In eerste instantie 2x vals voorgelicht maar door Sabine vander heiden van de backoffice, heel goed geholpen. Heeft veel tijd en energie erin gestoken. Problemen vraag naar Sabine.
Se, hvad kunderne siger
Onbetrouwbaar / fishing. Afgelopen week gebeld door nummer 020 894 74 40. Gesprek werd gestart door een automatisch bericht gevolgd door een stem die 10 EURO korting per maand aanbied voor een half ja... Se mere
Sabine heb me goed geholpen er mee met de Samsung tv un goeie deal gratis tv voor me verjaardag nog wel veel goeie deals bij sliminternet
ik ben op 28-05 benaderd door Jesse van der Laan. klonk als een jonge kerel vertrouwde het eerst niet helemaal. hij heeft me vervolgens gerust gesteld en laten zien dan slim internet daadwerkelijk par... Se mere
Virksomheden har svaret
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dit soort telefoontjes snel weer ophangen
Ongevraagd word ik gebeld door deze partij. Zijn brutaal dat ik geen "goedkope" TV en internet van ze wil..

Mira Jansen
Mira Jansen, (Manager)
Heeft mij zeer goed geholpen betreffende abonnementen van mobiel en internet. Heeft veel geduld,en heeft alles goed uitgelegd, waardoor voor mij als klant die overstap durft te maken naar de Ziggo provider.

Besvarelse fra Sliminternet
Bankgegevens zonder klant te zijn geweest?!
Ik werd gebeld door Sliminternet voor een aanbieding en bij het invullen van de gegevens vroegen ze om de laatste 3 cijfers van mijn bankrekeningnummer. Ik zei 123 omdat ik het niet vertrouwde, toen zei de man oh dan klopt 747 dus niet (wat dus wel mijn cijfers waren) Dit betekend dus dat ze onrechtmatig mijn bankgegevens hebben. Dus de vraag is, hoe komen ze aan mijn telefoonnummer en mijn bankgegevens>? Hier klopt iets niet.

BETROUWBAAR
Ik werd telefonisch benaderd door Ziggo, de medewerker was ontzettend aardig en heeft mij uitstekend voorgelicht. Naderhand werd het hele contract nog voorgelezen en doorgenomen.

Besvarelse fra Sliminternet
Goede offerte Ziggo met een goed advies
Vandaag 27-8 een goed en deskundig advies gehad van Thijs B en de mooie offerte voor Ziggo direct geaccepteerd

Besvarelse fra Sliminternet
Belarius heeft me fantastisch geholpen…
Belarius heeft me fantastisch geholpen voor een stuk goedkoper internet.
Het was in kwartiertje voor elkaar.
Hij was vrolijk en vol ideeën en passie voor zijn vak.
Dankjewel Belarius. Voor jou zal ik je zeker in de toekomst wenden voor andere aanbiedingen.
Henk Schuurman (familie van Katja)

Uitermate tevreden!
Benaderd door deze organisatie en tot grote tevredenheid geholpen en geadviseerd.

bedoelt voor lars
ben goed behandelt en heb een goede uitleg gehad

Besvarelse fra Sliminternet
Maandag een fijn gesprek gehad met Sam…
Maandag een fijn gesprek gehad met Sam van Hasperen. Ik ben nu weer terug bij Ziggo en ik heb er een goed gevoel bij.Knap van hem om mij over de streep te trekken maar soms heb ik even een duwtje nodig want ik word vaak een beetje zenuwachtig van veranderingen. Ik ben nu toch een stuk goedkoper uit en dat is wel fijn. Dus bedankt Sam

Besvarelse fra Sliminternet
Levi Zonneveld van sliminternet is…
Levi Zonneveld van sliminternet is super aardig en keurig netjes. Goed gesprek!

Gisteren gebeld door Celia
Gisteren gebeld door Celia. Vriendelijk en duidelijk geholpen.

Besvarelse fra Sliminternet
Dennis heeft mij zeer goed geholpen
Dennis heeft mij zeer goed geholpen. Hij heeft meegedacht en daardoor goed geadviseerd.

Jay goed holpen
Jay. Heeft me super geholpen en netjes ben heel blij. Mee super bedrijf

Besvarelse fra Sliminternet
Vakvrouw met kennis van zaken
Supergoede begeleiding in het hele proces.
Duidelijke communicatie en wist antwoorden op alle vragen.

Top geholpen door Raymond
Top geholpen door Raymond ! Goede duidelijke service en afspraken .

Besvarelse fra Sliminternet
Gesprek ging prima en was zeer…
Gesprek ging prima en was zeer vriendelijk . Ben overgestapt van Youfone naar Ziggo .

Gebeld door jay
Gebeld door jay. Hij heeft het goed en duidelijk uitgelegd. Aardige jongen!

Besvarelse fra Sliminternet
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.