Rigtig flink bordplade mand der kom ud og gjorde arbejdet. Desværre synes jeg ikke arbejdet var gjort ordentligt, da min karklud efterfølgende sad fast i bordpladen, så ru den var blevet. Jeg kontakte... Se mere
Ringe arbejde på en bordplade. Afdækningstape river maling af, kogeplader virker ikke efterfølgende. Firmaet konstaterer bare, at sådan er det. Står ikke ved deres skader. Brug dem aldrig
Slib Bordpladen.DK Telefonnummer 51482333 Vi sliber Bordplader, Gulve og Træterrasser. CVR nr.: 21693596
Svarer typisk inden for 24 timer
Jens er rigtig flink, men hans slibning af min bordplade var desværre en sjusket omgang. Han efterlod bordpladen med tydelige mærker efter slibemaskinen og en meget ru overflade. Jeg har nøje fulgt Jens' instruktioner vedr. efterfølgende oliering, men det har ikke ændret på ruheden. Efter slibningen var der desuden kommet nogle mærkelige små brændmærker, som Jens påstod havde været der i forvejen, og som "forsvinder stille og roligt over tid" (hvilket de selvfølgelig ikke har gjort). Jeg har klaget over arbejdet direkte til Jens, som lovede at ringe i løbet af et par dage, men det er nogle uger siden nu. Mon ikke jeg får et langt svar med bortforklaringer og måske lidt bebrejdelser fra Jens på denne anmeldelse?

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Hvor er det dejligt med pålidelige og super dygtig Jens som har slebet bord og køkkenbord hos os.
Der bliver ryddet pænt op og man får en saglig god gennemgang og det er lige fra første mail til afleveringen hvilket er en sjælden vare.
Fantastisk arbejde.

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Pas på de efterlader slibeaffald 2 sække 30 kg efter endt arbejde Når man så spørge om det ikke var en god ide de hentede kommer der 100 undskylninger og til sidst skal man betale for afhentningen det vigtigste for dem er du enten betaler før de starter eller du betaler meget hurtigt ( lyder som de er desperate )

KÆMPE anbefaling
Der bliver kælet for gulvene og ikke lavet nogen helligdage eller venstrehåndsarbejdet (antaget man er højrehåndet).
Aftalerne bliver holdt og resultatet er fantastisk!

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Det er et utrolig flot resultat vi har fået. Super service, grundig vejledning som Jens har udført. Han er en fed person - kan varmt anbefale dem til andre.

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Hurtig reaktion på henvendelse. Overholdt aftale og tidspunkt. Smukt resultat. Tålmodig og grundig vejledning. Uopfordret opfølgning! Rimelig pris. Meget imødekommende. Vil helt sikkert bruge dem igen.

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Selvfølgelig giver jeg 5 stjerner! Jeg har fået den bedste service og rådgivning af Jens og ikke mindst en super flot bordplade efter slibning. De er hurtige til at svare og venlige. Klar anbefaling herfra!

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Helt klart 5 stjerner herfra - god og venlig service samt et veludført stykke arbejde. Meget tilfreds :)

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Fantastisk service og utroligt flot resultat.
Jeg vil til hver en tid, bruge Slib Bordpladen igen.
Synes næsten jeg har fået nyt køkken til ingen penge.

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Fantastisk service, fantastisk resultat (fik slebet bordplade og køkkenø), behagelige mennesker - samt en fornuftig pris.
Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Vi har netop fået slebet en ældre køkkenbordplade i mahogni samt fået den oliebehandlet.
Bordpladen så oprindelig herrens ud. Den havde gennem tiden fået for meget olie, der ikke var påført omhyggeligt nok, hvorved der havde dannet sig et fedtet ”fernisagtigt” lag nogle steder samt skjolder andre steder. Samtidig var vi veget lidt tilbage fra at få bordpladen ordnet, idet vi troede, at det ville blive bøvlet og kompliceret, da der var flere ”svære” detaljer at tage hensyn til (vinklet plade med indhak til vindue samt et par rør ned gennem pladen tæt på væggen). Men hvor tog vi fejl.
Vi indgik aftale med firmaet Slib Bordpladen.dk som satte Jens på opgaven. Arbejdet blev udført flot og effektivt på blot et par timer og vores gamle hærgede bordplade står nu som ny.
Jens var meget omhyggelig og lavede et rigtig fint stykke arbejde – også ved de ”svære” detaljer. Han var samtidig meget meddelsom og vi følte os rigtig godt informeret. Derudover forklarede han os den rette metode at påføre olie på i fremtiden, så vi ikke gentager de tidligere fejl.
Vi er rigtig godt tilfredse og kan klart anbefale Slib Bordpladen.dk.

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Jeg skulle have slebet bordpladerne (2 stk), i mit køkken.
Jeg bedte om et uforpligtende tilbud, via deres hjemmeside, og blev ringet op af en af deres fagmænd, som detaljeret fortalte mig om hvilke muligheder jeg havde (farver mm.), og hvad det ville komme til at koste. (3000 kr. for 2 bordplader, en fair pris synes jeg)
Den samme person som jeg havde talt med (Jens), kom og udførte slibningen, meget professionel og meget venlig.
Jeg vil bestemt anbefale dette firma til andre, det er ikke sidste gang jeg bruger dem.

