Slotenmaker Sos Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Vandaag mijn kettingslot door laten…

Vandaag mijn kettingslot door laten slijpen (5minuten werk)werd door de telefoon gezegd 30 euro voorrijkosten en daar komt nog ongeveer omme nabij 95 euro bij mijnheer komt na 2 uur aankakken en noemt een bedrag en met mijn stomme kop tik ik 352 euro af dit is echt de grootste oplichter die ik ooit heb meegemaakt dat je er maar gelukkig mee mag worden vriend en hopelijk wordt jezelf als je hulp nodig hebt ook een keer flink genaaid want zo voel ik mij nu ook

23. juni 2023

Had ik sochtends de sleutel in de deur…

Had ik sochtends de sleutel in de deur laten zitten binnen . Kon ik dus niet meer in huis komen , ik een slotenmaker bellen na een uur kwam die maar geen paniek niks aan de hand vooraf zegt die . Voorrij kosten zijn 160 euro Naja goed ik denk ik doe het er voor wil naar mijn werk heb nu al een rot dag jammer dan . Zijn we klaar stuurt die me gelijk een tikkie van 295 euro. Terwijl hij alleen maar de deur open hebt lopen flipperen nog geen 1 minuut werk . Zeg ik tegen hem t was toch 160 . Maar hier staat 295 euro ja het open maken komt er nog bij van 85 en nog btw . Joh wat een oplichters . Maar ik met me kop betaal die gozer ook nog! Ik had daar allemaal geen zin in en moest opschieten maar serieus wat deze gasten vragen en doen is belachelijk! Heb die gozer van de overige 140 euro ren tikkie gestuurt maar hij negeert mij volledig ik vind dit onacceptabel en onbegrijpelijk zware oplichters bende

8. maj 2023

Vermijd deze oplichters!

Ik had mijn sleutel aan de binnenkant van de deur laten zitten. Op advies van de meldkamer van de woningbouw slotenmaker sos in amsterdam gebeld. De slotenmaker is ongeveer een half uurtje bezig geweest met de deur open te maken. Door een paar schroeven van de anti-inbraakstrip eruit te draaien, vervolgens de strip iets te verbuigen kon hij met een schroevendraaier het slot in de cilinder terug duwen zodat de deur geopend kon worden. Er hoefde dus helemaal niets vervangen te worden. Deze week de factuur gekregen. Bijna € 400. Echt schandalig. Oplichters zijn het. Misbruik maken van andermans leed. Door trieste lui als deze zou je bijna het vertrouwen in de mensheid kwijtraken. Ik hoop met deze review te voorkomen dat anderen ook benadeeld worden door dit louche bedrijf. De reviews op hun website zijn ook nep. Bespaar u zelf deze ergenis en vermijd Slotenmaker SOS alstublieft.

23. februar 2023

Worst service

Worst service. I called them and he said 30 euro was non obligatory visit. The person comes, checks and says you have to pay 50 euro since I travelled to your location....I had very clearly asked about the charges and then this! Absolute crappy experience, NOT RECOMMENDED AT ALL

12. februar 2023

They slashed my bike tyre!

I called and asked for someone to help open my bike as I lost my keys. They said 19 euros on the phone and site. A guy arrives and wanted to charge 190 euros and 30 for him to come. I said this is more than my bike costs and call out cost was too high as I was central city. He slashed my bike tyre because I did not wish to pay this. Very dodgy, dishonest and disgusting service.

29. november 2022

Oplichting

Enorme misleiding van de prijs. Er komt een man aan die alleen maar blijft zeggen dat ik hem had moeten bellen en niet zijn baas want dan was het goedkoper geweest dus of ik even met hem naar de pinautomaat wilde. Op internet wordt het afgedaan dat het goedkoop is, ik heb nog nooit zo’n leugen gehoord. Erg shady dit bedrijf, konden niet eens een fietsslot voor minder dan 190 euro breken. Voor dat geld haal ik wel een nieuwe, dus ik annuleren maar dat is natuurlijk ook 120 euro want heb even kwartiertje van iemands tijd ingenomen. NIET DOEN

1. december 2022

ik had me buitengesloten

ik had me buitengesloten, heel dom. beetje olie en flipperen was de vraag. De voorrijdkosten van maximaal 30 euro en 19euro v.a. prijs - vaste lage tarief deed me besluiten binnen 20-30 min op locatie! perfect!

20-30 min - was niet haalbaar volgens de callcenter dame - max 45 min en de prijs wordt daar vooraf bepaald - kon ze niet zeggen! okay.... Dat stond dus niet op de website, maar okay - ik had een drukke dag - ik ging ervoor. Hoe hoog kan de v.a. prijs worden, kosten max 49 euro(30+19). Wat kan je minder doen dan flipperen met olie om een slot open te krijgen?

Hij kwam na ruim 75minuten, na mijn telefoongesprek. Dus ook niet max 45minuten en de kosten: 30euro was niet maximaal- dat was gewoon een vertrekpunt. okay - en toen werd het 65 euro voor 1 minuut werk. okay maar de v.a.prijs is 19euro? en zo ben je dus niet goedkoop, perse. even los van of dit een okay tarief is of niet, de misleiding of intransparantie begint online.

kosten voor flipperen zijn 95euro, buiten avond-, nacht- of weekend uren. daar plussen ze gerust heel helder 50-100% erbij.. op dus een heel vaag starttarief voor een vage vanafprijs waar ze zich dus niet aan houden

4. oktober 2022

Niet binnen de afgesproken 30 minuten… …

Niet binnen de afgesproken 30 minuten… maar na ruim 2 uur wachten. Had hij mijn voordeur waar aan de binnenkant een sleutel op zat, binnen 5 minuten open! Zeer dankbaar! En 205 euro lichter…. Maar ik kan weer naar binnen! Als hij zijn afspraken had na gekomen en binnen 30 minuten er was geweest…. Een na het belletje binnen 10 minuten in plaats van 40 minuten…. Dan had hij zeker 5 sterren gehad!

19. maj 2022

Er dette din virksomhed?