Holdt min 60 års fødselsdag d. 02-05 jeg havde bestilt mad fra Slagter Lange.. det var sidste gang !!!. Maden var så dårlig .. kedelig … smagsløs, tilbehør var ikke godt men sårn okay, kartofler pl... Se mere
Vi bestilte fra Slagter Lange til vores søns konfirmation. Maden var super, og de havde endda sendt ekstra kød med, så der var rigeligt mad. Alle gæster var meget tilfredse
Købte 12 sandwich derfra, som skulle spises inden vi skulle i byen. Det var super nemt og smagte virkelig dejligt. Kan klart anbefales
Vi fik Pattegris til min søn's konfirmation i weekenden. super lækre salater og kartofler, og det bedste var at grisen kom og blev skåret direkte fra grillen og havde sprøde svær. En super god oplevel... Se mere
Festmiddag nr. 3. Blandet oplevelse.
Vi fik leveret festmiddag nr. 3 til et lille selskab. Forret var røget krondyrfilet anrettet
med pæn salat, og desserten var en lækker islagkage, der heldigvis kunne leveres som laktosefri (👍). Disse retter var til 5⭐. Desværre var hovedretten lidt skuffende: Det tyndt udskårne kalvekød soppede i meget rigelig mængde sky, tyk kedelig (rødvins-) sauce og store halve (dampede) bagekartofler, det giver 2⭐.
Alt i alt for menuen 4 (små)⭐.
Vi fik festmiddag til konfirmation
Vi fik festmiddag til konfirmation. Maden var lækker og veltilberedt. Men da vi kom til desserten var der slet ikke i nærheden af nok. Vi havde bestilt til 26 personer. Der skulle være 4-8 slags dessert. Der var 3 små kager, og isen var ikke med. Da jeg ringede undrende, undskylder de bare. Jeg kunne bare komme og hente noget is, da de desværre ikke havde tid til at køre ud. Men hvem gider at forlade sin fest midt i det hele??
Ingen kompensation eller undskyldning da vi afleverede emballagen. Lidt en ærgelig oplevelse da maden ellers var virkelig lækker.
Det var så sidste gang!
Havde bestilt deres julefrokost menu, som bestod af:
Sild og varmrøget laks, det var rigtig godt.
Sprængt and og krydderkartofler - kartoflerne var VIRKELIG tørre og der manglede noget sovs af en art. Anden var dog rigtig god
Grønlangkål, hamburgerryg og brunkartofler - hamburgerryggen var virkelig tør og det samme var brunkartoflerne.
Mørbradgryde med waldorfsalat- mørbraden var rigtig god, men salaten var MEGET grov skåret. Hele vindruer og selleri stykker på 1 cm tykke, var lige lidt for meget.
Risalamande - risengrøden var ikke kogt helt færdig, så man vidste næsten ikke om det var mandler du rykkede på eller om det var riskorn.
Prisen var ca 180 pr kuvert, men slet ikke pengene værd! Det bliver i hvert fald ikke slagter lange til næste år!!
Meget små håndmadder(luxus)
De mindste håndmadder(luxus) jeg har set. Var ikke pengene værd ift. størrelsen. Meget skuffet.
fantastisk mad.
bestilte festmiddag nr 7 til 23 personer. Fantastisk forret, supermørt chateau brian med lækkert tilbehør, og en dessert som bare var lige i øjet.
Gæsterne roste maden rigtig meget.
Eneste minus var at leveringen var 25 min for sent på den, og ham der leverede maden var meget sur.
Maden var absolut til 5 stjerner.
Vi fik skær selv bord
Vi fik skær selv bord, barbeque ben var seje og svedne og næsten uspiselig 😞
Sidste gang vi har bestilt mad hos slagter lange.
Mad ud af huset
Vi bestilte mad til 10 personer, til levering i vores sommerhus. Vi kendte intet til slagter Lange og vi var spændte på hvordan det hele fungerede, om maden var god, varm , rigeligt, og om det kom til tiden????
