Virksomhedsoplysninger

1. Solenergiselskab
  2. Leverandør af udstyr til solenergi

Skrevet af virksomheden

Bij Slimstroom helpen we huiseigenaren om meer uit hun zonnepanelen te halen door middel van slimme thuisbatterijen. Zo bespaar je op je energierekening, vergroot je je onafhankelijkheid van het stroomnet en draag je direct bij aan een duurzamer Nederland. Wij geloven dat verduurzamen eenvoudig, transparant en betaalbaar moet zijn. Daarom begeleiden we je van advies tot installatie, zonder ingewikkelde stappen of kleine lettertjes. Onze ervaren adviseurs luisteren naar jouw situatie, berekenen wat voor jou het meest rendabel is en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Slimstroom werkt uitsluitend met betrouwbare A-merken zoals Duracell, die bekendstaan om hun kwaliteit, garantie en prestaties. We werken samen met gecertificeerde installateurs die veiligheid en precisie vooropstellen. Na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen, service en monitoring van je systeem. Onze missie is simpel: jou helpen om meer grip te krijgen op je energie, vandaag en in de toekomst. Duurzaam wonen hoeft niet ingewikkeld te zijn; het begint met één slimme keuze. Slimstroom – voor wie energie slimmer wil gebruiken.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na lang twijfelen over een thuisbatterij

Na lang twijfelen over een thuisbatterij heb ik uiteindelijk gekozen voor Slimstroom, en daar heb ik absoluut geen spijt van.

Vanaf het eerste contact viel meteen op hoe duidelijk en eerlijk het advies was. Alles werd rustig uitgelegd zonder druk om snel te beslissen. Dat gaf mij vertrouwen, zeker omdat er veel verschillende verhalen rondgaan over thuisbatterijen.

Zeker een aanrader!

19. marts 2026

1 woord: Fantastisch!

Ik moet eerlijk toegeven: ik geloofde eerst niet helemaal in een thuisbatterij. Ik had veel verhalen gehoord, maar ik vond het lastig om te bepalen of het écht iets zou opleveren en of het de investering waard was. Daarom ben ik heel voorzichtig begonnen en heb ik meerdere bedrijven gesproken.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor Slimstroom, vooral omdat ze mij vanaf het eerste gesprek rustig en duidelijk alles uitlegden. Er werd geen druk gezet en ik kon al mijn vragen stellen, en dat waren er veel, want ik was best sceptisch. Alles werd uitgelegd over teruglevering, opslag, rendement en wat ik realistisch kon verwachten. Dat gaf vertrouwen.

Het hele proces verliep heel soepel: het advies, de voorbereiding, en uiteindelijk de installatie van mijn Dyness 10 kWh thuisbatterij. Op de dag van plaatsing waren de monteurs vriendelijk, netjes en snel klaar. De bedrading en het afwerkniveau zagen er professioneel uit en alles werkte meteen zoals beloofd.

Nu de batterij in gebruik is, zie ik pas echt het verschil. Ik gebruik veel meer van mijn eigen zonne-energie, mijn teruglevering is minder en mijn energiekosten zijn merkbaar lager. Het systeem draait stil en betrouwbaar, je hebt er geen omkijken naar.

Dus achteraf ben ik heel blij dat ik het tóch gedaan heb. Slimstroom heeft mijn twijfel weggenomen door eerlijk advies, goede communicatie en een professionele installatie. Ik kan dit bedrijf zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die overweegt een thuisbatterij te nemen.

9. december 2025

Top bedrijf

Zeer informatief gesprek gehad, zelf alles na berekend en het klopte allemaal!

Hele goede service en snelle reactie tijden.
Installatie verliep ook soepel en alles werkt top.

Zeker een aanrader!

28. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onrealistische claims over thuisaccu – misleidende ervaring

Ik ben door SlimStroom benaderd voor een thuisaccu van €8.470 met een terugverdientijd van 4 jaar in de offerte. Telefonisch werd mij aangegeven dat dit zelfs sneller zou zijn als we het handelen met energie wel meerekenen.

Achteraf bleek de financiële informatie onrealistisch en gebaseerd op aannames die voor particulieren niet kloppen. Er werd zelfs gesproken over btw-teruggave, maar dan moet je BTW ondernemer worden. Als dat lukt moet je ook een boekhouding bijhouden en BTW betalen over je eigen verbruik en periodiek BTW aangifte doen.

