Skovgaardmode
Spændt på første ordre hos dem ?? Nu ser man på deres egen hjemme side at der er masser af forskellige anmeldelser på trustpilot, men når det så er sagt, så ligger der ingen anmeldelser hos trustpilot... Se mere
Køb aldrig kjoler fra dette firma! Har hverken modtaget ordrebekræftelse eller varer, men pengene kunne de godt finde ud af at trække samme dag som bestilling😡 Har skrevet til dem flere gange men i... Se mere
Køb ikke fra denne side
Køb ikke fra denne side. Det er dårlig kvalitet, det er meget længe under vejs og man kan ikke få lov at returnere tøjet. De "truer" med at det er dyrt for dig at returnere fordi du skal sende det retur til Kina, selv om pakken kommer fra Malmø. De vil tilbyde dig rabat for at beholde varerne. Jeg fik to kjoler som jeg havde bestilt (i virkelig dårlig kvalitet) og 1 kjole jeg ikke har bestilt. Skriver du og bede om en returadresse får du aldrig svar. Er du gået i fælden, så anmeld det til din bank og få hjælp med at få pengene retur.
Fup Firma
Fup Firma. Bestil ikke hos dem du MODTAGER ikke varen. De sender mail at din vare er på vej, den kommer dog aldrig.
FUP OG SVINDEL HJEMMESIDE
FUP OG SVINDEL HJEMMESIDE
Laaaang levering pga. deres lager er i KINA og da jeg endelig modtager min ordre, er det en helt anden kjole end den på hjemmesiden, forkert farve og kvalitet og da de har lager i Kina koster det mere end kjole at sende det retur.
Hvis jeg havde kunnet give 0 stjerner
Hvis jeg havde kunnet give 0 stjerner, så havde jeg gjort det! Sælger kinesisk produceret L...! Købte et par sko, som blev fremhævet som ortopædiske og fantastiske. De var 1 måned undervejs (og INGEN steder skriver de, at det bliver sendt fra Kina - og evt retur også skal til Kina!!) De fremhæver deres returpolitik som fremragende - det er den på INGEN måde!! Har efterfølgende det at de kan købes på TEMU... PAS PÅ!! Deres webside fremstår som dansk og e mærket, men de er nogle svindlere der smykker sig med lånte fjer og falske trustpilot anmeldelser!!De har nu åbnet sig som ny webside og kalder sig Hedegaard mode
Købte denimkjole
Købte denimkjole, men fik en grim kina vare som ikke var i denim. Skal sende retur til Kina, eller 20% refusion. Hold jer væk!
Ulovlig markedsføring
0 stjerner🤬🤬🤬🤬🤬
0 stjerner🤬🤬🤬🤬🤬
Har fuldstændig samme dårlige oplevelse som alle andre. De hæver pengene med det samme og når varen endelig kommer efter 3 uger, er det noget bras af meget ringe kvalitet. Kan ikke få lov at sende retur uden det er til Kina, hvor det vil koste mere end varens pris. KØB ALDRIG FRA DETTE FIRMA. De bliver politianmeldt - har aldrig følt mig så snydt🤬
0 stjerner for det er det sygeste…
0 stjerner for det er det sygeste skrald de sælger!! Hold jer langt væk!!
Simpelthen snyd og bedrag
Simpelthen snyd og bedrag. Hele vejen igennem.
Hvis du er “ heldig” at modtage dine dyrtkøbte varer, kan du være ret sikker på at kvaliteten er elendig.
Mine fine nye sko er plastik, elendig pasform og alt for små trods stor størrelse.
Hold dig LANGT væk fra denne virksomhed.
Plastiksko vs ortopæd sko…?!
Jeg bestilte 3 par sko d. 27.03.24, som sygeplejersker bruger (skulle være gode at gå i i lang tid og ortopæd-korrekte)
Fik hurtig en bekræftelse og et tracking nummer og så skete der ikke mere. Pengene blev hævet og stadig ingen sko.
