jeg beder for 2 år siden at de sletter mine kontakt informationer og ikke kontakter mig yderligere, da de ikke levede op til mine forventninger i forhold til hvad de kunne tilbyde. Idag ringer de... Se mere

Fantastisk kursus hos Skjoldby & Co Eminent gennemgang af SEO udfordringer på hjemmesiden. Vi kom langt omkring og alle spørgsmål blev besvaret, hvilket vidner om en viden uden lige. Som noget helt e... Se mere

1. Online-marketingbureau
  2. SEO-service

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi connector vores kunder med nye kunder gennem online marketing som SEO, SEM, Sociale Medier og e-mail marketing. Vi tror på, at markedsføring handler om kreativitet, men for at være effektiv – både på kort og lang sigt – skal markedsføringen eksekveres med forretningsforståelse, ansvar og respekt.

3,4

Middel

Utroværdig virksomhed

Idag ringer de så for at spørge ind til om jeg har behov for digital marketing, det er til grin.

Overhold lovgivningen.

5. februar 2025

Stort engagement og fantastist forretningsforståelse

Stort engagement og fantastisk forretningsforståelse er nogle af de ord jeg vil bruge til at beskrive vores samarbejde med Skjoldby & Co.

Vi glæder os til sammen at vækste vores forretning gennem et fantastisk mix af betalt annoncering, hjemmesideoptimering samt alt hvad der ellers findes i stalden hos Skjoldby

31. januar 2024

Skjoldby er Danmarksmester i Adwords⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt Adwords i mange år for at nå målgruppen og da Skjoldby gennemgik vores Adwords annoncer fra ende til anden for at øge effekten er resultatet 170% flere klik til vores hjemmeside. Det er intet mindre end en super professionel indsats. Den pris vi aftalte for at løse opgaven er også holdt 100%. Vi formidler sundhedsinformation om synet, så det er ikke helt let at finde søgeord og markeder hvilket gør resultatet endnu mere imponerende. Så det bliver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner fra os og et stort tak!

1. oktober 2023

Hej Morten

Tusind tak for de flotte ord og et godt samarbejde. Det er ikke lige hver dag, at man får titlen som danmarksmester. :-)

/ Andreas Thorborg

Eminent samarbejde fra start!

Det kan siges kort. At vi valgte Skjoldby & Co. til undervisning i SEO og diverse områder ift. online synlighed, har været den helt rigtige beslutning. Kommunikationen har været behagelig, klar - og tydelig fra start, det er sådanne faktorer der virkelig er vigtige i et sådant samarbejde. De kan deres kram og tager ikke den lette løsning, men jagter konstant den løsning, der løser opgaven/problemet bedst muligt.

De er i konstant dialog med 'en', med henblik på at optimere, hvor der kan optimeres. Er der eks. en workshop, hvis indhold de vurderer, der giver bedre mening at ændre til at omhandle noget andet, handler de proaktivt og løfter opgaven til UG.

En ting, der også suverænt adskiller dem fra næsten samtlige af deres konkurrenter, er deres ordentlige måde at drive forretning på. Taxameteret starter ikke, hvis man skal have yderligere hjælp eller har spørgsmål efter endt forløb/samarbejde. Det er tydeligt at mærke, at samtlige ansatte har et ønske og en brændende passion for at følge alle kunder helt til dørs, om det så end kræver at gå lige det ekstra skridt. De tager sig ikke betalt eller kræver køb af klippekort hvis man blot har nogle efterfølgende spørgsmål - denne forretningsmoral kunne mange virksomheder tage ved lære af!

De har givet os så meget læring og værktøjer til at vi kan give os i kast med arbejde inden for de omtalte områder. Hver og en af workshops'ne har været en sand fornøjelse.

På vegne af holdet bag Sneakerground.dk, lyder de varmeste anbefalinger af Skjoldby & Co.!

10. juli 2023

Hej Frederik

1000 tak for, at du har taget dig til at skrive en så uddybende anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at I føler, at I har fået noget med, som vil hjælpe jer på jeres fremtidige vækstrejse.

Det har været en kæmpe fornøjelse og inspiration at få indblik i jeres forretning og - ikke mindst - opleve, hvor engagerede I er, og hvor vidende I er om jeres produkt og jeres branche.

De bedste ønsker og al mulig held og lykke fra Team Skjoldby!

Ps) I er altid velkomne til at give os et kald - også uden køb af klippekort:)

Jeg kan varmt anbefale at samarbejde…

Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Skjoldby & CO.
Her er plads til "dumme spørgsmål", tid til at finde gode holdbare løsninger, og et team af medarbejdere der ikke kun spiller hinanden bedre, men også os som kunder.

2. august 2023

Hej Tine,

Tusind tak for de utrolige anbefalinger!

Vi vil sende en anbefaling direkte tilbage til jer, for i har ligeledes været fantastiske at arbejde sammen med og vi er heldigvis ikke færdige endnu.

Vi er glade for at i har fået noget ud af alle vores workshops og vi glæder os til at følge jer fremadrettet på den rejse i har sat jer for!

/ Simon Jensen, Mads Fnug-Hansen & Melanie Darling

Bedste beslutning for vores virksomhed !

Den bedste beslutning vi har taget i hele vores webshops levetid ! Vi fik hjælp fra Andreas og Janus til SEO og google og allerede efter 4 x 2 timer føler vi os klædt 100% på til at bevæge os ud i det selv. Begge gjorde undervisningen på et niveau man forstår ! Det allerbedste anbefalinger herfra !!
Emma og Christina / Gaverummet

6. juni 2023

Hej Emma & Christina

Tusind tak for de flotte ord!
Det har været en fornøjelse at holde workshops med jer og mærke jeres engagement. Vi glæder os til at følge med i jeres udvikling fra sidelinjen.

