SlagterShoppen.dk - Online kød til døren Anmeldelser 275

3,5

Fået leveret den første pakke med kød. Synes dog farmerbøfferne havde en stor sene som ikke var så lækker på tværs i kødet. Peberbøfferne var lidt seje at tygge men prøver lige næste gang med en ændre... Se mere

Kødet er i virkelig god kvalitet, specielt til prisen. Ingen klager overhovedet i forhold til de tre pakker vi har åbnet indtil videre. Vores boks ankom den bestilte dag (med Postdanmark til mi... Se mere

Postvæsenet dummede sig og tog det ferske kød med tilbage på posthuset, selvom det indgår i T.P.s klare aftale med dem, at det selvfølgelig skal stilles ved døren, så det hurtigt kan komme på køl/frys... Se mere

1. Restauranter og barer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Du kender os måske som TP-Netmarked? TP-Netmarked var en del af T.P. Kød engros. T.P. Kød gik desværre konkurs i starten af 2016 og TP-Netmarked er i dag overtaget af Dansk Grill & Catering ApS. I forbindelse med, at vi har relanceret hjemmesiden har vi valgt at skifte navn fra TP-Netmarked til Slagtershoppen, i det vi mener at navnet er mere tidssvarende og passende for de produkter vi sælger. Dansk Grill & Catering ApS er ejet af Grill- og Slagtermester, Henrik Rasmussen som er uddannet pølsemager og indehaver af Lejre Mikropølsemageri, GrillCatering.dk og GrillSelv.dk. Vi fremstiller en lang række produkter og specialitetter i vores Mikropølsemageri og til vores mange Grill-Events året rundt, men har manglet en afsætningskanal, som kunne efterkomme vores kunders ønsker. Det var derfor helt naturligt for os, at overtage TP-Netmarked da chancen bød sig. Vi bygger på samme værdier – en uhøjtidelig arbejdsform, samt en stor lyst til at etablere tætte kunderelationer, ser vi som en absolut forudsætning for succes. Med mere end 25 års erfaring i branchen samarbejder Dansk Grill & Catering ApS med nogle af de bedste leverandører og samarbejdspartnere i landet.

3,5

Middel

Fik ikke min vare

10. april 2020

Besvarelse fra SlagterShoppen.dk - Online kød til døren

Hej Casper, korrekt... du har ikke modtaget din vare, fordi slagtershoppen var midlertidigt lukket. Årsagen til du alligevel kunne bestille, var fordi vi arbejder med opdateringer, og havde i den forbindelse få åbnet op for bestillinger, for at teste. Jeg beklager ulejligheden :-(

Jeg bestilte den "visnings kasse" som …

Jeg bestilte den "visnings kasse" som de reklamerede med. Den kom rimeligt hurtigt og kvaliteten at de vare jeg fik fik var også i orden. Kunne måske godt tænke mig at der var lidt bredere sotiment i kassen end 2 *2 forskellige pølser og en ribeye bøf, men hvad kan man forvente for 65.-.. :-)

6. oktober 2017

Super kvalitet

Jeg har modtaget en prøvekasse med lidt blandet kød og pølser og pølserne er de bedste vi har fået NOGENSINDE.
Det er helt sikkert et sted jeg vil bruge fremover, da jeg laver meget grillmad i kraft af min side "Grillcoach"

5. oktober 2017

Vi har ikke smagt på varen i nu

Vi har ikke smagt på varen i nu, men levering er ankommet med meget lidt is, is som var smeltet! Varen var dog stadig kold, men men, jeg håber da ikke de fremadrettet spare på issen i termokassen!

Svar på svaret, det er muligt i har afprøvet og målt på is og mænde, det ændre ikke på, at varerne var over 6,5 gradet da vi åbnede kassen!

4. oktober 2017

Hej Kim,

Tak fordi du deler din observation :-)

Vi har lavet mange test og målinger med mængden af is i vores forsendelser, og vi anvender den mængde is der er tilstrækkelig. Fra det øjeblik af vi tager isposen ud af fryseren starter der en nedsmeltningsproces, hvor isposen ender med at være optøet. Det er derfor helt normalt at isposen er optøet, når du modtager varerne, så længe varerne stadig er kolde, præcis som du beskriver det!

Så det du har modtaget er "som det skal være"

Mange hilsner
Henrik Rasmussen, Slagtermester

Bare ikke i orden

Bare ikke i orden, bestilte søndag aften - fik først varen i dag fredag. Skulle have været onsdag. Køleelementet var optøet, dvs en pose vand - nu er vi bange for om varen har taget skade, og har været 5 dage undervejs 😖 Vi kontakter jer mandag, når vi ved mere - lige i på vej på weekend tur. MEN IKKE OK. Varen er naturligvis lagt på køl !

16. juni 2017

Besvarelse fra SlagterShoppen.dk - Online kød til døren

Varen er produceret først på ugen hvilket er årsagen til den ikke kom frem onsdag men fredag. Via din track´n trace kan du se hvornår pakken er afsendt.... Køleelementet er dybfrosset når pakken afsendes og herfra er det en optønings proces der sker, hvorfor det kan forekomme at køleelementet er optøet når varen kommer frem, men det er ikke det samme som varerne ikke er afkølet!
En ting kan I være sikre på... er der fejl på varen eller forsendelsen får i varen ombyttet eller pengene retur!