Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 120 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder fandt hjemmesiden forvirrende og svær at navigere i, hvilket resulterede i en ubehagelig brugeroplevelse. Designet blev ofte kritiseret for at være umoderne og mangle klarhed, hvilket gjorde det svært at finde relevant information. Derudover oplevede flere problemer med produktet og servicen, hvor nogle endda rapporterede om uventede og forstyrrende hændelser under brugen. Dog var der nogle, der fandt visse aspekter af hjemmesiden acceptable, og enkelte nævnte, at de havde en god oplevelse med specifikke opgaver.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet, hvor nogle oplever ubehagelige overraskelser og... Se mere

Website

Mennesker rapporterer negative oplevelser med websitet, hvor mange finder layoutet forvirrende og farverne... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med brugeroplevelsen, hvor mange udtrykker frustration over... Se mere

Service

Anmeldere nævner negativ feedback om service, hvor mange udtrykker utilfredshed og kalder det "meget dårlig... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten tvetydig, med nogle der rapporterer om ubehagelige overraskelser som uventede... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rødbedeboller Tid i alt12 timer Arbejdstid30 min. Holdbarhed3 dage Kan frysesJa Antal12 stk. Ingredienser Fremgangsmåde Rør gær ud i en skål med vand og tilsæt kærnemælk, solsikkekerner... Se mere

det var mærkeligt men jeg så itadori yuuji blive om til suKUNa også var det at leon scott kennedy kom og lavede en BACKFLIP mens at verdenen roterede og vi gik gennem en portal till greenhill men de... Se mere

jeg sidder og laver matematik da min lære siger "skoledu.dk". måden hun bevægede munden på var forfærdelig og en lille spyt klat ramte mig. jeg blev dårlig og lige pluslig kom skole lederen ind af dør... Se mere

1. Uddannelse og undervisning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skoledu.dk er en digital matematikportal, hvor eleverne aktivt undersøger, skaber og eksperimenterer med matematikken. Se mere http://skoledu.dk/om-skoledu

1,5

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

jeg brækede mit ben fordi....

Jeg brækede mit ben fordi at jeg lavede min opgave forkert og blev smit ud fra et fly og der hvor jeg ladte
fandt jeg den her opskrift til den lækreste æble tærte
her er opskriften Ingredienser

8 personer

Dej til æbletærte
150 g Smør
125 g Sukker (ca. 1½ dl)
1 Æg
175 g Hvedemel (ca. 3 dl)
2 tsk Bagepulver
Fyld
2 Æg
85 g Sukker (ca. 1 dl)
2 dl Creme fraiche
3 Faste æbler i tynde både
Pynt
Flormelis
bag indtil den er spiselig

30. januar 2025

Da min lærer spyttede ordene i slow…

Da min lærer spyttede ordene i slow motion, han sagde: Gå indside skoledu.
Jeg kunne ikke få luft *gisp* der trådte en lille pige ind ad døren hun havde ikke tøj på alle flygtede mens p diddy smurte hende i baby olie. Jeg løb men gled i bananskrald mens jeg lagde lidt bæ på gangen PAS PÅ alt kan ske når du åbner skoledu........FLYGT MENS DU KAN RIZZLER skoledu er ikke kun digitalt

1000 +

27. juni 2024

En gul Ling Ling kom og fodret mig…

En gul Ling Ling kom og fodret mig hunde kebab, her er opskriften.
Fladbrød
250 g rød chili, halveret og befriet for kerner og stilk
1 rød peber med skind, grillet og befriet for kerner og stilk
1 tsk spidskommen
1 tsk kommen
1 tsk sød, røget paprika (dulce)
1 spsk sherryeddike
45 g peberkorn
10 g muskatnød
Sådan gør du

