Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 120 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder fandt hjemmesiden forvirrende og svær at navigere i, hvilket resulterede i en ubehagelig brugeroplevelse. Designet blev ofte kritiseret for at være umoderne og mangle klarhed, hvilket gjorde det svært at finde relevant information. Derudover oplevede flere problemer med produktet og servicen, hvor nogle endda rapporterede om uventede og forstyrrende hændelser under brugen. Dog var der nogle, der fandt visse aspekter af hjemmesiden acceptable, og enkelte nævnte, at de havde en god oplevelse med specifikke opgaver.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet, hvor nogle oplever ubehagelige overraskelser og... Se mere

Website

Mennesker rapporterer negative oplevelser med websitet, hvor mange finder layoutet forvirrende og farverne... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med brugeroplevelsen, hvor mange udtrykker frustration over... Se mere

Service

Anmeldere nævner negativ feedback om service, hvor mange udtrykker utilfredshed og kalder det "meget dårlig... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten tvetydig, med nogle der rapporterer om ubehagelige overraskelser som uventede... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rødbedeboller Tid i alt12 timer Arbejdstid30 min. Holdbarhed3 dage Kan frysesJa Antal12 stk. Ingredienser Fremgangsmåde Rør gær ud i en skål med vand og tilsæt kærnemælk, solsikkekerner... Se mere

det var mærkeligt men jeg så itadori yuuji blive om til suKUNa også var det at leon scott kennedy kom og lavede en BACKFLIP mens at verdenen roterede og vi gik gennem en portal till greenhill men de... Se mere

jeg sidder og laver matematik da min lære siger "skoledu.dk". måden hun bevægede munden på var forfærdelig og en lille spyt klat ramte mig. jeg blev dårlig og lige pluslig kom skole lederen ind af dør... Se mere

1. Uddannelse og undervisning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skoledu.dk er en digital matematikportal, hvor eleverne aktivt undersøger, skaber og eksperimenterer med matematikken. Se mere http://skoledu.dk/om-skoledu

1,5

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kæft et dårligt navn

Tror aldrig jeg rigtigt har brugt det fordi vær gang min lærer siger vi skal lave det sidder jeg sgu bare og spiller men jeg har fået at vide at det er ret dårligt

28. februar 2025

Lebron james hoppede ud af skærmen og gav mig veniy dihh i min butt

keder mig i historie så er her er hvordan du laver Rasmus klump pandekager. pandekager præcis som mor Klump ville lave dem.

Forberedelse5 min
3 æg
2 tsk sukker
1/2 tsk salt
Sådan gør du
Pisk mel og mælk sammen.

Tilsæt æg, sukker og salt og pisk igen.

Kom lidt smør på en varm pande og hæld pandekagedej på i et tyndt lag.

Bag pandekagen gylden på begge sider og læg den på en tallerken, evt. med stanniol over, så de holder sig varme, mens resten af pandekagerne bliver bagt.

30. april 2025

Matematikfessor X skoledu collab????

det var bare en hel normal dag i skolen vi havde lektier for i Skoledu det var selvføglig noget fis men det skulle jo gøres da jeg var ved opgave 2 så jeg matematik fessor ham og hans bande af store sorte fuldvoksne mænd.
det kiggede en smule mærkeligt på mig og min lærer spurgte hvorfor de var inde i vores klasse og så sagde de "vi skal låne Benjamin" mine øjne blev store og jeg sagde jeg kender jer ik. men min lærer gad mig alligevel ikke så hun sendte mig ud med de der mænd og MF (matematik daddy) en af de store mænd slog mig i hoved så jeg besvime på stedet. da jeg vågnede igen lå jeg i en seng i en mørk og dyster kælder jeg kunne se MF have en maske på jeg havde håndjern på håndledende. jeg prøve og kæmpe mig ud af dem og jeg var lige ved at komme ud af dem indtil en af det store sorte men holdte mig nede igen derefter kom MF og stak sin store veiny dihh ind i mit nummi.

