Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Skrabekort.dk sælger skrabekort :) Det er verdenskort, europakort og landkort, hvor der er lagt folie hen over landene, så du kan skrabe de steder du har besøgt, og dermed få dit helt eget personlige kort. Jeg har alle udgaver af de originale Luckies of London skrabekort, samt de flotte og detaljerige Awesome Maps kort.
Industrivej 21, 4000, Roskilde, Danmark
- hej@skrabekort.dk
- skrabekort.dk
Wauw en service
Wauw en service. 👌
Bestilte et kort torsdag og modtog pakken fredag. Desværre fik jeg leveret en forkert model - skrev til deres service samme dag og fik svar om at de sendte det rigtige kort med det samme. hurtig ekspedition og det hele var klaret i løbet af 3 dage.
om jeg hander her igen. Bestemt!
5/5 Tilfredsstillende.
Jeg bestilte sent om aften søndag d. 22 januar, og produktet kom i fineste stand om onsdagen d. 25 januar.
Alle krav er opfyldt. Du får 5 stjerner, mange tak. :)
Jeg bestilte et kort fredag for en uge…
Jeg bestilte et kort fredag for en uge siden. Jeg modtog en track & trace nummer i mandags. Så langt så godt. Problemet er at pakken ikke er afleveret hos en transportør. Indtil videre har den bare fået et label på og de har selfølgelig faktureret og havet pengene.
For en vare som er på lager og pakket i mandags, synes jeg ikke at det er i orden at jeg ikke har modtaget min vare endnu. Den skal bruges om et par dage …
OPDATERING 1:
Jeg er blevet kontaktet af firmaet på e-mail. De vil efterlyse pakken og tilbyder et andet kort.
Jeg skriver en ny opdatering når jeg får leveret et kort.
For dårligt
Så dårlig behandling. Havde købt en ramme til mit kort og da jeg modtager den, passer den ikke, jeg skriver derfor en mail som beskrevet man skal ved returnering, efter nogle dage er der intet sket og jeg prøver at ringe til virksomheden men ingen tager den, jeg har ringet mindst 20 gange på forskellige tidspunkter og indtalt en telefonsvare, så jeg kan få mine penge retur, for den vare som er sendt retur til jer for 14.dage siden.
Det er så ringe ........

Besvarelse fra Skrabekort.dk
Kortet levede ikke op til billedet og er fuld af ridser
Kortet levede ikke op til billedet, og det er fuld af ridser i skrabefeltet.

Besvarelse fra Skrabekort.dk
Nemt, hurtigt og god indpakning.
Bestilte pakken onsdag, den ankom torsdag og hentede den ved posthuset fredag. Gaven faldt i god jord - i brug kan jeg derfor ikke sige hvordan kortet fungere.
Super god og hurtig service
Jeg var ude i sidste øjeblik, og spurgte på chatten om det kunne nås. 15 min. efter min bestilling havde jeg en mail med bekræftelse på at kortet var sendt- TAK!!

Fantastisk
Købte et europakort til min søn, så han kan skrabe de lande han har været i. Rigtig sjov idé :-). Og leveringen var hurtig, så topkarakter herfra!

Nemt
Hjemmesiden var overskuelig, og levering var hurtig. E-handel, når det er bedst.