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Sikke en super Service og flot arbejde .
Jeg kan kun varm anbefale dette firma. 👍👍👍

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Så fint at møde en dygtig fagperson, der også kan kommunikere med sine kunder!
Vores 36 årige spisebord fremstår som nyt, matchende sine ændrede omgivelser.
Vi vender helt sikkert tilbage …..
Anni 🤗

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Super god og professionel service helt fra start. Og Jens møder til aftalt tid og giver god information inden start. Vores gamle bordplade står som ny. Kan virkelig anbefale dem.

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Slibning og hvidpigmentering af gulvet super service samt oprydning meget venlig og imødekommende professionelle håndværker kan varmt anbefales

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Hvis du står og overvejer, om du skal oliere dit spisebord i en ny farve, kan jeg klart anbefale Jens fra Slib Bordpladen. Vi har igennem de sidste par år overvejet, at få sort olieret vores brune planke bord, men havde ikke fundet den rigtige løsning, indtil vi fik Jens rekommanderet af en ven.
Resultatet er blevet superflot, og vi er glade for, at vi sprang ud i det, frem for at købe et nyt bord.

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
VI har haft en rigtig dårlig oplevelse med Slib bordpladen.dk i forbindelse med at de har forsøgt at slibe vores gulv, hvor vi oplevede at få mangelfuld vejledning og stå med et ufuldstændig resultat, der nu betyder at vi må få nogle andre til at færdiggøre projektet.
Der skete følgende;
1) Slibbordpladendk var at besigtige gulvet inden afgivelse af tilbud, og anbefalede en finslibning der skulel være nok.
2) SLibbordpladen.dk beder om at komme før aftalt tid pga. ekstra arbejde håndværkeren han har måtte overtage fra en kollega i stedet for start en lørdag morgen.
3) Vi accepterer start fredag eftermiddag i stedet, selvom vi ikke kan være til stede ved opstart og gennemgå opgaven en ekstra gang.
4) Finslibning og kontakter os ikke om nogen "uregelmæssigheder ift. det forventede/aftalte resultat. Da vi besigtiger samme aften, var vi ærlig talt i tvivl om han havde været igennem alle rum. Der sad fortsat et mindre klistermærke i et af rummene, og der var nogle skader på gulvet, der ikke havde være synlige for os før, og havde forventet at blive konttaktet for at gøre os opmærksom på dette.
5) Dagen efter gennemgår vi det med slibborden.dk, og efterfølgende rettet noget af det (røde områder fra tuds i det lokale). Fjerner dog ikke klistermærket i et af værelserne.
6) Vi er fortsat ikke tilfredse med resultatet, og foreligger dette, hvorefter vi undersøge en fuldslibning var mulig, der bliver afvist på stedet med henvisning til deres forretningsbetingelser. Vi fik et ultimatum; de kunne give den sidste gang lak eller lade det stå som det var. Ingen tale om mulig kompensation elelr andet.
Da vi ikke aner om vi kunne få andre til at gøre det færdigt inden snarlig indflytning, lader vi dem gøre det færdigt....
7) Vi har efterfølgende nu har to andre firmaer til at vurderer en fuldslibning (ca 1 mm), der begge ville kunne gøre det.
Vi står derfor i den situation nu;
1) Vi har været fleksible og accepteret igangsættelse af arbejde før aftalt tid uden selv at kunne være til stede.
2) Der er fortsat klistermærker lakeret ned i gulvet
3) vi står med et ufuldstændig resultat, og har fremsendt billeder som dokumentation. Disse blev afvist med kommentar om at det måtte være fra før slibning.
4) vi kommer til at investere i en fuldslibning nu for at gøre resultatet bedre.
5) Vi har efterfølgende spurgt om kompensation og tilbudt om at komme og besigtige ved selvsyn, hvilket er blevet afvist.
6) Al kommunikation er foregået pr mail - ikke engang et telefonopkald for at udredde situationen.
7) Vær opmærksom på opkrævning af 2/3 af beløbet inden opgaven igangsættes.
Så alt i alt en rigtig dårlig oplevelse hvor vi ender med at betale fuld pris og skal nu ud og have andre håndværkere til at gøre det færdigt. - ØV!
mvh
Martin

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Super service at tage sig tid til god dialog inden opgavestart mht. muligheder og forventet resultat på en lidt anderledes opgave. Professionelt arbejde, meget venlig og hjælpsom ift. vejledning i den løbende vedligehold. Jeg kan klart anbefale at overlade slibning og oliering af bordplader til Slib Bordpladen.

Besvarelse fra Slib Bordpladen.DK
Henvendte mig til firmaet søndag formiddag via formular på hjemmesiden. Blev kontaktet inden for 30 min senere og inden dagen var omme havde jeg en aftale i hus, som iøvrigt kunne tilpasses efter mit behov.
I dag har jeg haft besøg af Jens som skulle redde et dumt forsøg på at redde min spisebordplade selv. Han arbejdede med godt humør og stor effektivitet i max en time og nu er mit bord smukkere end jeg husker det nogensinde har været.
Jeg vil altid anbefale ham til at udføre slibearbejde og jeg vil helt sikkert bruge ham igen.
Og så sviner slibearbejdet ikke engang fordi han kommer med bilen fuld af alt ddt rigtige værktøj som jeg jo ikke selv har.
Helt igennem fantastik oplevelse! Jeg er en ovenud og super tilfreds kunde.
Brug dem!