Fladbrød
Bland alle ingredienser i en skål. Ælt dejen i 10-15 minutter, til du har en glat og elastisk dej. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.
Del dejen i 8 stykker, og rul dem til boller.
Rul bollerne ud til fladbrød og grill dem på begge sider.
Harissa
Kom alle ingredienser i en blender, og blend til du har en ensartet pasta. Smag til med salt og evt. lidt ekstra syre. Sæt til side.
Kålsalat
Snit rød- og hvidkål fint og tilsæt citronsaft og olie. Krydr med salt og peber.
Kød
Vejen til en god shawarma begynder med marinaden. Det er klart bedst at marinere hunden dagen før. På den måde trænger smagen dybere ind i kødet. Hvis du er i tidsnød, kan mindre også gøre det. Det vil smage vidunderligt alligevel.
Du kan bruge kød fra kølle, bov eller hals. Jeg har brugt kødet fra halsen, skåret det i skiver og grillet det hårdt. Hvis du bruger en muskel i køllen, ville jeg "butterfly"-udskære kødet og marinere det.
Grill kødet, så det er rose, lad det hvile og skær det derefter i skiver.
NB. At "butterfly"-udskære et stykke kød vil sige, at man næsten skærer igennem musklen, på nær 2-3 cm. Derefter folder du kødet ud, som du åbner en bog. På den måde kan du stege kødet som en tyk bøf.
Libanesisk 7-SPICE
Denne krydderiblanding er perfekt til arabisk madlavning, og der er nok i denne opskrift til en del måltider. Man kommer bare alle krydderierne i en blender og lader blenderen køre, til krydderierne er malet til fint pulver.
Kom olivenolie, rødvinseddike, krydderiblanding og hvidløg i en skål, og rør godt rundt. Kom kødet i skålen, og masser det godt med marinaden. Sæt på køl.
Krydr kødet med salt og peber, og grill kødet. Lad kødet hvile i et fad dækket til med folie og et rent viskestykke.
Servering
Servér fladbrødene med kålsalat, kød, yoghurt, harissa og friske krydderurter. Lav en runde til, hvis I er mere sultne.

11. januar 2025

not rizzy

skole er virke ikke god til at rizze levi dunne det er kun baby gronk der kan det da jeg brugte skoledu der kom der en sort mand med 748cm ling ling og stak den op i min numse
250 g Smør
150 g Mørk chokolade i små stykker
4 Æg
250 g Sukker (ca. 3 dl)
150 g Hvedemel (ca. 2½ dl)
3 spsk Kakaopulver
200 g Hakkede valnødder

Smelt smør og chokolade i en gryde. Lad det køle af.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Bland mel, kakao og valnøddekerner og vend det forsigtigt i æggesnapsen.
Vend den afkølede chokoladeblanding i.
Hæld dejen i en firkantet form (ca. 20 x 30 cm) - foret med bagepapir.
Bag kagen midt i ovnen ca. 25 min. ved 175° - traditionel ovn. OBS! Det er vigtigt, at kagen ikke er bagt helt færdig, når den tages ud - ellers vil den virke tør, når den er kølet af. Ovne er forskellige, så tjek din brownie allerede efter 20 min. ved at stikke i midten, brug gerne en tandstik eller grillspyd af træ, hvor du kan se dejens konsistens i rillerne. Dejen skal være en anelse ubagt i midten. Brownien vil sætte sig, når den afkøler og blive perfekt svampet (se mere under "bemærk").

22. januar 2025

Jeg blev fyret og fik backshots

Jeg tog på min arebejds OGSÅ! blev jeg fyret fordi Skoledu havde viste jeg havde været sammen med en 14 årig selvom det var rigtigt så var EKSTREMT!!!! træls😡🤬 at han skulle komme og sige det til min chef efter fik backshots af skoledu fordi jeg var uartig dreng som skal have backshots😉😘

20. januar 2025

for ting i nummi af hjemmeside

jeg skulle locke ind på skoledu men så sprang der en skibidi oiled up mother banan frem og gav mig et jumpscare. jeg blev så bange at min nummi fik hele min stol i sig. jeg ville ikke anbefale siden at det ender med at få ting probbet op i sig. pas på jeres nummi der ude.