Skrev mail til dem d. 21.04.24, da tracking nummeret nu ikke var aktivt. Jeg gav dem deadline til 01.05.24 til at svare mig på hvor min ordre var henne, ellers ville jeg inddrage politi og bank. Og VUPTI - dagen efter fik jeg en mail, hvor de undskylder og forklarede at de er underbemandet på lageret.
Jeg har idag modtaget en pakke fra Hong Kong, med de 3 par plastiksko, som slet ikke lever op til mine forventninger.
Jeg har nu bedt om at få pengene tilbage. Jeg kan jo ikke returnere skoene til dem (selv om de egentlig burde være afsender)
Svindel så det basker har lige politi…
Svindel så det basker har lige politi meldt dem
Svindel på højeste plan
Svindel på højeste plan. Bestilte et par sko, som skulle være anbefalet af sygeplejersker. Det er så det rene kineser plastik l… og nøjagtig de samme, som man kan købe på Temu til 13€. Jeg gav 499. Har skrevet en mail, og brokket mig. Kunne selv vælge, at sende dem tilbage til Kina for egen regning, eller beholde dem og få 20% tilbage.
Hold jer LANGT væk..!!! Det hele er fra Temu 🤬🤬🤬🤬
Svindel
De trak beløbet for 3 kjoler samme dag, men har stadig nu 3 uger senere intet modtaget. Svindel er det. De svarer ikke på henvendelser. De får en politi anmeldelse på mandag.
Svindel-firma
Køb aldrig kjoler fra dette firma!
Har skrevet til dem flere gange men ikke modtaget svar, så man skal heller ikke lade sig narre af reklamen med at svartiden er 1-2 timer.
Har ventet i lang tid på 3 kjoler som…
Har ventet i lang tid på 3 kjoler som var på tilbud på Facebook ,3 stk for 800kr
Har skrevet retur på kontaktmail og Messenger på Facebook.
De svarer slet ikke på hverken mail eller Messenger.
Kjolerne er åbenbart heller ikke i Danmark.
De må gerne stoppe min ordre og sende penge retur.
Ingen svar fra firmaet.
Købt 26/3-24
Lang ventetid
Efter mange uger kom bestillingen endelig. Varen er ok.
Hvis man skriver noget kritisk på Facebook om firmaet, bliver det slettet
Vær opmærksom på at varen bestilles i østen, når du bestiller
SNYDER
Modtog mine kjoler efter tre uger og mange sure mails. Har nu fået dem fra en afsender, der hedder Hong Kong Yunexpress. Kjolerne består af 95% polyester og 5% spandex, på trods af der på hjemmesiden står 65 % viskose og 35 % bomuld. De klister til kroppen og kan ikke bruges. Nu er jeg så gået i gang med en omstændig returproces, hvor jeg skal bede om at få tilsendt en returlabel. FUUUUUP
Har hørt fra firmaet, der nu skriver, at det vil blive meget dyrt at returnere varen til Kina, og at jeg i stedet kan få en anden vare, som jeg på ingen måde har en forventning om at modtage. Holder fast i, at jeg ønsker at returnere og få mine penge tilbage. Spændende, om det så kan lade sig gøre. Ellers bliver min bank og evt. politi involveret.
Jeg har bestilt en kjole d.25/3 og i…
Jeg har bestilt en kjole d.25/3 og i dag d. 4/4 er den stadig ikke kommet eller bare afsendt. Kan i øvrigt se at det er meningen den skal sendes fra KINA, (stod der ikke bæredygtigt) OG yderemere har de trukket pengene samme dag jeg bestilte. Dette firma kan ikke være dansk, som de skriver!!!!
Har bestilt kjoler
Har bestilt kjoler, pengene er trukket på kontoen. Jeg har intet hørt fra dem, eller modtaget mine varer. De svarer heller ikke på kundehenvendelser. Svindel og 0 stjerner 🤬
Vildledende marketing på deres webshop
Vildledende marketing på deres webshop
Skovgaard Mode viser en tilfredshedsscore på Trustpilot på 4,5!!
penge trukket på konto ikke set nogle…
penge trukket på konto ikke set nogle varer endnu, og dette er januar 2024.
meget dårlig betjening.