Har nu brugt Slagterbob flere gange og er YDERST tilfreds, både med levering og deres udvalg, men i aller højste grad kvaliteten på deres kød. Selv deres hakket oksekød smager SÅ meget bedre end det m... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Kødgrossist
- nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Slagterforretning
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Slagter
- nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Leverandør af kødprodukter
Slagterbob er en familie drevet virksomhed, hvor den helt store passion er kød. Hos Slagter Bob sælger vi kun det bedste kød. Derfor er vores udvælgelsesproces meget omfattende, således at vi kan håndplukke de leverandører og udskæringer, som lever op til den høje standard, vi ønsker at tilbyde. Derfor besøger vi løbende vores leverandører i Uruguay, USA, Brasilien mv. Kun sådan kan vi sikre os, at kødkvæget håndteres efter gældende love og standarder. Vi håndplukker kun det bedste kød, så vi kan stå 100% inden for kvaliteten.
Industrigrenen 21, Port C, 2635, Ishøj, Danmark
- 53571805 (10-14)
- info@slagterbob.com
- slagterbob.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Kundeservice i topklasse.
Let og brugervenlig hjemmeside og…
Let og brugervenlig hjemmeside og hurtigt levering.
Super service og produkter
Altid god varer og fin service
God service.
Desværre oplevede jeg at min steg (oksestriploin) var råddent da jeg pakkede det ude selvom det var opbevaret forsvarligt (hentet d. 30/12 og skulle bruges d. 31/12). Da vi åbnede vaccumpakken ramte stanken af fordærvet kød.
Jeg skrev med det samme til SB som svarede dagen efter (1/1-26), de beklagede mange gange og tilbud flere løsninger som plaster på såret. Jeg valgte at få refunderet pengene. Jeg giver 5 stjerner udelukkende pga service som var upåklagelig trods den ærgerlige oplevelse på nytårsaften. Heldigvis havde vi købt en ekstra steg et andet sted som gjorde at vi ikke gik sultne i seng.
Super hurtig og godt
Jeg har smagt meget lækkert kød fra…
Jeg har smagt meget lækkert kød fra Slagterbob. Jeg havde næsten opgivet at tilberede Osso Buco fordi det aldrig blev godt.
Det blev det med kød fra Slagterbob.
Jeg takker mange gange og ser frem til et langt samarbejde.
Fint afpudset okseklump næsten ingen…
Fint afpudset okseklump næsten ingen spild. Endte sine dage som skipperlabskovs og det smagte forrygende. Tak for mad
Gode varer, men ikke altid
Gode varer, men ikke altid. Jeg bestilte 2x1 kilo kyllingevinger og modtog dem som én blok is, frosset fast. Det er uacceptabelt. Så er deres enheder meget uklare, er 1x et kilo? Nogle gange, ikke altid. Lammekød (1x) var 500 gram. Og det værste er det konstante bombardement af e-mails, nogle gange to gange om dagen. Oven i købet er de høje leveringsomkostninger, så det kan være bedre at gå til den lokale slagter.
Super gode produkter til bedre priser…
Super gode produkter til bedre priser end supermarked. Dejlige friske varer. Derfor
XXXXX
Lækkert kød med god smag.
Virkelig godt kød
Virkelig godt kød, hvis du bestiller bøffer, mørbrad mv. Men deres færdigretter er en stor skuffelse. Meget lidt kød og stort set kun væde.
De er ligeglad med at deres…
De er ligeglad med at deres underleverandører har absolut ingen respekt for deres kunder. Fik det mest ligegyldige svar på henvendelse til kundeservice.
Fralæggelse af ansvar er uprofessionelt.
Det er sidste gang jeg handler der.
Skuffet oplevelse. Første gang der købt dyrt kød
Dette her er den oplevelse jeg havde med Slagterbob, som jeg har skrevet til dem…
Kære Slagterbob
Ordrenummer: 86037
Jeg er meget skuffet over den oplevelse, jeg har haft med jer i dag.
Jeg havde bestilt 2 stk. af jeres wagyu steaks, og ved leveringen blev pakken blot stillet ved døren til en bygning ud mod en sti ved en større vej. I min ordre skrev jeg tydeligt i kommentarfeltet - hvilket også fremgår af den vedhæftede emballage - at der enten skulle ringes til mig, eller at I blot kunne trykke på dørtelefonen, hvor navnene Fie og Jakob står meget synligt. Der er kun to andre navne på skærmen, så det burde være let at finde ud af. Alligevel blev ingen af delene gjort.
Jeg opdagede kun leveringen, fordi jeg tilfældigvis tjekkede min mail og så, at pakken var afleveret. Den havde stået udenfor i noget tid, kødet var ikke længere helt frossent, og det var samtidig heldigt, at ingen havde taget pakken. Alt dette kunne være undgået, hvis instruktionen i kommentarfeltet var blevet fulgt. Min kæreste var hjemme og ville have hentet pakken straks, hvis blot dørtelefonen var blevet aktiveret.
Jeg forstår derfor ikke, hvorfor der findes en sektion til kundens bemærkning, hvis den alligevel ikke bliver taget i betragtning!!
Jeg har været nødt til at fryse kødet ned igen, efter det delvist var tøet op, hvilket ikke er optimalt - særligt når der er tale om dyrt kød, da det skulle gemmes til en anden dag.
Det er virkelig ærgerligt, når det hele kunne være undgået ved blot at følge kundens bemærkning
Alt i alt er jeg meget skuffet over den mangelfulde levering og den dårlige oplevelse.
God kvalitet
Har købt forskellige slags kød hos slagter Bob. Rigtig fin kvalitet og ordentlig pakket ind. Vi er meget tilfredse og fortsætter med at købe kød her.
Kvalitet til gode priser