1. Boligmægler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skuffesalg – sælg din bolig uden om det officielle boligmarked. Bliv matchet med tusinder af købere. Undgå liggetid. Intet salær og dyr annoncering. Diskret salg uden nysgerrige naboer. Kun 999,-

2,1

Under middel

Hussalg

den 17/9-19 oprettede vi en salgsannonce hos Skuffesalg.dk Nu to et halvt år senere er huset stadig ikke solgt og henvendelser på huset har været nærmest ikke eksisterende. 1 henvendelse har der været. Vi kan derfor ikke anbefale konceptet.

11. marts 2022

Hej Niels

Vi er naturligvis kede af dine oplevelser med Skuffesalg.dk. En oprettelse på Skuffesalg.dk er imidlertid ikke er en garanti for et boligsalg. En profil på Skuffesalg er en præsentation af boligen for købere, som søger bolig med tilsvarende egenskaber (størrelse, beliggenhed, pris etc.) som den pågældende bolig.

Du er velkommen til at kontakte os på 44 55 63 00, hvis du ønsker at vende sagen med os.

Louise, skuffesalg.dk

Skuffelse og vred over dårlig behandling

Her efter en uge efter at jeg har betalt engangsbeløbet er min annonce ikke aktiveret. Det er mildt sagt for ringe en service og tæt på at være uærlig markedsføring. Utroligt at Nykredit vil lægge navn til dette foretagende. Som mangeårig kunde i Nykredit er jeg er dybt skuffet.

8. november 2021

Narrepris

Jeg købte mig sidste år (2020) adgang til skuffesalg.dk’s tilbud på 999 kr. som et engangsbeløb for ubegrænset adgang til en service, hvor man blev matchet med deres køberkartotek og selv stod for handlen. Det betød, at man kunne bruge en ejendomsmægler til selektive ydelser i det omfang, man havde lyst til.

Nu her mindre end et år senere, har skuffesalg.dk uden varsel ændret deres service, hvilket jeg fandt ud af, da jeg pludselig ikke kunne logge ind længere. Det ubegrænsede engangsbeløb, som jeg købte ind på, er nu ikke længere ubegrænset og heller ikke et engangsbeløb. Prisen er sat op til 1495 kr. per 30 dage. Det er en 18-dobling af prisen per år!! Ydermere kan man ikke længere selv få lov at stå for handlen og købe ejendomsmæglerens ydelser i det omfang, man har behov for. Man skal altså nu også punge ud for selve handlen på nogle helt andre og dyrere vilkår.

Denne ændring går fuldstændig imod det koncept, som jeg købte ind på: En mulighed for at sælge en bolig uden at skulle betale ågerpriser til en ejendomsmægler for at formidle kontakten mellem to parter, der gerne vil indgå en handel.

26. oktober 2021

Hej Michael

Vi er kede af at høre om din utilfredshed med de ændringer, vi har foretaget. Vores opfattelse er, at vi har forbedret produktet, og vi synes, at vi har været fair overfor alle de, der har oprettet sig på skuffesalg. Dels står det nævnt i vores betingelser, at ændringer kan forekomme, og vi har desuden rettidigt orienteret brugere af vores tjeneste om ændringen. En information som du desværre ikke har modtaget.

Vi har, som du ved, allerede tilbagebetalt dit gebyr.

Du er velkommen til at kontakte os på 44 55 63 00, hvis du vil vende sagen nærmere med os. Vi er klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 09.00-16.30

Claus / Skuffesalg.dk

Idéen er god, meeen....

