Banner for Slöjd-Detaljer

Slöjd-Detaljer Anmeldelser

9.043

4,5

Havde en god korrespondance med Ina hos jer, hun ydede rigtig god service, selvom det var mig der havde læst forkert. Synes dog I skal skrive prisen på jeres metervarer pr m og ikke pr dm, da det er n... Se mere

1. Hobbyforretning
  2. Kunstnerartikelbutik
  3. Håndarbejdsbutik
  4. Garnbutik
  5. Penneforretning
  6. Sybutik

Om Slöjd-Detaljer

Creative work with Slöjd-Detaljer Slöjd-Detaljer logo

Slöjd-Detaljer is the place for those who love crafts, hobbies, and DIY. We offer a wide range of craft materials, supplies, tools, and inspiration for all kinds of creative projects – whether you knit, carve, embroider, or paint.

The interest in creating yourself is growing rapidly. We help both beginners and experienced crafters bring their ideas to life with products for woodworking, yarn, fabric, paper, and much more.

As a third-generation family business, we have been delivering quality, knowledge, and creative joy to customers throughout the Nordic region since 1960. We are certified for environmental standards (ISO 14001).

Regardless of age or experience, we aim to make it easy, inspiring, and fun to create.

Welcome to Slöjd-Detaljer – here you will find everything you need to create on your own.

Contact Us

For contact from Norway, Denmark, and Finland, please reach out to us through the following:

Norway:

Finland:

Phone: 09-3487 0606

Email: tilaus@slojd-detaljer.fi

Vårt löfte till dig

Vi bryr oss om våra kunder!
Hos Slöjd-Detaljer står du som kund alltid i fokus. Vårt mål är att inspirera och stötta dig i ditt kreativa skapande – oavsett om du är nybörjare eller erfaren hantverkare. Vi arbetar för att erbjuda ett brett sortiment, snabb service och trygg e-handel, så att du alltid kan känna dig välkommen hos oss.

Fri frakt på alla beställningar över 499 kr – Handla enkelt hos Slöjd-Detaljer!

Gör dina kreativa projekt ännu roligare med fri frakt på alla privatbeställningar över 499 kr. Utforska vårt breda sortiment och hitta allt du behöver för hantverk och pyssel!

Hos Slöjd-Detaljer får du fri frakt över 499 kr när du handlar som privatperson. Oavsett om du skapar konst, broderar eller arbetar med trä och metall, har vi materialen och verktygen som gör ditt skapande enklare och roligare. Ta del av vårt stora utbud och få dina varor levererade direkt hem till dörren – utan extra fraktkostnader.

Pågående kampanjer

Fynda till hobby, hantverk & pyssel – alltid något nytt att upptäcka.

9 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(9.043)

2.076 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fine varer

Fine varer - hurtig forsendelse..

4. juli 2026

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både varerne og forsendelsen.

god service

Hurtig og god service

6. juli 2026

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer

Tak for din kommentar! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Alt var fint

27. juni 2026

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer

Tusen takk for at du deler din tilfredshet! Vi er glad for at alt møtte forventningene dine.

Jeg bestilte en bog og udfyldte alt…

Jeg bestilte en bog og udfyldte alt hvad jeg skulle, navn, adr, tlf, fødselsdag, mail, indsatte mit kontonr og hvor den skulle leveres. Bekræftede dette. Så fik jeg en kode fra Karna på min tlf som jeg så skulle udfylde på min ordre og samtidig en mail fra Karna at jeg skulle bekræfte min mail. Jeg får ingen ordre bekræftelse fra jeg, så nu er jeg i tvivl om jeg overhovedet har fået noget bestilt. Det virker ikke særlig betryggende med sådanne en side.

9. juli 2026

Varerne er fine, leveringstiden under al kritik

Varerne er fine, dem er der intet at udsætte på, så tak for det. Dog synes jeg, at en leveringtid på ni dage, uden at man får besked om årsagen, er for meget. Jeg bestilte varerne den 15. juni, men de var mig først i hænde den 24. Det kan naturligvis være, at personalet har haft ferie, og at det var derfor, det tog en uge at pakke varerne, men så burde man underrette kunderne om, at der ville være forsinkelser grundet ferie. Som det var, oplevede jeg et totalt fravær af kommunikation om forsinkelsen.

15. juni 2026

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer

Jeg er ked af at høre om forsinkelsen og manglende kommunikation. Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning.

Så fin service.

Så fin service.

14. juni 2026

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer

Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar vår service.

Selve produktet jeg har købt

Selve produktet jeg har købt, fejler bestemt ikke noget. Men det tog godt nok lang tid fra bestilling til jeg modtog. Jeg fik hurtigt en mail om, at det bestilte var pakket mm. Men derfra tog det Ca 1 1/2 uge, før jeg kunne hente. Jeg tror ikke at det er leveringsfirmaet der er årsagen. Fra de skrev, at de havde modtaget den til levering, var den til afhentning dagen efter.

13. juni 2026

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer

Jeg er ked af at høre om den lange leveringstid, du oplevede. Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan undersøge dette nærmere.

Rigtig fint produkt og hjemmeside.

Rigtig fint produkt og hjemmeside, men levering passer slet ikke. Pakken skulle bruges til gave. Vi betalte for hjemmelevering og hurtigste levering, så vi kunne nå at få pakken inden festen, men pakke blev leveret 4 dages senere end forventer.
Opdatering: Kundeservice har været rigtig behjælpelig, ikke en finger at sætte på.

11. juni 2026

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer

Jeg er ked af at høre om leveringsproblemet, især når det var til en gave. Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan finde en løsning sammen.

Fik det jeg skulle

Fik det jeg skulle. Kom til tiden. Kvaliteten god.

10. juni 2026

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen.

Fine varer
Hurtig levering. God information.

4. juni 2026

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer

Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os, at du er tilfreds med vores varer og leveringsservice.

Gode produkter

Gode produkter. Lidt langsom levering

31. maj 2026

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer

Tak for din feedback, og dejligt at høre, at du er tilfreds med produkterne. Vi tager din bemærkning om leveringstiden til efterretning.

Nu er det gave til mellemste barnebarn

Nu er det gave til mellemste barnebarn, så det har ikke været lukket op endnu, men tilbagemeldinger og ekspedition m.m. er forløbet glat.

29. maj 2026

Besvarelse fra Slöjd-Detaljer

Dejligt at høre, at ekspeditionen er gået glat! Vi håber, barnebarnet bliver glad for gaven.