Spurgte om brake pads,fik klare…
Spurgte om brake pads,fik klare beskeder.
Bestillede og betalede via Mobilepay.
De kom som aftalet et par dage senere...udmærket service.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Spurgte om brake pads,fik klare beskeder.
Bestillede og betalede via Mobilepay.
De kom som aftalet et par dage senere...udmærket service.

Besvarelse fra Slagelse Mc
Jeg har fået udskiftet min udstødning på min pgo t-tex 45 boltene var rustet fast og cylinderen var dårlig så den blev også udskiftet plus stempel . Jeg fik at vide det ville tage 3 til 4 dage men 3 uger . Min luftfilter kasse blev også skiftet da der var boret et lille hul i den . Jeg spurte om man ikke bare kunne sætte en gummiprop i . Det kunne de godt men så ville de ikke give mig nogen garanti på cylinder og stempel og udstødning . Jeg blev ringet op i dag og fik at vide at den er lavet færdig 😀 og at de havde brugt 16 timer på den , men jeg kun skulle betale for 8 timer . Så et cylinder og stempel plus uoriginal udstødning til en samlet pris på 9793kr . Så nu håber jeg at min knallert holder nogle år
Kom tilfældigvis forbi og ville kigge ind. Det endte med et køb af en lækkerr hjelm.
God service, og ekstrem gode leverings muligheder! Fremover vil jeg kun handle der.

12/02/24
Flot slutresultat og Slagelse-Mc hjalp mig ligeledes med et salg der tog to dage. Ændret fra 3 til 4 stjerner.
Har enkelte gange anvendt Slagelse MC og egentlig været godt tilfreds. Min erfaring er at der bliver leveret et udemærket stykke arbejde selvom der til tider kan være godt travlt på værkstedet hvorfor der må forventes noget ventetid, specielt i ferieperioder.
Min nuværende mc blev leveret til reparation 1juli og her to måneder efter (5/9) er status at der fortsat afventer stumper. Dette på trods af det er en godkendt forsikrings sag som i min naive optik burde have været en smal og hurtig sag at lave.
Jeg håber meget at arbejdets udførelse retfærdiggøre en højere antal stjerner som jeg med glæde vil opdatere når min mc engang er klar til afhentning.
Efter at ha købt mc andet sted, fik jeg serviceret min mc og monteret mindre blinklys af Slagelse mc. Venlige mennesker og udført til en fin pris.

Besvarelse fra Slagelse Mc
Venlig dygtig og rimelig hurtig, har de ikke varen, skaffer de det.
Er ovenud tilfreds.
Fremragende service..de kunne finde hul til min mc....Kan kun anbefale dem på det varmeste, stor tak herfra👍👍👍👍👍
Forhandleren omregistrer/afmelder ikke MC er han køber. Når han bliver konfronteret med det er han fuldstændig ligeglad..
Anbefaler alle at holde sig langt væk fra Slagelse MC center.
Svar retur:
Nu var det sådan at det IKKE var mig der var sælger, til jer. Og derved var/er jeg ikke ansvarlig i forhold til jeres handel. I skulle ha afmeldt den i forhold til reglerne, det kunne i så ikke finde ud og i nægtede også at gøre det efter jeg havde haft kontakt til jer..
svar retur 2:
Min sag er her at i nægtede at afmelde plader hvor ved jeg modtager opkrævninger på vægtafgift grundet i at de 3uger til afmeldelse var overskredet for længst.. derfor. Jeg havde direkte kontakt med jer hvor i siger i var ligeglade...
Dårlig service, men det må jo afspejle sig i jeres forretning. Anbefaler ALLE at holde sig langt væk fra jer .
Svar retur 3:
Er du fuldstændig udenfor rækkevidde eller hva.. jeg har overhovedet IKKE solgt den MC til dig. Jeg kontaktede ham du købte den af for at få den afmeldt, og han sagde at den var i jeres varetægt DERFOR er det JERES ansvar at få den MC afmeldt, længere er den ikke, jeg skal fanme ik ha udgifter pga i ikke kan blive enige i en handel, og det ligger helt fast. Da jeg kontaktede jer nægtede i at i ville afmelde den og derved får jeg udgifter, som er mig uvedkommende, vær i bare glade for i ikke istedet blev anmeldt for svindel eller værre.
Men nu er det jo så heldigvis ikke kun mig der har den mening om jeres biks ;-)
Svar retur 4:
Nu er det sådan at det er svindel når man ikke afmelder inden for den givne frist på 3uger og det burde i vide som såkaldt MC forhandler ;-)
Sagen er løst, den blev bare tvangsafmeldt ved SKAT istedet nu når i ikke kunne finde ud af at få det gjort.
Men bare rolig den dårlige anmeldelse bliver herinde ;-)
Svar retur 5:
Ham blev der skam også klaget til, og han informerede om at den var i jeres besiddelse(i havde købt den) og ville afmelde den, hvilket i IKKE ville/gjorde. Om der er fusket med den skal jeg ikke kunne sige, da jeg intet ved om den ud over at ha kørt på den i sin tid så det er jo en sag imellem jer om hvem der har gjort hvad.
Men det ændrer IKKE på at i SKAL afmelde den i henhold til love & regler, som i jo så valgte at tilsidesætte efter forholdt befinde, med det resultat at den blev tvangsanmeldt og i får en dårlig anmeldelse herinde på trustpilot ;-)
Svar retur 6:
Det ændrer jo så ik på at i IKKE ville afmelde den. Så om det er den ene eller anden ændrer ikke på at i nægtede at afmelde den MC , den var/er i jeres hænder dvs ham som købte den af mig ikke kunne afmelde den, uanset om han skal eller ej, fordi I NÆGTEDE at gøre det, ergo er det jer der har fejlet, og det har i så fået en dårlig anmeldelse ud af. Og dem der læser kan helt sikkert godt se hvor fejlen er, ingen tvivl om det.
Men bare rolig pladen er tvangs afmeldt, så jeg har intet med jeres handel at gøre længere og får det heller ikke. Men bedømmelsen herinde bliver hængende ;-)
Svar retur 7:
Sagt på en anden måde, du står ikke ved dit ansvar ;-) fortsat go aften ;-)