullen wie waar in mag, sleutels zijn uitzonderlijk bij te maken met het bijbehoorde meegeleverde sleutel certificaat. Voor informatie kunt u altijd bellen of langskomen.

3,8

God

Professionaliteit en vakkundig

Keesman Slotenmaker biedt een uitstekende service met snelle respons en topkwaliteit producten. De professionaliteit en vakmanschap van Keesman zijn ongeëvenaard, wat resulteert in een geruststellende ervaring voor klanten die op zoek zijn naar slotenmakersdiensten.

De snelle respons van Keesman Slotenmaker is echt indrukwekkend en getuigt van hun toewijding om klanten snel en efficiënt te helpen. Dit was in mijn geval vooral belangrijk waarbij een snelle oplossing vereist was.
Al met al kan ik Keesman Slotenmaker van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare slotenmaker met snelle service en hoogwaardige producten. Hun professionele aanpak en klantgerichtheid maken hen een topkeuze!

17. maj 2024