Ik heb ze gebeld in een noodgeval en ze…
Ik heb ze gebeld in een noodgeval en ze kwamen snel, maar de prijs was veel hoger dan telefonisch werd gezegd. Voelde een beetje misleidend. Het werkte wel, maar ik zou ze niet opnieuw gebruiken.
Slotenmaker724 is jouw betrouwbare partner als het gaat om professionele slotenservice in Zuid-Holland en Noord-Holland. Binnen slechts 30 minuten zijn onze ervaren monteurs bij je op locatie om je te helpen, of het nu gaat om een buitensluiting, kapot slot, een afgebroken sleutel of het installeren van nieuwe beveiligingsoplossingen. Wij begrijpen dat een noodgeval met je sloten vaak onverwacht komt, daarom staan we 24/7 klaar om snel, vakkundig en vriendelijk te handelen, met oog voor jouw persoonlijke situatie. Wat ons uniek maakt, is onze combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en werken met moderne technieken om jouw woning, bedrijf of voertuig veilig te maken. Van het openen van deuren zonder schade tot het plaatsen van hoogwaardige cilindersloten en extra beveiligingsopties, onze service is altijd gericht op kwaliteit en maximale klanttevredenheid. Bij Slotenmaker724 staat klantveiligheid voorop. Naast spoedhulp bieden we ook preventieve beveiligingsadviezen, slotinspecties en onderhoudsdiensten, zodat je risico’s op inbraak aanzienlijk vermindert. Onze dienstverlening is transparant, eerlijk geprijsd en altijd gericht op de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Kies voor zekerheid, snelheid en deskundigheid met Slotenmaker724 – de slotenmaker die binnen 30 minuten bij je op locatie is in Zuid-Holland en Noord-Holland. Bell ons op +31657647737
Har ikke besvaret negative anmeldelser
op een vroege zaterdag ochtend 07:00 belde ik op telefoon werd meteen opgenomen de klantenservice was goed communicatie verliep goed

Besvarelse fra Slotenmaker724
Ik had me sleutels binnen vergeten dus ging opzoek naar een slotenmaker toen trof ik deze bedrijf aan ze hebben mij binnen no time geholpen in de nacht bedankt voor alles !

Besvarelse fra Slotenmaker724
zeker de beste slotenmakers van de randstad echt een aanrader.

Besvarelse fra Slotenmaker724
slotenmaker Dennis heeft ons goed geholpen hij gaf ons advies over inbraakpreventie, verder was alles duidelijk en netjes !

Besvarelse fra Slotenmaker724
vriendelijke slotenmaker snel op tijd binnen 30 m !