Skr Multiservice Anmeldelser 5

4,0

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Professionelt og hurtig ekspedition.

Professionelt og hurtig ekspedition.
UT har fået anlagt ny parkeringsplads. Tilbuddet kom som lovet og arbejdet blev startet op dagen før aftale og helt færdigt på dagen som aftalt. Meget venligt og imødekommende personale. Prisvenligt for kunden.

12. april 2024

Sindsyg pris

Jord bunke fjernet, 10.000 Kr fuldstændig vanvittig pris, det blev aftalt at læse på trailer så prisen blev holdt nede, det blev heller ikke overholdt. sender lastbil ud extra gang til at fjerne en grab jord, bare lige for at få extra tid på..Kan dette firma anbefales, nej langt fra..Jeg bad fra start at få et overslag, da jeg ikke ville have overraskelse, men det kunne han ikke give, jeg forstår nu hvorfor, for så kan man smøre extra godt på regningen..total vanvittig pris...

28. september 2022
Skr Multiservice-logo

Besvarelse fra Skr Multiservice

Hej Rikard
Tak for din anmeldelse. Vi beklager at du har fået en dårlig oplevelse med os.
Korrekt at vi ikke kunne give et tilbud, da det var svært at vurdere hvor meget affald der var. Hvilket du blev oplyst om. I alt var der 19,5 tons jord. Hvis dette skulle fragtes med trailer ville det have været en dyrere løsning. Derfor blev løsningen lastbil. Udover det var der lidt mere end 4 tons haveaffald. Der er alt i alt blevet brugt 5 timer på dette job. Udover det er der fældning af et træ. Vi forstår godt hvis du havde forventet en anden pris at du er skuffet, men det har på ingen måder været muligt at lave dette billigere.
Venlig hilsen Stig