Skumhelsingor Anmeldelser 6

3,2

3,2

Middel

Føj, hvor er det til grint

Nok er nok. Jeres manglende respekt til jeres gæster - både dørmand og mail kommunikation. Nu tages episoden personligt. Desværre derfor skrives denne anmeldelse, så jeg kan tilføje en fed rød stjerne til jer her - takket være dørmand Daniel og jeres kommunikation.

11. juli 2025

Fantastisk oplevelse hos Skum Ølbar!

Jeg havde en utrolig god oplevelse hos Skum Ølbar. Servicen er virkelig i top – personalet er både super søde og opmærksomme. De skaber en dejlig, afslappet stemning, hvor man føler sig velkommen fra start til slut.

Udvalget af spændende øl er imponerende! Der er noget for enhver smag, og de har virkelig styr på deres anbefalinger. Derudover er der masser af lækre drinks på kortet, hvis man er mere i humør til noget andet.

Stemningen på stedet er fantastisk – hyggelig og livlig på samme tid, og musikken rammer bare plet. Det er et sted, jeg uden tvivl kommer tilbage til igen og varmt kan anbefale til alle, der leder efter en god aften ude!

5. december 2024

Baren er indrettet til at man skal…

Baren er indrettet til at man skal sidde ned, hygge sig spille spil og snakke - men musikken er så høj at man ikke kan snakke sammen derinde. derudover er der så varmt derinde at man skulle tro det var en indiansk svedhytte. Man kan så vælge at gå ud i et overdækket rygerområde hvor musikken er lavere, tilgengæld er der ca. 5-10 grader i vintermånederne ( og man må ikke have sin jakke med derud ) - beslut jer. er i en natklub eller en bar?

13. januar 2024

Fanme for ringe dørvagter… Vi stod…

Fanme for ringe dørvagter… Vi stod forrest i køen 45 min og vi talte sammen til at der var gået 22 mennesker ud, men vi tre drenge skulle vente endnu længere for at komme ind… Ik nok med det står dørvagterne og snakker med de små piger og holder slet ikke øje med køen, oven i det står de og ryger indenfor.. Når man så endelig spørg vagten efter 40 min hvor lang tid har tror der går før man kommer ind er svaret “Ved det ik, gå væk”
Fanme for dårlig service, og dårlig arbejdsmorale…

4. marts 2022
Vis anmeldelser på alle sprog (6 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto