Slay Kopenhagen

Fup firma jumpsuit i hør bomuld Bestilt 7. April. Har trods flere henvendelser ikke modtaget nogen varer, men er blevet 239kr fattigere Skrevet d. 4. September 2023

Hold jer langt væk fra dette såkaldte firma, det er fup og svindel du får aldrig dine varer men mister kun dine penge som de er meget hurtige til at hæve fra din konto. Håber de bliver fanget en dag s... Se mere

Nu er der gået 180 dage siden min bestilling. 😡 Det er et fupfirma......... Bestilt og betalt i starten af februar, umuligt at få pengene retur.🤬 De beklager den lange leveringstid, men påstår at... Se mere

Desværre fup

Fup firma
Skrevet d. 4. September 2023

7. april 2023

Bestilte 2 polo shirt 26/4

Bestilte 2 polo shirt 26/3har intet modtaget og nu har vi d. 18/7!! Har skrevet til dem flere gange og sidste mail gad de ikk engang svare på ! Så må nok regne med at de penge er tabt. SVINDEL!!!!

26. april 2023

Nu er der gået 180 dage siden min…

Nu er der gået 180 dage siden min bestilling. 😡
Det er et fupfirma.........
Bestilt og betalt i starten af februar, umuligt at få pengene retur.🤬 De beklager den lange leveringstid, men påstår at varen nok skal komme.
Hold jer væk fra dette firma. !!!! 😡

10. februar 2023

Mist dine peng

Advarsel til alle. Køb aldrig hos dem. De stjæler dine penge.og du modtager aldrig dine vare. Jeg mistede 632,40 19 april for sko. Som jeg endnu ikke har modtaget. Jeg har forsøgt at skrive til dem. Men uden resultat. Det er så uartig. Føj

19. april 2023

Herretrøje

Usædvanlig dårlig betjening. De trækker pengene men ser aldrig varerne.Har skrevet til dem mange gange men får det samme dumme svar.Til sidst skriver de at jeg kan få 20%på mit næste køb..Utroligt ingen kan komme dem til livs.

6. maj 2023

jeg har bestil en bekini

jeg har bestil en bekini, for over 2 måneder siden, men har ikke fået den endnu. de svarer ikke på mine henvendelser. de lovede levering mellem 2 til 7 dage.
pengene høvede de med det samme.
så jeg går ud fra at det er et fup firma og at alle de andre hvor der står sponsoret også er det

22. april 2023

For mere end to måneder siden

For mere end to måneder siden, købte jeg et par sko hos Slay Kopenhagen. Efter hvad jeg mente var en rimelig ventetid, bad jeg pr. e-mail om oplysninger. Svaret var, at den normale ventetid var 28 dage. For tre dage siden, sendte jeg yderligere en e-mail og gjorde opmærksom på, at der nu var gået mere end den dobbelte tid uden at forsendelsen ankom. Intet svar. Jeg ved ikke, hvad jeg skal tænke, rettere sagt, jeg ved udmærket godt, hvad jeg tænker, og det er ret negativt.

26. maj 2023

Fusker firma.

Fusker firma.

Har bestilt tøj starten af april og har stadig ej modtaget det.

De svarer ikke på mine spørgsmål via mail.

Hold jer fra at køb hos dem.

9. april 2023

Slay Kopenhagen er et fupfirma

Slay Kopenhagen er et fupfirma. Køb aldrig noget fra dem. Bestilte sko - som efter adskillige rykkere, først blev leveret efter 2 mdr. Pengene hævede de med det samme. Skoene passede ikke i størrelse og formen var til mænd - jeg havde bestilt damesko og fulgt deres størrelsesguide og købt 1 nr. større. Men de var alt for store. Har send adskillige mails for at bede dem om returlabel. Men hører INTET fra dem. De fortjener en shitstorm.

2. marts 2023

Rør ikke dette firma!

Jeg venter i mange dage... rykker for mine varer gennem deres hjemmeside... varen dukker op dagen før Påske, men da er jeg rejst på ferie, derfor ikke hjemme, der er ikke et afhentnings sted, nu skal jeg betale for at får varen leveret, da de ellers markedsfører gratis levering... tør ikke betale til leverings siden, da det virker lyssky... tror jeg har kastet en del penge ud på noget jeg aldrig får. Rør ikke dette firma.!

5. april 2023

Har betalt men intet modtaget

Har bestilt og betalt et par sko d. 7.2.23 og har pr. 27.3.23 stadig intet hørt fra firmaet. Pengene blev trukket på min konto 7.2 23.
Der stod at der var leverings tid på 3-4 dage.
Det er bare ikke okay.

7. februar 2023

Har bestilt sko d.28/1-23 og penge…

Har bestilt sko d.28/1-23 og penge trukket dagen efter. Har intet hørt siden da🤔Det virker useriøst og meget besynderligt🙄
Måske jeg aldrig modtager de sko ??
Sidder med en følelse af og være blevet ført bag lyset😏

16. marts 2023

Bestilte sko den 17/1-23

Bestilte sko den 17/1-23. Skoene er først ankommet idag den 16/3-23, under al kritik med så lang leveringstid. Troede jeg købte i Danmark, men det viste sig at skoene kom fra Kina. Til gengæld blev pengene hævet den 18/1-23

17. januar 2023