Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling niet ontvangen. We zijn inmiddels 10 dagen verder. Telefonisch niet bereikbaar. Nergens een mail adres. Op sociale media wel story’s plaatsen maar niet reageren

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Festbutik

Skrevet af virksomheden

Bij Slingershop.nl kun je terecht voor al je feestversiering! Bij ons krijg je de mogelijkheid om je verjaardag, babyshower, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid nog persoonlijker te maken. Dit doe je met behulp van de persoonlijke letterslinger van Slingershop.nl! Daarnaast vind je een breed assortiment met feestartikelen om de feestvreugde helemaal compleet te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan feestslingers, van geboorte-, thema-, naam-, huwelijk-, verjaardag- tot aan een naamslinger.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

goede kwaliteit

Ik heb hier versiering besteld voor een babyshower van mijn vriendin. Alles was snel binnen, en netjes verpakt. De ballonnen en tafeldecoratie waren echt mooi van kwaliteit en alles paste perfect bij elkaar :)!!

17. marts 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slingher snel kapot

Slingher gekregen voor me verjaardag maar na 2 weken laat het naadje al helemaal los waardoor die nu kapot gaat.. mega slecht voor die prijs

21. september 2025

Beste meneer en/of mevrouw Huiskamp,

Wat vervelend om te lezen dat de kwaliteit van de bestelde slinger niet aan de verwachtingen voldoet, onze excuses voor het ongemak!

Helaas kan ik onder de naam Huiskamp geen enkele bestelling vinden bij ons. Zou je daarom contact willen opnemen met onze klantenservice en jouw klacht met hen willen delen, samen met jouw ordernummer? Dan kunnen we hetgeen voor je oplossen!
Je kan ons bereiken op klantenservice@slingershop.nl of via 085 - 760 60 50!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Er zijn veel betere webshops dan deze.

Kwaliteit van de slingers zeer zeer slecht.Slingers voor 30%al kapot uit de doos. Duurde lang voor de binnenkomst.Hadden ze nodig voor een thema feest en had prijs technisch meer verwacht voor de kwaliteit van het product ondanks dat het niet uit china kwam.

24. juni 2025

Besvarelse fra Slingershop

Beste Michel, wat vervelend om te horen dat de kwaliteit van de slingers niet aan de verwachtingen voldeed. Onze oprechte excuses hiervoor.

We willen graag helpen en kijken naar een passende oplossing. Zou je hiervoor contact met ons willen opnemen via de klantenservice?
Je kan ons bereiken via 085 - 760 60 50 of op klantenservice@slingershop.nl.

Wat betreft de trage levering, ik zie dat de bestelling op maandag 30 juni is geplaatst en dinsdag 1 juli, de volgende dag, al is geleverd bij Basta-Pizza, zoals verzocht bij het plaatsen van de bestelling. Helaas is een snelle bezorgoptie dan dit ook niet mogelijk.

Goeie ervaring

Gepersonaliseerde slinger besteld op zondag, geleverd op dinsdag (ik woon in België). Kleuren zijn mooi in het echt en het materiaal is ook stevig/goeie kwaliteit. Heel blij mee en zou er zeker opnieuw bestellen, ook al zijn de verzendkosten naar België wat duurder.

21. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

GEEN BESTELLING EN GEEN GELD TERUG!

Bestelling van ruim €50,- gedaan op 3 oktober 2024 om 13.37, deze zou ik op vrijdag 4 oktober afgeleverd worden op een afhaalpunt dicht bij me zodat ik de bezorger niet kon mislopen.
Het feestje van mijn zoontje was zaterdagmiddag. Op de site van slingershop.nl staat groot vermeld dan als men een bestelling voor 17.00u plaatst, het de volgende dag in huis is.
Enfin vrijdag middag laat nog niets binnen, gemaild, direct antwoord gekregen.
Er zou iets mis zijn gegaan met het bezorgbedrijf volgens Maartje van slingershop. Kan gebeuren natuurlijk, ze had er volgens zichzelf achteraan gemeld en gemeld dat het een ‘spoedpakket’ was zodat het alsnog zaterdag vroeg geleverd zou worden. Nog op tijd voor mijn feestje dus.
Nou, de gehele zaterdag niets afgeleverd op het afhaalpunt, na meerdere malen langs te zijn geweest. Na deze zaterdag heb ik Maartje van slingershop gemaild dat ik mijn geld terug wilde, want ik had én geen pakket én de verjaardag van mijn zoontje was al voorbij.
Maandag 7 oktober 2024, nog niets binnen.
Op woensdag 9 oktober 2024 weer gemaild dat ik mijn geld terug wilde hebben.
Geen reactie.
Zaterdag 12 oktober 2024, nog niets binnen.
Er zou volgens slingershop iets mis zijn gegaan met de bezorging.
Op maandag 14 oktober 2024 kreeg ik eindelijk bericht binnen dat het ergens afgeleverd zou zijn, een afhaalpunt waarvan ik niets eens wist dat deze bestond.
Na dit bericht van DHL kreeg ik een mail binnen van Maartje dat het éindelijk klaar ligt om opgehaald te worden, maar dat dit pakket al door slingershop was aangemeld dat deze op dinsdag 15 oktober opgehaald zou worden door de koerier en dat zodra het pakketje opgehaald was, ik mijn geld terug gestort zou krijgen.
Op woensdag 16 oktober 2024, vandaag dus, krijg ik weer bericht van Maartje dat het pakketje ergens deze week opgehaald zou worden en dat dan pas mijn geld terug gestort zou worden.
Slingershop, jullie maken van jullie probleem mijn probleem! Als dit überhaupt echt allemaal aan de hand is!
Ik wil mijn geld terug!

