Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Kødgrossist
- nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Slagterforretning
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Slagter
- nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Leverandør af kødprodukter
Slagterbob er en familie drevet virksomhed, hvor den helt store passion er kød. Hos Slagter Bob sælger vi kun det bedste kød. Derfor er vores udvælgelsesproces meget omfattende, således at vi kan håndplukke de leverandører og udskæringer, som lever op til den høje standard, vi ønsker at tilbyde. Derfor besøger vi løbende vores leverandører i Uruguay, USA, Brasilien mv. Kun sådan kan vi sikre os, at kødkvæget håndteres efter gældende love og standarder. Vi håndplukker kun det bedste kød, så vi kan stå 100% inden for kvaliteten.
Industrigrenen 21, Port C, 2635, Ishøj, Danmark
- 53571805 (10-14)
- info@slagterbob.com
- slagterbob.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Kanon koncept
Kanon koncept, billige luksus varer og nemt at hente selv, allerede dagen efter..... ja tak.
Hurtig og effektiv
Købte "Hel Kornfodret Angus Ribeye" kedeligt og sejt!
Købte "Hel Kornfodret Angus Ribeye - U.S.A Cedar River Farm" og forventede det var fra USA men viste sig at være fra Uruguay... og var et stykkede kedelig sejt stykke ribeye!
God service fra Slagterbob, fik mulighed for penge retur eller få det stykke jeg bestilte... valgte det sidste.
Top kvalitet og stadig billigere end butikkerne
Har nu brugt Slagterbob flere gange og er YDERST tilfreds, både med levering og deres udvalg, men i aller højste grad kvaliteten på deres kød. Selv deres hakket oksekød smager SÅ meget bedre end det man køber i butikkerne. Jeg køber ihvertfald ikke kød i butikkerne mere. Kun i nødstilfælde. Du kan få næsten alt hvad hjertet begærer og så er det endda rimelig billigt og billigere end i butikkerne 🤘🫶
Indtil nu har alt fungeret
BARE GODT :-)
Super god service!
Vi havde nogle udfordringer med en leverance og Slagterbob håndterede det til perfektion. Helt sikkert ikke sidste gang vi handler her! Tak Pia 😊
Jeg har intet ondt at sige om denne…
Jeg har intet ondt at sige om denne slagter. Alt kød har været til stor tilfredstillelse. Fik dog noget kød som var blevet dårligt, men 20 min. Efter jeg havde sendt en mail til kundeservice, fik jeg fortalt at der ville være et nyt stykke klar til mig og at de beklagede meget.
Virkelig godt kød og virkelig hod service
5/5 stjerner herfra
Høj kvalitet
Høj kvalitet, leveret som aftalt og til en fair pris.
5 store stjerner herfra.
Skuffende
Vi bestilte en stor omgang kylling og oksekød 8-12%.
Vi fik kun halvdelen af ordren leveret, og resten kom først næste dag, næsten optøet.
Oksekødet er absolut ikke kun 8-12% - der er en del mere fedt i end 14-18%. Meget skuffende - så var det pludselig ikke så billigt alligevel :(
Vi bestiller IKKE derfra igen, og kan heller ikke anbefale det til andre!
Super god kvalitet og professionel…
Super god kvalitet og professionel levering med billede.
Alt i alt fremragende 👍🏻👍🏻👍🏻.
Alt i alt fremragende 👍🏻👍🏻👍🏻..
Gode tilbud og priser generelt.
Alt til en hver kødspiser 🙂
God kvalitet :-)
Jeg er meget tilfreds med jeres kød.