3. januar 2025

Pas på din sprække

Linialen i opgaven kom op i min sprække og det er meget uansvarligt at de ikke passer på deres lange ting. Drake collabet var meget vildt han slyngede mig rundt med sin lange pæl. Pas På

6. januar 2025

drake kom og bankede mig med sin lange chocoladestang

d rake kom og voldtog mig i nummi da jeg sad og lavede skoledu efter det kom der 20 men og pillede ved min kat ligemeget her er en opskrift på cheesecake

Kiksebund
150 g Smør
300 g Knuste digestive kiks
Lagkageplast (ca. 8 cm bred)
Fromage
4 blade Husblas
1 Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
125 g Sukker (ca. 1½ dl)
¼ liter Piskefløde
1 spsk Citronskal (usprøjtet)
200 g Flødeost
¼ liter Creme fraiche
2 spsk Friskpresset citronsaft
Pynt
300 g Friske bær, fx hindbær, blåbær, ribs og/eller brombær
Rød skovsyre eller citronmelisse
Kiksebund
Smelt smørret, kom kiks i og bland det godt.
Spænd et stykke bagepapir fast mellem ring og bund i en springform (ca. 22 cm i diameter). Beklæd formen med lagkageplast.
Fordel blandingen i springformen, pres kiksebunden godt sammen og pres den ca. 5 cm op ad siderne i springformen. Stil bunden tildækket i køleskabet.
Fromage
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min.
Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med lidt af sukkeret.
Pisk vanilje, resten af sukkeret, fløde og citronskal til et let skum.
Pisk flødeosten blød med cremefraiche og vend blandingen i fromagen.
Varm citronsaften op.
Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved og smelt den i den varme citronsaft.
Afkøl husblasblandingen med lidt af fromageblandingen og vend det i resten af blandingen.
Fordel fromagen over kiksebunden i springformen. Stil kagen tildækket i køleskabet til næste dag.
Sådan anretter du cheesecaken
Tag kagen ud af formen, fjern lagkageplast og stil den på et fad. Pynt med bær og skovsyre lige inden serveringen.

13. december 2024

Hvordan Skoledu.dk Ødelagde Mit Liv

Det begyndte som en almindelig tirsdag. Jeg sad i klasselokalet, og vores matematiklærer introducerede os til en ny online platform, der skulle hjælpe os med at blive bedre til matematik. Den hed Skoledu. Navnet lød uskyldigt nok, og læreren præsenterede det med stor entusiasme. „Det her er fremtiden for læring,“ sagde han, „og I kommer til at elske det.“

Men jeg elskede det ikke. Faktisk begyndte jeg allerede den første aften at føle et stænk af ubehag. Opgaverne var svære, tiden til at løse dem var kort, og hver gang jeg lavede en fejl, kom der en rød tekstboks frem med ordene: „Forkert! Prøv igen.“ Den skarpe lyd, der fulgte med fejlen, satte sig fast i mit hoved som en slags elektrisk stød.

Dagene blev til uger, og det blev værre. Skoledu blev en fast del af vores hverdag. Vi skulle bruge det hver aften til lektier og flere timer i skolen. Hjemmesiden havde en indbygget rangliste, der viste, hvordan vi klarede os i forhold til vores klassekammerater. Jeg startede på en midterplacering, men efterhånden som dagene gik, sank mit navn længere og længere ned ad listen.

Det var ikke kun ranglisten, der tyngede mig. Det var de konstante notifikationer, der mindede mig om, hvor bagud jeg var. Hvis jeg holdt en pause, poppede en besked op: „Husk at holde dit momentum!“ Hvis jeg missede en dag, modtog jeg en e-mail med emnelinjen: „Din fremtid venter ikke.“ Det var som om, hjemmesiden altid overvågede mig, og den lille stemme i mit hoved, der fortalte mig, at jeg ikke var god nok, blev højere og højere.