Ook werd er sterk aangedrongen op een snelle schouw, terwijl zo’n schouw ervoor zorgt dat je je wettelijke bedenktijd verliest. De combinatie van foutieve informatie en tijdsdruk maakte dat ik het gesprek als misleidend, manipulatief en tegen oplichting aan heb ervaren.

***26-11-2026 Ik heb de volgende aanpassing doorgevoerd:"...met de belofte van een terugverdientijd van 4 jaar"
Dit heb ik vervangen met:"... met een terugverdientijd van 4 jaar in de offerte."
En aangevuld met:"Telefonisch werd mij aangegeven dat dit zelfs sneller zou zijn als we het handelen met energie wel meerekenen."

Er stond:" terwijl dat voor een thuisaccu helemaal niet mogelijk is."
Dit heb ik vervangen met: "...maar dan moet je BTW ondernemer worden."
Aangevuld met: "Als dat lukt moet je ook een boekhouding bijhouden en BTW betalen over je eigen verbruik en periodiek BTW aangifte doen. "
Dit heb ik aangepast omdat hij mijn review ervaart als smaad. Zelf sta ik hier wel compleet achter zoals het nu is.

Aanvulling 15 december 2025:
SlimStroom heeft inhoudelijk gereageerd op mijn review. Ik neem kennis van hun toelichting, maar mijn review blijft een weergave van hoe ik het verkoopgesprek en het traject heb ervaren. Met name de combinatie van geschetste financiële voordelen, de aannames die daarbij zijn gebruikt en de ervaren tijdsdruk hebben voor mij tot twijfel geleid. Dat ik later om een prijsverlaging heb gevraagd, doet niets af aan die inhoudelijke ervaring. Mijn beoordeling is bedoeld om toekomstige klanten te helpen bij hun eigen afweging.

25. november 2025
Slimstroom-logo

Besvarelse fra Slimstroom

Beste Jeevan Koendan Panday,

Dank voor uw review. We vinden het belangrijk om hier inhoudelijk en feitelijk op te reageren, omdat een aantal punten in uw review niet juist wordt weergegeven.

Terugverdientijd en berekening
De berekening in de offerte is gebaseerd op uw eigen jaarcijfers (verbruik en teruglevering) en is daarmee per definitie persoonlijk. Er is geen sprake van een algemene of gegarandeerde terugverdientijd. Tijdens het gesprek is ook aangegeven dat opbrengsten afhankelijk zijn van meerdere factoren, zoals verbruik, energieprijzen en contractvorm. U heeft ons niet laten zien op welke manier u zelf tot een andere berekening bent gekomen, ondanks meerdere verzoeken om dit samen door te nemen.

BTW-teruggave
De btw-teruggave op een thuisbatterij is wettelijk toegestaan bij belast gebruik voor stroomhandel en werkt vergelijkbaar met hoe dit destijds bij zonnepanelen is toegepast. Dit wordt duidelijk toegelicht door de Belastingdienst. Wij bieden dit aan als service via een gespecialiseerde partij, maar dit is geen verplichting. Het is dus onjuist dat dit “onmogelijk” of “misleidend” zou zijn.

Schouw en bedenktijd
Er is géén technische schouw uitgevoerd en er is ook geen druk gezet om deze snel te laten plaatsvinden. De gemaakte afspraak betrof uitsluitend een aanvraag bij het Warmtefonds. En u had zelf aangegeven dat u kon op die betreffende datum. Een officiële technische schouw wordt pas ingepland ná goedkeuring door het Warmtefonds en na akkoord van de klant. Uw wettelijke bedenktijd is hierdoor op geen enkel moment vervallen.

Prijs en vervolgcontact
Na het plaatsen van deze review heeft u aangegeven de batterij alsnog te willen afnemen met een korting van €4.000. Dit voorstel hebben wij afgewezen, waarna wij meerdere pogingen hebben gedaan om hierover telefonisch contact met u te krijgen. Helaas zonder resultaat.

Het staat u uiteraard vrij om af te zien van de aanschaf. Wel vinden wij het belangrijk dat reviews een feitelijke weergave geven van wat er daadwerkelijk is besproken en gebeurd, omdat termen als “misleidend” en “oplichting” een zware lading hebben en niet overeenkomen met de inhoud van onze gesprekken. Het volledige gesprek is opgenomen dus over deze zaken valt ook verder niet te betwisten.

Mocht u alsnog openstaan voor een inhoudelijk gesprek, dan blijven wij daar toe bereid.

SlimStroom BV

Læs mere om andre typer anmeldelser.