Idéen med Skuffesalg.dk er som udgangspunkt ganske god. Men i praksis holder det ikke helt. Få mennesker kender til sitet. Det kan også være svært at komme i kontakt med Skuffesalgs medarbejdere. Firmaet er opkøbt af Nykredit. Så det er hos Nykredit Mægler, at man skal rette sin henvendelse, hvis man har spørgsmål. De regner med, at man sidst i april 2021 vil kunne kobles på egentlige mæglere.
Der er også et par tekniske udfordringer ved ens profil. Der er f.eks. forskel i måden, som abonnenten ser ens billeder, og hvordan man selv ser dem. Jeg har for nyligt få lavet en energimærkning, som ikke kan hentes ind på min side.
Men fordelen er, at man altid kan bruge linket, hvis nogle efterspørger ens bolig. Men der skal også arbejdes for det. Prisen på kr. 999,- er for høj ift udbyttet.

30. marts 2021

Har testet produktet og betalt 999,00…

Har testet produktet og betalt 999,00 dkk ifm salg af min afdøde Bedstemors hus men desværre uden nogen kontakt fra købere etc,.

Sælg din bolig diskret hos skuffesag.dk uden engangsbeløb

Se mere på skuffesag.dk det mest brugte søgeord indenfor diskret boligsalg

Bh

26. marts 2020

Advarsel

Så ringe en virksomhed skal man da lede længe for at finde 🤦🏻‍♀️
Advarsel - brug ikke den virksomhed, anden end du gerne vil smide penge ud af vinduet.

24. februar 2020

skuffet over skuffesalg

Virkelig skuffet - over skuffesalg.
Synes ikke firmaet lever op til det de skriver. Jeg synes det er SPILD af 999kr for ingenting, i hver fald ikke noget vi mærker. Vi har selv haft kontakt med ejendomsmægler her i byen, og de oplyser at de ikke bruger skuffesalg.dk. Så hvad er lige hele pointet i at have ens hus til “salg”

“Fin hjemmeside”, som er god til at “lokke en” til at betale de 999 kr.
Alt i alt træls oplevelse, ikke det værd.

18. februar 2020

Du kan ikke kontakte virksomheden, hvis du vil klage

Du kan ikke kontakte virksomheden, hverken på deres chat eller telefonisk, hold jer væk fra denne virksomhed!

Først efter denne anmeldelse er jeg blevet kontaktet af en unavngiven sælger fra skuffesalg.dk, han bekræftede at det hele var nyt og de ikke havde særligt mange ejendomsmæglere i folden, dog slet ingen i mit område, uagtet at de inden lokkede med tre mæglere i mit område. Det understreger kun hvor useriøst skuffeslag.dk arbejder, hold jer langt væk fra dette selskab, kr 999,00 er mange penge når man intet får for dem.
D. 22.12.2019
Dette vanvid stopper aldrig, skuffesalg.dk fortsætter med at kontakte mig, for at få mig til ændre eller fjerne mit kritiske indlæg, uagtet at jeg har været nok igennem med den virksomhed. Jeg har indset at mine penge er gået tabt. Mine indlæg bliver slettet af Trustpilot, jeg selv truet med sagsanlæg hvis jeg ikke fjerner dele af min anmeldelse. Jeg ser at andres kritiske indlæg også bliver fjernet, ufatteligt at landets største kreditforening samarbejder med den virksomhed.

29. december 2019

Hej Jens

Det er altid muligt at kontakte os på telefon 70 60 22 02 eller ved at skrive til os på vores chat. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt, og vi hjælper gerne med spørgsmål om dit boligsalg. Hvis du har brug for hjælp til at uploade billeder eller lave en god beskrivelse af din bolig, så sidder vi også klar.

En medarbejder har kontaktet dig flere gange for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit boligsalg. Vi beklager, at det ikke har været muligt at komme i dialog med dig, og at du ikke har været interesseret i at tage imod vores tilbud om at refundere din betaling.

Vi matcher dagligt købere og sælgere uden om ejendomsmæglerne, og din salgsopstilling bliver sendt direkte til købere, der søger en bolig som din. Du kan hele tiden følge med i, hvor mange der kigger på din bolig, og interesserede købere kan skrive eller ringe direkte til dig for at aftale en fremvisning.

Vi ønsker dig held og lykke med salget af din bolig.

Trine / Skuffesalg.dk