nå men moralen ved det er historie er ik stol på matematik daddy👍

10. april 2025

jeg hader skoledu nu >:(

vi skulle lave skoledu i matematik timen, men på en af spørgsmålene, så jeg john skoledu på slærmen. Min lærer tjekkede min computer og så ham, han blev så sur at han spiste min computer. Lige pludselig blev min klassekamerater til forehud gobliner og pullede ders ting så hardt at de faldt af.

skoledu ødelagt min skole. -2/10 vil ikke bruge det igen

16. april 2025

Slem pige

Jeg sad og lavede lektier da matematikfessoren kom fordi jeg lavede det her i stedet for hans fantastiske matematik så han kom og straffede mig og kaldte mig en slem pige.

0/10 herfra

25. januar 2025

en mid oplevelse med matematik mand

Det var en dag i august da jeg sad og spiste pizza imens jeg lavede lektier. Da jeg fik en fejl, sprang en matematik mand ud af min skærm han begyndte at rubbe sin big ahhh shlong ud over mit lille baby ahh face. Nå men det var en fin oplevelse, han kun godt være lidt mere gentle tho.

24. august 2024

Der var engang i anden klasse

Der var engang i anden klasse, hvor jeg stille og roligt sad på skoledu. Læren kom lige pludslig og rørte sexuelt ved mig. "gør din skoledu" -sagde han. Men jeg gad ikke. For mig gav det den samme fremgang i matematik, at bruge skoledu, som at tage en båd, sejle ud midt på havet, og råbe mine indre spørgsmål!!!!

23. april 2025

Av av av min venstre tå avvvv

I starten virkede Skoledu enlig som en fin hjemmeside. Lidt kedelig, men matematik kan da ikke være andet. Jeg havde endda defended Skoledu fra mine bavian venner, men nu fortryder jeg ALT.

Jeg sad en mandag morgen i min klasse og lavede skoledu, da jeg fik et spørgsmål forkert. Jeg fik en underlig advarsel "pas på pas på. nu bliver det snart vildt". Jeg tænkte at min ven, Jens-Peter, bare havde hacket min computer igen, men da jeg kom til at trykke på 7 i stedet for 8 på næste spørgsmål og dermed fik det forkert, begyndte der at spille "jingle bells" og Ash Trevino kom ridende på en nøgen Donald Trump, som råbte noget om Grønland. "I've already seen his pepe, and he's already seen my nunu, 'kay?" var det sidste jeg hørte inden at Trump kastede in Swiss Army Knife i min venstre tå og gav mig pest. Jeg besvimede, og da jeg vågnede igen var jeg på hospitalet hvor at Putin var klædt ud i sygeplejeske tøj og gav mig en opskrift. Alt i alt, var det en ret dårlig oplevelse.

Her er opskriften Putin gav mig:
Ingredienser
▢125 g flormelis
▢Pasteuriseret æggehvide
▢Gul konditorfarve

Fremgangsmåde
Kom det bløde smør i en skål, og rør det sammen med rørsukker, så du får en jævn masse. Du kan eventuelt blødgøre koldt smør i mikrobølgeovnen, men smørret skal ikke være helt smeltet. Kun blødt.
Riv derefter skal fra den økologiske citron i skålen, og pres derefter saften fra citronen i. Rør det ud sammen med vaniljesukker.
Derefter rører du æggene i et ad gangen.
Bland hvedemel og bagepulver, og rør det derefter ind i dejen. Du skal ikke bruge en elpisker til denne opskrift - blot en skål og en grydeske. Til sidst røres lidt sødmælk i dejen til din citronmåne.
Smør en springform med en diameter på cirka 18 centimeter med smør, og drys den med lidt rørsukker
Hæld dejen i, og fordel den jævnt.
Stil citronmånen ind i en forvarmet ovn ved 170 grader varmluft, og her skal den bages i cirka 35 minutter.
Stik i den med en kødnål, og hvis der ikke hænger dej fast i den, er kagen færdigbagt.
Tag den ud af ovnen, og lad den køle af.
Vej flormelis af i en skål, og rør derefter pasteuriseret æggehvide i sammen med gul konditorfarve. Pas på glasuren ikke bliver for tynd.
Fordel glasuren over citronmånen, og lad nu glasuren stivne.
Tag citronmånen ud af springformen, og den på midten med en skarp kniv. Nu har du to citronhalvmåner, der smager helt fantastisk.

23. april 2025

sort medisterpølse

jeg kom i skole en mandag morgen hvor vi skulle lave skoledu men efter 5 minutter kom er en stor sort mand ud af min skærm. han tog sin lange sorte medisterpølse ud af bukserne. så begyndte han og lave helikopteren med den lige pluslig begyndte den at sprøjte sperm ud over alt i klassen der efter kom Hitler og tog ham bagfra i doggy så gasset Hitler os alle i klassen

10. april 2025

Ingredienser (4 personer):

Ingredienser (4 personer):
✅ 800 g kyllingelår eller -bryst (skåret i mindre stykker)
✅ 2 dl kærnemælk
✅ 1 tsk salt
✅ 1 tsk sort peber
✅ 1 tsk hvidløgspulver
✅ 1 tsk løgpulver
✅ 1 tsk paprika
✅ ½ tsk cayennepeber (valgfrit, for ekstra spice)

Panering:
✅ 2 dl hvedemel
✅ 1 dl majsstivelse (for ekstra sprødhed)
✅ 1 tsk bagepulver
✅ 1 tsk salt
✅ 1 tsk sort peber
✅ 1 tsk paprika
✅ ½ tsk chilipulver (valgfrit)

Til stegning:
✅ 1 liter olie (f.eks. solsikke- eller rapsolie)

Fremgangsmåde
1️⃣ Marinér kyllingen

Læg kyllingestykkerne i en skål med kærnemælk, salt, peber, hvidløgspulver, løgpulver, paprika og cayennepeber.

Lad det trække i mindst 1 time (gerne natten over i køleskabet).

2️⃣ Forbered paneringen

Bland hvedemel, majsstivelse, bagepulver, salt, peber, paprika og chilipulver i en skål.

3️⃣ Panér kyllingen

Tag et stykke kylling op af kærnemælken, lad det dryppe lidt af, og vend det grundigt i melblandingen.

Tryk paneringen godt fast. Gentag for en ekstra sprød skorpe (dobbeltpanering).

4️⃣ Stegning

Opvarm olien i en gryde eller frituregryde til 165-175°C.

Steg kyllingestykkerne i 8-12 minutter, afhængigt af størrelsen, indtil de er gyldne og gennemstegte.

Læg dem på en rist eller køkkenrulle for at dryppe af.

5️⃣ Servering

Nyd din sprøde fried chicken med coleslaw, pommes frites eller en lækker dip! 🧄🔥

Velbekomme! 😋🍗

John Pork

John Pork
John pork han døde den anden dag af tim cheese han blev skudt i hovedet og jeg fik han kæmpe blodige Drake!! i Numsen der han blev skudt og så kom tim cheese og gav mig en guack quack 3000 i 200 timer og jeg fik en kæmpe orgasme og gik så ind på skoledu hvor der kom noget hvidt i munden på mig og så stod der bare put the fries in the bag??

Hawk Tuah

1. Pisk fløden til et let skum.
2. Skræl bananerne og flæk dem. Læg bananerne på tallerkener som "både".
3. Kugl isen op.
4. Fyld "bananbådene" med iskugler og flødeskum.
5. Pynt med hakket chokolade, chokoladesauce og ristede hasselnødder.

Skoldu.dk er en katastrofe

Skoldu.dk er en katastrofe af en platform, der spilder elevernes tid mere, end den hjælper dem. Siden er proppet med elendige forklaringer, fejlagtige svar og en fuldstændig ubrugelig brugerflade, der mest af alt ligner noget fra internettets stenalder. Hvis du håber på at få kvalificeret hjælp, kan du lige så godt råbe dine spørgsmål ud i en tom skov – du får sandsynligvis et mere brugbart svar. Det er en rendyrket fiasko af et læringsværktøj, og enhver seriøs elev bør holde sig langt væk!

31. marts 2025