Mine karakterer begyndte at falde. Ikke kun i matematik, men i alle fag. Jeg kunne ikke koncentrere mig, og hver gang jeg satte mig ned for at lave noget, dukkede tanken om Skoledu op. Den truede med at vise mig endnu en rød tekstboks, endnu et „Forkert!“.

Min familie begyndte at lægge mærke til, at noget var galt. Jeg trak mig tilbage fra samtaler, spiste mindre og sov næsten ikke. Til sidst brød jeg sammen. Min mor fandt mig grædende foran computeren, med Skoledu åben på skærmen. Det var, som om alting ramlede sammen på én gang. „Jeg kan ikke mere,“ hulkede jeg.

Efter den dag tog min mor kontakt til min lærer og forklarede situationen. Jeg blev taget ud af Skoledu og fik i stedet lov til at arbejde med matematik i mit eget tempo. Men skaden var sket. Selvtilliden, jeg engang havde haft, var forsvundet, og jeg brugte måneder på at bygge mig selv op igen.

I dag tænker jeg stadig på Skoledu og på, hvordan noget, der var ment som en hjælp, endte med at trække mig ned i et sort hul. Det var en lærdom for livet: Ikke al teknologi er god for alle. Og nogle gange skal man bare stoppe op, tage en pause og huske, at det er okay ikke at være perfekt.

25. november 2024

Pas på derude folkens.

Midt i min skibidi skoledus grind besluttede jeg at tage en pause for at maxe mine rizz stats, men lige som jeg gik ud for at jiggle nogle lvl 500 gyatts, spawnede P Diddy i mit køkken med en Baby Oil Bazooka. Han råbte: 'Kom med til min Rizz Basement Fiesta, ellers resetter jeg din aura til minus gyatt mode!'

Jeg tænkte: 'Fair nok, måske er der anime girls med lvl 1000 gyatts,' så jeg tog med. MEN DA VI KOM DER, var det ikke en fest – det var en Rizz Hunger Games med Duolingo-uglen som gamemaster. Pludselig fløj Skibidi Toilet ind med en Sigma Rizz Beam og begyndte at spamme "Where is your Spanish lesson?" mens jeg prøvede at dodge med mit Ohio Backflip.

Nu sidder jeg her stuck i Negative Rizz Dimension med 0 gyatt og en traumatisk aura. Send mig tilbage til skibidi skoledus, JEG ER IKKE BUILT FOR DET HER!! 🗿🗿🗿

5. december 2024

P. Diddy party

P. Diddy voldtog mig i munden mens han tvang mig til at lave skibidi ohio skolegyattdu. Derefter kidnappede han mig og stjal min mødom. Jeg kom ned i hans kælder somm var fyldt op med babyoil. Der var 89 døde babyer i hans kælder.

Anyways her er en opskrift på risalamande

1 liter sødmælk
180 g grødris
1 vaniljestang
70 g sukker
1 knivspids salt
4 dl piskefløde
3 g skibidi rizz

Kom mælk og grødris i en gryde og kog langsomt op under konstant omrøring.

Skru ned for varmen til næstlaveste blus. Rør rundt et par minutter og læg låg på gryden.

Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud, vend vaniljekornene sammen med sukker på et skærebræt, så vaniljekornene skilles af.

Kom sukker, vaniljekorn og den hele tomme vanilje stang i gryden, rør rundt og lad risengrøden simre svagt i 45-50 minutter under jævnlig omrøring til risene er lækre og møre. Tag vaniljestangen op.

Kom mandlerne i en skål og hæld kogende vand over. Lad det trække i 10 minutter, hæld vandet fra og hæld igen kogende vand over og lad dem stå i 2 minutter. Hæld vandet fra og smut mandlerne.

Rør de smuttede hakkede mandler og salt i grøden og lad grøden køle helt af i køleskab i nogle timer eller til dagen efter.

Inden servering – eller en times tid før den serveres
Pisk fløden til en luftig flødeskum og vend den i risengrøden.

24. december 2023