Skolen.com Anmeldelser 11

2,0

1. Skole
  2. Uddannelsesinstitution
  3. Grundskole

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Privatskole for elever i 0 - 9. klasse. Elever fra hele Djursland. Børnehave / SFO

2,0

Under middel

Grønnemose skole

Grønnemose skole
Jeg vil gi nul stjerner, for deres måde at se det enkelte barn på. Har 2 børn, den ene er blevet moppet fra 3-10 år, mistrives i skolen, de lyttter slet ikke, siger han bare kan passe skolen, så går det. Jeg er så skuffede over leder, lærer i vil ikke børn det bedste trivsel, men have penge og karakter som i tror i vinder på. Min store dreng der går i 8 klasse ved de ikke om han er ordblind, er det ikke lidt sent. Det tog 1 1/2 år i ankestyrelsen og jeg vandt sagen mod Mobning til min dreng. Skolen har fået påbud for ikke at tag sig af mobningen.
Skolelederen Irene Holmquist sagde vi ikke skulle skrive i AULA for registering af vores dreng med fraværet, Irene vil sørge for det blev registreret, men nej, (MANGLER DOKUMENTER)
Vi står sommer år 2025 Gladsaxe kommune er stadige ligeglade med vores familie.

30. oktober 2022

dårlig erfaring som forælder

Jeg har efterhånd ret dårlige erfaringer med Skole på Islands Brygge. Jeg har kendt skolen siden 2009 og t.o.m. i dag - først gik min store datter der, derefter fortsætter min søn på Skibet, nu i 3. klasse. Skolen blev indblandet i vores, oprivende, forældrekonflikt og har desværre ikke formået at agere upartisk og faglig relevant - herunder har skolen valgt at afvise mig og at give information om mit barn til mig i over 4 måneder, uden nogen formel grund til det. Ledelsen ble3v involveret etc. Mit barns faglige udvikling og hans trivsel i skolen virker upåfaldende, men skolens agenda ift barnet og dets forældre i en konflikt involverende myndigheder, herunder Københavs Kommune er særdeles påklagelig. Den ene forælder involveret i barnets skolegang blev desværre fryset ud og ignoreret, trods flere forsøg på at komme i kontakt med skolen. Om deres holdning skyldes generelt deres holdninger og tilnærminge til forældre med udenlandsk baggrund, og i takt med dette diskriminering af en forælder, eller om skolen, uden den relevante forståelse for belastning af børn under forældrekonflikter i Familieretshuset, tager umiddelbart side af den forælder som har mest pågangs mod og chikanerer den andre - det er svært at vurdere. Men en minimum af obiektivisme kunne man vel forvente som forælder, som skolen har kendt i over 12 år! ledelsen blev involveret, dialogen fant sted efter 4 måneder forsøg på at komme i kontakt med lærere. Skoleinformation var amputeret, kølig og afvisende...Trist, barnets tarv taget i betragtningen. Manglende pædagogisk kompetance og manglende dybde i forståelse af helhetlig omsorg ovenfor en af deres elever. Monika, mor

3. oktober 2021

Skolen.com. FORBUDT for børn!!

Skolen.com. Mærkeligt at kalde det en skole, da der absolut ikke ret meget skole er over det sted. Ingen uddannede lærere. Lav faglighed. Stedets umiddelbare høje afgangskarakterer er et resultat af børnenes tidligere skolegang. Personalets egne børn kommer i første række uanset hvad. Alle andre børn på stedet er kun til for at der er "Elever" nok til at få statstilskud. Det er mere et opholdssted for personalets børn end en skole. Opholdsstedet er gennemsyret af sekten Munach og forældre bliver manipuleret og masser af uærlighed fra personalets side. Jeg vil ikke anbefale at have børn der. Men det er jeres børn og ansvar.

27. november 2018

Fantastisk skole

Fantastisk skole med nogle vanvittige engagerede lærer. Et karaktergennemsnit på 7,4 ved 9. klasses afgangsprøve taler for sig selv. (Gennemsnit i Norddjurs er 6,1) Vi har haft 2 børn på skole de sidste 3 år og kan ikke sætte en finger på noget. Den gensidig respekt for hinanden på tværs af klassetrin skinner tydeligt igennem. En madordning der vil gøre de fleste plejehjemsbeboere i DK misundelige. Sidst men ikke mindst skal den kreative del ikke glemmes da den er en stor del af skolens dna.
Kritikken der har fyldt i medierende den sidste tid kan jeg ikke genkende. Men vil opfordre alle nysgerrige til at kontakte skole for et besøg og selv opleve nogle glade unger, en ro som ikke findes på andre skoler og ikke mindste de DYGTIGE lærer. Valget for os var ikke svært efter første besøg og vi har ikke fortrudt det en eneste gang. De BEDSTE anbefalinger herfra. 😊

24. oktober 2018

Unik lille skole i landlige omgivelser.