3. oktober 2024

Beste Hind/mevrouw Dalouh,

Wat jammer om te lezen dat wij niet de gewenste service hebben geboden en je niet tevreden bent met onze shop, onze excuses hiervoor!

Jouw bestelling is tijdig door ons verzonden, maar helaas heeft het pakket vertraging opgelopen bij de vervoerder. Hierdoor was de versiering niet op tijd binnen voor de verjaardag, wat natuurlijk ontzettend jammer is.
We hebben de vervoerder daarom gevraagd om het pakket terug te brengen naar ons, zodat wij de terugbetaling in orde kunnen maken.

Helaas duurde het erg lang voor het pakket naar ons werd teruggebracht en kregen wij van de vervoerder geen goede/actuele informatie over deze zending, waardoor onze klantenservice jou helaas ook niet voldoende konden informeren.
De bestelling is daarom terugbetaald en onze klantenservice heeft als excuses voor het ongemak een waardebon aangemaakt voor een volgende bestelling, zodat we je dan hopelijk een betere ervaring kunnen geven met onze shop!

We balen ook ontzettend van de vertraging bij de vervoerder en we vinden het erg jammer dat het zo gelopen is. We hopen hierin op je begrip.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

keurig oplossen van een klacht

mijn bestelling is dezelfde dag nog verwerkt en verzonden maar de pakketdienst heeft verzuimd het tijdig te bezorgen. Ik heb contact opgenomen met slingershop, ik kreeg binnen een uur een bericht terug en ze hebben de kwestie keurig opgelost, compliment

3. maj 2024

Babyshower…

Heb verschillende producten besteld voor een babyshower. Slingers, ballonnen, bekers, servetten, tafelkleed- en loper. Allemaal even mooi en goede kwaliteit. En supersnel geleverd, volgende dag alles al in huis. Aanrader dussss.

27. marts 2024

Beste Iris,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten die je voor de babyshower hebt besteld! We zijn blij dat ze allemaal goed bevallen.
Bedankt voor je aanbeveling!

Team Slingershop.nl

Slecht

Slecht! Website belooft volgende dag leveren als je voor 17:00 besteld. Ik bestelde donderdag om 13:00 omdat ik het zaterdag nodig had. Deze is op zondag in mijn brievenbus gepropt. Het waren cijferkaarsen dus heb er niks meer aan. Retour sturen is voor eigen rekening ook als het veel te laat geleverd wordt. Krijg als antwoord dat het op de website staat aangeven. Wel beetje misleidend omdat dit niet bovenaan de website vermeld woord waar staat voor 17:00 uur bestellen is volgende dag geleverd.

7. december 2023

Beste mevrouw Vijfhuizen,

Wat vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring met onze shop heeft gehad, onze excuses hiervoor!

Ik begrijp dat het erg vervelend is dat een pakket te laat binnenkomt. Wij raden in de Decembermaand daarom ook aan om tijdig te bestellen, om zo teleurstelling te voorkomen.
Dit raden wij aan, omdat December de drukste maand van het jaar is voor veel pakketdiensten. Hierdoor kan vertraging helaas ontstaan.
Wanneer u weet dat u op zaterdag een verjaardag heeft en dat hiervoor versiering nodig is, raad ik aan om minimaal een week i.p.v. een dag van tevoren te bestellen, zodat u er zeker van bent dat hetgeen op tijd binnenkomt en u niet afhankelijk bent van een snelle levering.

Dat de levering een dag later heeft plaatsgevonden, geeft u geen recht op compensatie. Dit, gezien duidelijk op de website vermeld staat dat levertijden afhankelijk zijn van de pakketdienst. Het enige wat wij hierin kunnen doen, is pakketten tijdig versturen en het oplossen wanneer er onderweg iets misgaat.
Toch willen we u, uit coulance, graag tegemoetkomen. Mocht u een compensatie willen, dan mag u reageren op mijn laatst verstuurde e-mail. Wij zullen hetgeen dan met u oppakken om u hopelijk toch nog een positieve ervaring te geven!

Maartje
Klantenservice Slingershop

Fantastisch

Ik ken weinig webshops met zo’n snelle en ontzettend klantvriendelijke benadering als Slingershop. Ik heb nu drie keer, door mijn eigen fout, last-minute hulp nodig gehad en ze reageren zo ontzettend snel en hebben echt een passende oplossing. Wauw!!! Ontzettend vriendelijke mensen en als het nodig is, zetten ze echt een stap(je) extra voor je. Ik bestel voor decoratie en ballonnen alleen nog maar bij hen, hun assortiment bevat ook bijna alles wat je nodig hebt voor je feestjes!

26. juni 2023

Babyshower

Leuke balonnen besteld en grote folieballon van beer die kan zitten.Nu 2 dagen na de babyshower zijn ze nog goed .Enig even steeds aan terug denken als ik ze zie.

15. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het werd echt een feestje!

Supergoede service! Veel keuze in slingers en snel geleverd.
Er zaten 2 producten niet in de doos; kan gebeuren maar gezien de verjaardag van mijn dochter (twee dagen later 😳) was het wel even vervelend.
Gebeld met Klantenserice en zonder problemen werd beloofd dat ze direct de producten kosteloos opnieuw zouden versturen.
De dag erna werd het, gelukkig op tijd, geleverd.

Dankjewel Slingershop… deze goede service (en de mooie slingers 😉) maakten het feestje compleet!

20. april 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enorm blij met de snelle service!

Gisteren 2 slingers ontworpen voor de verjaardagen van onze kinderen en vandaag al binnen 😃 super mooi! Helemaal blij mee.
Voor onze dochter is dit al de 4e slinger die we hier vandaan hebben en voor onze zoon de 2e. Erg tevreden👍

25. marts 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.