Hoesje paste precies en voelt goed aan. Fijn dat de originele symbolen op het hoesje stonden waardoor je geen vergissing maakt met openen cq. sluiten. Het uitzoeken op de site ging gemakkelijk en d... Se mere
Verkeerde kleur gekregen. Mailcontact verliep prima en netjes. Fout zou hersteld worden maar nooit meer iets gehoord. Jammer. Achteraf mijn geld terug gestort gekregen. Netjes..heel netjes. Se... Se mere
produkt nog altijd niet ontvangen, ondanks de melding dat dit binnen de 7 dagen zou zijn dus voorlopig een score van 1 op 5.
Ik had de verkeerde postcode doorgegeven, dus het duurde lang voor ze aankwamen. Na een mail naar de klantenservice had ik zonder extra betaling de volgende dag de bestelling alsnog binnen. Top servic... Se mere
Is uw autosleutel behuizing aan vervanging toe? Bespaar op dure reparatiekosten van uw autosleutel! SleutelCover biedt u de goedkope oplossing, namelijk een siliconen autosleutel hoesje. Deze autosleutel cover is eenvoudig te monteren. Dus geen inslijpen, overzetten en programmeren meer nodig! Vanaf nu geen beschadigde autosleutel behuizing meer, maak van uw autosleutel weer een eyecatcher door de verschillende gekleurde siliconen SleutelCovers!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Zeer tevreden
Past precies, maar het enige minpuntje is dat de ring van de sleutelhanger niet door het oog van de sleutel past. Verder ben ik zeer tevreden.

Dit is mijn derde cover
Dit is mijn derde cover . Ben er blij mee , al twee keer vrolijke kleurtjes gekocht nu een een nette zwarte . Goede service en snelle bezorging .

Besvarelse fra SleutelCover.nl
Ging super makkelijk het bestellen en…
Ging super makkelijk het bestellen en vlot in huis , en weer erg blij met de cover voor mijn fiat 🩷

Slechte communicatie service
De envelop kwam vrij snel binnen maar helaas was mijn bestelling niet compleet. 1 bestelde product zat er in wat overigens een zeer goed product is en er zat nog een ander product in wat ik niet besteld had. Maar het tweede product wat ik besteld had ontbrak. Ik heb 2 mails gestuurd waar niet op werd gereageerd. Vervolgens het contact formulier ingevuld waar uiteindelijk op gereageerd werd. Daar werd verteld dat het in orde gemaakt werd maar ze omschreven wederom een verkeerd product. Ik heb de mail beantwoord dat ik wel het goede product wilde ontvangen. Maar weer word er niet gereageerd. Dat vind ik zeer slecht. Ik weet nog steeds niet waar ik aan toe ben.

Besvarelse fra SleutelCover.nl
10 dagen geleden besteld....
10 dagen geleden besteld....
Nog niets mogen ontvangen...
Wel mail gekregen dat bestelling verstuurd is
Ben benieuwd wanneer , of ik nog mijn bestelling ga mogen ontvangen....

SuperGoed bedrijf
Makkelijk te bestellen, alles
Ston er duidelijk. En de bestelling kwam ook echt snel . Super tevreden dus .
Binnen paar dagen was mijn bestelling…
Binnen paar dagen was mijn bestelling binnen. Ben er heel blij mee.
Snelle levering en het pasy goed
Mooie cover
Het was ff gedoe om de cover om de sleutel te krijgen maar ik ben er blij mee!
Het product voldoet aan de verwachting
Netjes op tijd geleverd
Het waren met recht een paar slapen…
Het waren met recht een paar slapen overtrek hoesjes. Ipv vervangende hoezen. Dus na ontvangst, niet eens uitgepakt omdat het troep was wáar we niks aan hadden
Snelle levering
Twee stuks besteld, een perfect de andere verkeerde maat.
Twee stuks besteld; een past prima; blij mee maar de andere was veel te groot. Allebei tegelijk besteld in twee verschillende kleuren. De zwarte, die te groot was, retour gestuurd. Alleen jammer dat dit niet gratis kan; kost weer portokosten; blijft er niet veel meer over van het bedrag wat ik retour krijg.
Past perfect
Goed passend product