Vi blev positiv overrasket, alt var fint, god mad og der var mad nok, og det smagte godt.
vi havde bestilt hovedret og dessert. Bestilt på deres online bestilling,
Det kan anbefales og vi vil helt sikkert gøre det igen.
Tak for mad😊👍
Hej slagter lange.
Hej slagter lange.
Jeg vil gerne sige tak for året 2020.
Som altid er i friske i butikken, ligeså er jeres varer. Jeg har nydt godt af jeres hjælp til at finde det rigtige kød til min meny, ikke mindst da jeg skulle lave shawarma 🥙.. Det blev til 5.6 kg ren kærlighed 😋... Ser frem til at handle med jer i 2021. Kommer snart forbi og køber kød til en god gang skipperlabskovs.. 😋. Rigtig godt nytår til jer alle... Mvh Benny...
På vej i sommerhus fredag aften
På vej i sommerhus fredag aften, kørte forbi slagter Lange, købte wienerschnitzel med brasede kartofler til 90kr til 2 personer, super lækkert
Helstegt pattegris uden sprødt svær
Vi fik leveret menu med helstegt pattegris, med en mand til udskæring. Han siger allerede ved leveringen at der ikke rigtig er sprødt svær, fordi han ikke har kunne holde ordentlig gang i grillen.
Da jeg så vil betale, forventede jeg en rabat, ja jeg kan få en halv spegepølse til en værdi af 45kr, det er jo også en god rabat når regningen lyder på knap 7000kr NOT.
Han brugte undskyldningen med at halvdelen var sprødt, men jeg har sgu fået tyggegummi der er mere sprødt, for det jeg fik var slet ikke til at spise meget gummiagtigt.
Absolut sidste gang jeg bestiller derfra, kan slet ikke anbefales.
Blandet "fornøjelse" - kun hovedretten var god...
Vi bestilte 3 retter, som var af yderst svingende kvalitet!
Forret var tunmousse: Det tunmousse vi kunne finde, var god, men der var ENORME mængder salat pyntet med lidt tunmousse...
Hovedret var indbagt mørbrad: Det var rigtig godt. Der var rigeligt og gode smage. :-)
Dessert var frugtsalat: Når man bestiller frugtsalat forventer man at få flødeskum med friske frugter, men det fik vi ikke! Vi fik noget tyndt "pjask" (jeg kan ikke sige om det var upisket fløde eller et rørt surmælksprodukt) med henkogte frugter og melon. Der var INGEN æbler, pærer, bananer eller lignende. Den eneste friske frugt var vindruer (hvilket er udemærket). Det smagte simpelthen ikke godt, og hverken vi eller vore gæster kunne spise det.
Alt i alt en blandet "fornøjelse" - hvis jeg skal anbefale noget vil det være: køb kun hovedretten, for den laver de godt...
Lækker madoplevelse
Bestilte mad til 40 personer, forret, helstegt pattegris med tilbehør og dessertbord til vores sommerfest.
Der var masser af mad, havde mad til dagen efter og noget i fryseren. Super servering af ham som leverede, han blev også længere end vi havde forventet, super super service, alt var veltillavet og lækkert, og så er priserne meget overkommelige.
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller mad til stor fest her.
Tilfredsstillende mad - dårlig betjening
Vi fik tilfredsstillende mad fra Slagter Lange. Dog var vi på ingen måde tilfreds med betjeningen.
Vi kender ikke til den generelle betjening hos slagteren, men vi var uheldige med ham, der kom ud til os. Han kendte ikke til aftalerne og da vi snakkede med ham om aftalerne blev de alligevel ikke holdt. Han virkede sur og doven og larmede under tale...
Det påvirkede desværre resten af dagen. - øv.
Jeg vil overveje om Slagter Lange skal levere til næste fest...