Sky Ballonvaarten Anmeldelser 919

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super leuke ervaring gehad vanavond met Sky ballonvaarten. Wat een ervaring was dit. Zeker aan te raden om een keer te doen. Perfecte landing op een niet vooraf te verwachte plek (parkeerterrein)... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een super ervaring hele sympathieke mensen eigenaar Daan was zeer vriendelijk en professioneel het is echt een aanrader voor mensen die een veilige en gezellige ballonvaart willen doen. HET... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ballonflyvning

Skrevet af virksomheden

Sky Ballonvaarten levert luchtvaartdiensten voor een eerlijke prijs. Met veel enthousiasme en met de nadruk op gastvriendelijkheid leveren wij een veilig kwaliteitsproduct. We zijn pas tevreden als onze gasten tevreden zijn. Plezier en een grote dosis humor is voor ons belangrijk.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was super gezellig en veilig

HET WERK IS HEILIG RAAK HET NIET AAN...😅

17. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In 1 woord fantastisch.wat een ervaring…

In 1 woord fantastisch.wat een ervaring . Personeel heel duidelijk in hun uitleg in wat je moet doen of niet doen.vooral onze landing was spectaculair 😁op een bedrijventerrein tussen twee vrachtwagens geparkeerd . Fantastisch een dikke 10. Groetjes carla brog

14. april 2026

prachtige ballonvaart april 26

We hebben op 8 april 2026 een prachtige vaart gehad met Peter onze piloot voor die dag. Hij was zeer ervaren, kende de omgeving en wist fantastisch te vertellen over zijn ervaringen. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar. We zijn opgestegen op een grasveld bij het Maasziekenhuus in Boxmeer en geland op een weiland in Langeboom. Onderweg mooie uitzichten vanuit de verschillende hoogtes over de maas en omgeving. Het opstijgen was spannend, de vaart rustgevend en de landing was zeer gecontroleerd! Applaus tot gevolg.

8. april 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Start plaats vanaf de randweg te…Geldermalsen hele mooie vaart gehad

Start plaats vanaf de randweg te Geldermalsen we gingen de lucht in om half 5 richting industrie terrein geldermalsen naar Buurmalsen via Tricht naar het Trichtse veld daar zijn we geland het was een mooie vaart de landing was perfect toen hebben we gezamenlijk alles ingepakt en naar de straat gelopen toen kregen we uitleg van de piloot aardige man we zijnallemaal gedoopt en we hebben daarna nog wat gedronken heel goed geregeld en het was gezellig.

9. marts 2026

Leuke ballonvaart!

Het was super leuk en de piloot was erg aardig. We (mijn vader en opa) hebben genoten van de vaart!

Groetjes Seb.

8. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Privé vaart voor m’n 60 verjaardag…

Privé vaart voor m’n 60 verjaardag gehad en samen met de kinderen omhoog. Het was een geweldige ervaring. Prachtige uitzichten de rust en kundige piloot Peter. Dat het mogelijk was op 21 december was uniek. Klaas en Frank waren toppers. Na afloop champagne en een borrelplank naast het weiland. Geweldig was het!!

21. december 2025

Een onvergetelijke ervaring! 🎈🥂

Fantastische ballonvaart gehad met Sky Ballonvaarten! We vertrokken vanuit Hoogstraten en landden in Ulicoten. Piloot Pjotr was top: professioneel, relaxed en heel kundig. Het team is supervriendelijk en alles was perfect geregeld. Prachtige uitzichten en afgesloten met een heerlijke champagneceremonie.

Een onvergetelijke ervaring! 🎈🥂

9. november 2025

Supermooi in november

Duidelijke uitleg en wie waar kan helpen. Tijdens het varen ook dingen verteld over hoe hoog en snelheid. Wat een fantastische uitzichten!! Mede dankzij de verschillende hoogten waar we vaarden.
Uiterst deskundig en professioneel personeel!

9. november 2025

Mooie ervaring

Allereerst vond ik het heel eng , maar met de nodige informatie heb ik een geweldige ballonvaart gehad. Een fijn team bij Sky. Heren bedankt .

8. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen zaterdag maakten Ine en ik…

Afgelopen zaterdag maakten Ine en ik een onvergetelijke ballonvaart met Sky Ballonvaarten — een cadeau van onze kinderen en kleinkinderen. Vanuit Horst-America stegen we op en zweefden in stilte boven het betoverende landschap van Noord-Limburg en Noord Brabant. De rust, het uitzicht, de warme ontvangst door Bart en zijn team en de verbondenheid maakten het tot een onvergetelijk moment. Meer dan een rit — een ervaring vol dankbaarheid. Aanrader voor iedereen.

18. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn ouders hebben het fantastisch…

Mijn ouders hebben het fantastisch gehad. Ikzelf zat ‘slechts’ in mijn eigen auto als volgauto en ook ik vond fantastisch! Fijne en zeer behulpzame mensen en zeer professioneel!

18. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.