Uanset hvilket udfordringer der opstår med en ordre, så har De altid en løsning der tilgodeser kundens behov. Den oplevelse har jeg lige haft, blev ringet op efter en reklamation, fik en super kort fo... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Dyner, puder og madrasser i høj kvalitet. Vi leverer hverdag til hverdag. ✓Lige nu gratis hjemmelevering med GLS ✓Kvalitet til gode priser.
Stærevej 7-9, 6705, Esbjerg Ø, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har handlet af flere gange hos sleep2care.dk
Har købt deres ulddyne og uld rullemadras. Det er det bedste køb, jeg længe har gjort, man føler sig omfavnet af varme.
Sleep2care har den bedste service, man kan ønske sig når noget er sendt forkert, alt bliver ordnet med stort smil.
Vil til en hver tid handle der igen.
De får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.
GLS bommede som sædvanlig med leveringerne (afleverede to pakker sendt i samme batch og med samme ID i to forskellige pakkeshops).
Sleep2Care reagerede lynhurtigt og arrangerede hjemmelevering uden beregning, så nu nyder vi den fantastiske Luksus Memory Prestige topmadras og Luksus Silke rullemadras i fulde drag.
Eneste minus var, at det faktisk tog mig næsten en halv time at pakke topmadrassen ud af kassen og vikle den ud af rulleindpakningen, fordi den var rullet sammen af en maskine som en stram roulade - men det er nok bare mig, der ikke har en strålende karriere foran mig, som topmadras udpakker :)

Besvarelse fra Sleep2care.dk
Modtaget 1 dyne og har bestilt og betalt for 2. Hvor svært kan det være....har hermed ændret mine stjerner til 5 efter god korrespondance med sleep2care.

Besvarelse fra Sleep2care.dk
Hurtig og fint det hele. Her handler jeg gerne igen, da jeg har fået et godt indtryk af kundeservice. Hans
Jeg kan absolut kun sige gode ting om Sleep2care. Super god service og personale. Vi handler der igen og har efterhånden fået en del på vognen.
Mvh en meget tilfreds kunde
Hej super god og hurtig service, kom til at bestille en hovedpude, trods jeg lige havde bestik 2. Det blev rettet hurtigt.
Efter jeg har skrevet en ret dårlig anmeldelse vedr. hovedpude har jeg haft kontakt med Sleep2care og fået en fantastisk god behandling . Vi bliver jo aldrig ens vedr. vores hovedpuder . Tak Søren for en behagelig samtale .
Fantastisk alt, vare lever op til beskrivelse, modtog vare efter 2 dage og lækkert produkt.
Så har Gorm Sigaard, skrevet til mig om ordre på elevationsseng, samt en del andet som lagner, puder m.v. til levering om knapt en måned, Gorm har brugt tid på at gå min bestilling igennem engang til, og fundet BEDRE og billigere løsning på lagner, rullemadras m.v. end det jeg havde bestilt.
Det er simpelthen FANTASTISK nærværende og kompetent service. 9 af fem stjerner, de næste 10 kommer når ordren er pakket ud og taget i brug.
vh. Klaus.
Hurtig ekspedition og vare som lovet.
Dog har jeg p.t. endnu ikke set en faktura på mit køb
Har handlet topmadras med tilsvarende lagener. Men da der desværre var reklamation - skrev jeg en mail. Dagen efter var der svar, og en ny topmadras er nu på vej. Super service! Kan varmt anbefales. 🙏🏼😊
Jeg havde en reklamation. Der blev svaret på telefon og mail med det samme. Venlig og kompetent betjening af mig og min reklamation. Alt hvad jeg i øvrigt har købt hos sleep2care er blevet lynhurtigt og korrekt behandlet og sendt.
Hjælpsom og super service, da jeg måtte reklamere over mit køb. De var hurtige til at svare og kompenserede for fejlen. Alt i alt en god oplevelse. Tak.
OUT3 TOPMADRAS. Venlig ordrebehandling. Levering under 2 dage. OUT3 smyger sig til ryggen. Ole
Rigtig god oplevelse bestilte 2 topmadresser i mandags og vi har allerede modtaget dem idag onsdag det kan man kalde hurtig levering ❤️