Min søn på 12 år har gået på skolen siden september 2017, og det er det bedste, der er sket i hans skoletid. Jeg har selv haft min folkeskoletid på den lokale folkeskole, og her startede min søn også, men som tiden gik, kunne vi se, at han havde brug for nogle mindre rammer for at kunne fungere. Han havde behov for mere ro i klassen, og det er der ikke altid plads til i folkeskolen.

Vi besøgte for godt et års tiden skolen, og blev øjeblikkeligt betaget af, hvad vi så. Det var bare lige stedet for os - det kunne vi mærke med det samme. Og selv om min søn fik lov at få en prøvetid på skolen, inden vi skulle vælge, var vi slet ikke i tvivl. De landlige rammer og et areal med egen skov er bare i top. Der er lækker mad på menuen hver dag, og vi oplever lærerne som meget engagerede og ser en hverdag, hvor alle kender alle og er på fornavn med hinanden.

Jeg er hverken medlem hos naboen (meditationscenteret), sidder i bestyrelsen hos skolen eller har anden indflydelse af nogen art.
Jeg er forældre på skolen, og fortæller gerne med navns nævnelse om egne oplevelser og om mit indtryk af dagligdagen på skolen som den pt. ser ud.

23. oktober 2018

Utilstrækkelig faglig kompetence har store læringsmæssige konsekvenser for eleverne.

Vi kan kun tilslutte os den efterhånden lange liste af forældre, der har taget deres børn ud af Skolen.com. Til trods for, at skolens hjemmeside skilter med “høj faglighed” er det langt fra sandt. På skolen.com har størstedelen af underviserne hverken den pædagogiske eller faglig baggrund i de fag der undervises i.

På Skolen.com bliver man ansat på baggrund af sine relationer til meditationsskolen Munach, der ligger på samme matrikel som Skolen.com - og ikke på sine faglige kvalifikationer. Alle undervisere har tilknytning til, eller er medlem af meditationsskolen Munach.

Den totale mangel på basale matematiske grundprincipper og læsefærdigheder, har haft store konsekvenser for vores 2 børn, der gik på skolen. De har begge haft massive huller fagligt i både dansk og matematik. Især, har den yngste været ramt af 3 års faglig forsømmelse.

20. oktober 2018

Skolen er et trygt sted for børn.

Skolen er et trygt sted for børn.
Skolen ligger i smukke omgivelser i den lille by Homå uden for Grenå.
Skolen har meget nærværende lærere der er kompetente og dygtige. Ethvert barn ,stort som småt, er i ganske trygge hænder her og trivedes og udvikler sig både fagligt og personligt. Pædagogisk er der fokus på den enkelte barn individuelle styrker og evner. Dette bevirker at alle børn mødes med anderkendelse og indsigt. Skulle der være problemer der ikke kan løses gennem personalets kompetencer, samarbejdes der professionelt og målrettet med PPR og alle andre relevante instanser.
Skolen kan anbefales til enhver der ønsker nærværende, tilgængelige og glade voksne omkring sit barn og som ønsker et stærk forældresamarbejde og en skole med fokus på udeliv ,de kreative fag og det "andet" der skaber et trygt børneliv. Jeg kan som erfaren socialpædagog komme med de varmeste anbefalinger af skolen.com

20. oktober 2018

Skolen er et utrygt sted for børn

Skolen er et utrygt sted for børn, lærerne er uuddannede og højst uprofessionelle. Fagligt uacceptabelt, basal manglende pædagogisk viden og tilgang. Ustruktureret undervisning og utrygt læringsmiljø. Total mangel på klasseledelse og relationskompetence. Meditationsskolen Munachs og dens stærke leders menneskesyn og syn på tilværelsen gennemsyrer alt, hvad der foregår på skolen. Hele foretagendet er præget af lukkethed og en uvilje mod at se indad i egen organisation.

13. oktober 2018

Højst upædagogisk skole

Højst upædagogisk skole, med lærere der ikke er uddannet til at varetage den pædagogiske opgave og slet ikke følger de pædagogiske retningslinjer og ikke besidder den viden som enhver lære bliver præsenteret for på seminaret og som i høj grad ville gavne skolens personale i forhold til at varetage deres opgave som underviser. Dette gælder mange basale grundprincipper inden for trivsel, at give eleven lysten til at lære, forældresamarbejde og mange andre kerneværdier inden for skolevæsnets opgave og ja, pligter. Det skulle ikke være nødvendigt at pege fingre af hverken elevens eller forældrenes “mangler” eller “fejl” hvis man selv var i stand til at varetage opgaven og udføre den med så megen præcision at man ikke behøver gøre barnet forkert, men i stedet hjælpe barnet til at løse opgaven. Præcision og professionalisme.

22. september 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto