Svindel og humbug Hvorfor skal der pludselig betales told, moms og ekstra afgift på 315 kr!!! Jeg agter at gå hele vejen her, mener ikke dette er lovligt - da der står følgende under priser på der... Se mere

Hvis jeg kunne undlade * havde jeg givet 0 Det er fup og fidus, ren pengemaskine og løgnagtig propeganda. Brugt det siden 29. September 2025 og ikke ét af jeres angivne punkter har virket, 😖

Jeg vil bare fortælle at jeg har gået med mit armbånd nat og dag to mdr. og jeg har ikke tabt et gram. Jeg fik også et andet armbånd end det der var afbildet. Det er svindel. Hilsen Jonna Sørensen

Jeg har lige modtaget mine bestilte varer, så det er ikke fup. Jeg bestilte fra deres hjemmeside. Jeg er dog enig i at det ikke er kundevenligt, ikke at oplyse toldafgift, da det bliver væsentligt d... Se mere

1,5

Dårlig

Uvirkeligt

Hilsen Jonna Sørensen

25. marts 2026

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt , har været i gang i 30 dage og kan mærke mindre sult og lyst til det søde.
Måtte betale en tolk afgift , men den refunderede firmaet .
Så stor tilfredhed fra min side

1. maj 2025

Modtager ikke varer

Modtager ikke varer
Får besked på at de er tilbageholdt i tolden og jeg skal betale regningen
Der kommer ikke nogen regning så let at sige jeg får tolden retur

29. marts 2025

Urealistisk firma. Pengemaskine

Syntes det er meget mistænksomt at man først betaler over 600kr for produktet og så bliver opkrævet yderligere mere end 300kr i toldafgift. Det virker for mig som total fup og fidus. En ren pengemaskine. Jeg har bedt om refundering af mine penge. Ingen kur er så mange penge værd. Fup firma!!!

25. marts 2025

Så gik jeg lige ind i Løvens hule

Så gik jeg lige ind i Løvens hule. Det lød oprigtigt da jeg bestilte varen. Dansk firma og gratis forsendelse inden for få dage. Sandheden blev en anden. Pludselig skal varen sendes fra Amsterdam med stor forsinkelse, krav ang. told m.m. på 380 kr. fordi varen kom fra et ikke EU land??? Lugter af bondefangeri. Trist og føler mig snydt.

25. marts 2025

Total fiasko

Total fiasko, man skal huske at produktet kommer fra et ikke eu land og der skal betales
Told, og det er 1/3 del oven i produktets pris!
Bonde fangeri, da der står at det er dansk!

21. marts 2025

Fup firma

Bestil ikke deres piller det er et stort fup firma, du bliver opkrævet toldafgift på 430kr for at modtage deres piller, som der ikke står nogle steder når du bestiller dem. Så hold jeg langt væk fra dem.

24. marts 2025

Jeg har lige modtaget mine bestilte…

Jeg er dog enig i at det ikke er kundevenligt, ikke at oplyse toldafgift, da det bliver væsentligt dyrer ca. 400 kr ved køb af 3 bøtter. Man kan heller ikke vælge nogen Pakkeshop til hvis man ikke er hjemme, når de leveres.
Det ville være billigere og så meget nemmere, hvis man kunne købe produktet her i Danmark. Jeg bestiller ikke igen, da det er alt for dyrt, desværre...

24. marts 2025

Fup og fiduser

Fup og fiduser. Har ikke set skyggen af bestilte varer . Pengene trækkes ved bestilling 👎
Opdatering d.25 marts:Har lige modtaget opkrævning at told på 314 kr, for at modtage varene.
HOLD JER LANGT VÆK FRA SLIMESURE

16. marts 2025

Svindel og humbug

Svindel og humbug
Hvorfor skal der pludselig betales told, moms og ekstra afgift på 315 kr!!!
Jeg agter at gå hele vejen her, mener ikke dette er lovligt - da der står følgende under priser på deres hjemmeside:
Den angivne pris for vores varer er den endelige pris, inklusiv eventuel gældende moms og andre priskomponenter.

17. marts 2025
Vis anmeldelser på alle sprog (72 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto