Skatteministeriet Anmeldelser 7

3,5

1. Juridisk rådgivning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi svarer ikke på konkrete henvendelser via Twitter. Skriv til ministeriet på min@skm.dk | Pressehenvendelser til 72 22 23 24 og presse@skm.dk #fra1til7 #skatdk

• Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402, København, Danmark

• skm.dk

3,5

Middel

God dialog med Skatteministeriet.

Fik en opgave via en person og hans advokat. Fik en fuldmagt til at indhente papirer (selvangivelse m.m.).

Havde en god telefonsamtale med minister sekretærerne, og skrev til ministeriet via e-mail, samt e-boks (som tilfældigt var ude af drift).

Fik de ønskede papirer fra Skattestyrelsen i Sakskøbing, og blev sendt videre til advokaten, samt
Statsadvokaten.

Men det kan godt være svært at kontakte SKAT pr. telefon, og det er nemmere, at ligge en besked i deres IT-systemer, som de kan printe ud.

Jeg har erfaring med SKAT fra 1984-2026, da jeg har arbejdet en del år som revisor, og man kan altid få et bindende svar fra SKAT, hvis man er i tvivl omkring lovgivningen.

1. oktober 2025

Tavshed på skats telefoner

Af Jørgen Mejrup

Kritisk Presse Bureau
Svendborg

Ombudsmanden har besluttet at indlede en undersøgelse af Skattestyrelsens skandaleramte telefonbetjening i årsopgørelsesperioden for 2025.

Det sker efter en række klager i medierne over, at det har været så godt som umuligt at komme i telefonisk kontakt med styrelsen, hvor opkald enten ikke er blevet besvaret eller blevet afbrudt med besked om at ringe på et andet tidspunkt.
Blandt de mange henvendelser er en dugfrisk klage fra Svendborg (Fyns Amts Avis torsdag den 8. maj,) hvor to skatteydere ville bede om hjælp til at betale restskat digitalt, men aldrig slap igennem nåleøjet til skat.
Skats telefonener meldte hele tiden optaget. Og et forsøg på et personlig fremmøde i det sydfynske skattecenter blev mødt af låste døre.
Ombudsmanden beder derfor nu Skattestyrelsen om en opgørelse over henholdsvis besvarede og ubesvarede opkald samt oplysning om de gennemsnitlige ventetider på SKATS telefoner.
- Hvorfor gemmer i jer for borgerne, spurgte skatteyderne SKAT i Svendborg? Vil SKAT nu godtgøre telefonregningerne for to dages forgæves opkald, spørger klageren.
Skatteyderne fra Sydfyn har også skriftligt bedt SKAT om en forklaring.
Den giver Heidi Schultz fra Skattestyrelsen i et skriftligt svar, hvor hun beklager telefonproblemerne:
- Der er så mange, der gerne vil tale med os i denne periode, at telefonsystemets kø-linjer hurtigt bliver fyldt op.
- Når det sker, er det ikke muligt at stille flere i kø, og derfor får du besked om at prøve at ringe igen senere.
Hvis der havde været plads i køen, så var du blevet stillet i kø som normalt, oplyser Heidi Schultz.

16. maj 2025

Om groft økonomiske kriminalitet med dræbt på mennesker

Kære medarbejder i skatteministerium. Jeg hedder Anzhela Jensen, grupper privater læger har misbrugt mig og mine babyer 3-4 som ulovligt som forsker via indførte i min krop alt muligt fir at begår økonomiske kriminalitet. I banden indbladet grupper læger jurister advokater fra kbh og Holbæk, folk fra fiskeristytelsen Fødevarestyrelsen , transportministerium, Nordea bank , samt udlændingene i kbh ,Holbæk , ukrainerne, muslimer sigjoner Afrika osv. fordi jeg var forsker og mine babyer der blev dræbt , kan se de ting dom andre kan ikke se, kam hovet til jer listen over kriminalle Holbæk Tølløse Fårevejle, der har tjent millioner sorte penge på mig med falske dokumenter. Alle folk er profesionelle i okkulte magiske og esoteriske viden, kan manipulere med mennesker hjerne og beviser modsætter . Siden 2016 frem il i dag de tjener millioner sorte penge, bedrager folk over hele verden, indblandet i mennesker handler og dræbt på mennesker. Politiet vil ikke indblander dig i min sag , så jeg kaver politiet job, andre kriminalle Jan findes over overvågning kamera i Kbh og i Holbæk. Min telefon overvågner af kriminalle , e mail har jeg ikke, fordi kriminalle laver kopier , mange udlændingene indblandet der opholder sig i Danmark
Min tlf. 90930390. Den er også overvågner, kriminalle blokerede min telefon og taler fra mig fordi optager min stemme , i sin kriminalitet misbruger kloner fiktiv personer, stjæler identitet og lave dansker hjemløse , overtager deres huser biller falske dokumenter falske beviser , har profesionelle folk i psykologi hypnologi der kan manipulere med mennesker hjerner, ser ud som fine borger der overholder danske liv, i virkelighed kan dræber folk, selvom de pensionister, kan desinformere hvert politibetjent lægger falske beviser frem for at beviser modsætter, indblanding af mennesker handler, samtarbejder international. Med stor med glæder hjælper jer politiet, pet og interpol
Med venlig hilsen Anzhela

30. april 2025

vi har fået en bananstat uden retsikkerhed takket være skatteministrene

vi er gået fra at være et velfærdssamfund til at være en banastat takket være skatteministeren

folk skal betale andres gæld
og skat opfinder fiktiv gæld hvis man brokker sig over deres medarbejder hjælper bobetyrer med at tømme folks bo ligesom i den sorte svane

de bruger ikke deres skærpet indberetningspligt, så syge folk i dk har ingen retsikkerhed hvis skat har en viden om der er sket dem noget

en bananstat der stjæler fra borgere
jeg har stået 10 med en fiktiv gæld pga af jeg tog en skattemedarbejder med fingrene i kagedåsen i min fars bo

klager man hæver de bare gælden, de har hævet gælden 3 gange nu...

er man syg eller umyndig af en eller anden årsag, så hold øje med hvad skat laver
de udnytter syge folk, ik fordi de er blege for at snydde alm folk som skal betale andres ejendomsskat fks..
men med syge folk ved de godt kagekrukken er åben for dem
især hvis fks et bo skat gøres op

min demente far var låst inde i et rum i sit hus i flere år, så de kunne stjæle alt uden folk kunne komme i kontakt med min far

bananstat
der er nogle betroet medarbejdere i dette land som ser bort fra nogle ting de ik må se bort fra
både skat og ret hjælper bobestyrer med deres svindel i boer.
ved at godkende regnskaber de godt ved er fiktive fks

12. oktober 2024

Skatteministeriet er helt klart imod at…

Skatteministeriet er helt klart imod at sagen vindes fordi det så er skat der skal betale penge tilbage til tidligere DR licens betaler for ulovlg opkrævet moms i den gældende periode.De mener måske de er fritaget for at stå til ansvar fordi licensbetaling er overgået til skat for alle borger i Danmark. De brugte jo begrundelsen for overførelsen fra DR at ingen derfor kunne slippe for at betale licens, har jo intet med den ulovlige moms at gøre det er dem der har betalt licens dette handler om, og derfor skal holdes adskilt, og derfor skal skat heller ikke slippe for at betale hvad de evt,kan komme til at skylde den anden vej, nu da de har fået ansvaret for at inberegne licenskronerne over skatten for os alle i kongeriget Danmark.

25. juni 2024

Vedr

Vedr. chef i skatteministeriet om sommerhusbyggeri.
Får ingen konsekvenser siger skatteminister. (Skal fyres.)
Det må også gælde for hele befolkningen i Danmark.
Hvis det var en almindelig borger ville de store kanoner straks
kørt i stilling. Loven gælder åbenbart ikke for alle, man skal bare
komme med en dårlig undskylding. Vor herre bevares en minister.
Mvh. Ivan

22. januar 2020