/ Janus Halvorsen & Andreas Thorborg

Skjoldby & Co tager ansvar og kommunikerer super flot

Jeg kontaktede Skjoldby & Co for at få hjælp til SEO og det får jeg. Men deres grundige analyse af min forretning ledte til, at de startede med at få Google Ads til at fungere optimalt. Dejligt at de der har mest forstand på online marketing, også tager ansvar i forhold til hvad der er vigtigt at starte med. Det er trygt, og der bliver kommunikeret løbende. Bl.a. med månedligt online møde, der sikrer at vi er på vej i samme retning. Kan varmt anbefales!

9. maj 2023

Besvarelse fra Skjoldby & Co

1000 tak for de flotte ord Marie. I er også en fornøjelse at arbejde sammen med.

Jeg skulle hilse mange gange fra Signe.

//Lars Skjoldby

Et trygt og kvalitetsbevidst samarbejde

Det er en fornøjelse at have Skjoldby & Co som bureau. De gør mig tryg i mit arbejde, mens de samtidig udfordrer og uddanner mig. Jeg oplever fremgang i mit virke og føler mig i gode hænder.

14. september 2022

Hej Amalie,

Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er virkelig glad for du føler, at vi gør dig tryg i dit arbejde og at vi kan være en god sparringspartner. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer.

Jeg glæder mig meget til, at komme forbi jeres kontor i næste uge.

Lars Thoning Dybro
Google Ads Specialist, Skjoldby & Co

Hvis samarbejde og sparring betyder…

Hvis samarbejde og sparring betyder noget, så er Skjoldby & Co helt sikkert et godt valg af SEO bureau.
De har nu været vores samarbejdspartner i 9 måneder og lever op til forventningerne. Jeg har et åbent, ærligt og konstruktivt samarbejde, hvor aftalen bygger på tillid. Det betyder meget for et mindre firma. Sparring og idéudveksling er vigtig og med en løsningsorienteret tilgang til opgaverne, giver det en dynamisk arbejdsgang.
Digital markedsføring er en on-going proces og altid i bevægelse. Skjoldby & Co har fingeren på pulsen og alle mine anbefalinger går til dem!

14. september 2022

Hej Charlotte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
På vegne af hele teamet, kan jeg melde tilbage, at vi nyder det åbne, ærlige og konstruktive samarbejde lige så meget.

Det er en fornøjelse at samarbejde med dig Charlotte, som tager det, vi siger til dig, og bruger det aktivt. En god og solid kommunikation gør vores arbejde nemmere og bedre. Det sætter vi stor pris på.

Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer og være en del af at vækste jeres forretning.

Vi glæder os til at komme forbi jeres kontor snart.

På vegne af teamet

Signe Schiøtt Christensen
Google Ads Specialist og Projektleder, Skjoldby & Co

Super rådgivning omkring vores brug af…

Super rådgivning omkring vores brug af linkedin og vores tracking.
Vi har i de sidste 3 måneder arbejdet med Skjoldby. Jeg må sige det er nogle meget kompetente folk der har hjulpet os både med feedback og rådgivning.

2. februar 2022

Hej Daniel,
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi nyder samarbejdet med Figaf og er glade for, at vi kan hjælpe en B2B-virksomhed som jeres med et nicheprodukt og en nichemålgruppe. Det løfter samarbejdet til nye højder, når vi kan kombinere jeres viden - med vores.

/Victor Barsøe

En uundværlig samarbejdspartner

Igennem knap 1,5 år har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Skjoldby & Co, og lige siden start er jeg blevet mødt af professionelle & strategisk-velfunderet projektledere.

Sammenlignet med andre bureau-oplevelser, er jeg hos Skjoldby & Co. blevet tildelt en fast projektleder som dedikeret er gået ind i projektet med en stor professionalisme og stærk databaseret know-how.

Resultaterne har talt for sig selv igennem det eneste år, hvilket har gjort Skjoldby & Co. til en uundværlig samarbejdspartner i bl.a. vores SEO-strategi.

Min bedste anbefaling herfra.

26. maj 2021

Besvarelse fra Skjoldby & Co

Tusind tak for den flotte anbefaling. Hos Skjoldby & Co. stiler vi efter at være så datadreven som muligt og samtidigt gøre en mærkbar forskel for alle vores samarbejder – vi er meget glade for det gode samarbejde vi har stablet på benene og glæder os til at vækste jeres forretning endnu mere i fremtiden.

/Joachim Schubert

Seriøse samarbejdspartnere når man vil tage online markedsføring til nye højder

Jeg kan varmt anbefale Skjoldby & Co når man skal bruge en kompetent partner til SEO og Google Ads.
Skjoldby har bestemt været med til at sætte fart under vores online marketing med respekt for vores virksomhedsværdier.
Vi har været utrolige glade for samarbejdet og vi er sikre på at vi får den bedst mulige løsning der passer til vores behov.
Der er altid plads til en faglig sparring og der bliver gjort en ekstra indsats for at forstå vores forretning og de udfordringer vi kan stå overfor.
Teamet hos Skjoldby gør et fantastisk arbejde, og unaset hvem man snakker med får man et kompetent og forståeligt svar.

4. maj 2021

Besvarelse fra Skjoldby & Co

Jeg taler for hele teamet, når jeg siger, at vi er virkelig glade for at kunne gøre en forskel hos jer. Og det er en fornøjelse at se, hvor meget I selv rykker på sparringen. Det er en kæmpe del af jeres succes.

Et fremragende samarbejde

Jeg har brugt Skjoldby & Co i flere forskellige virksomheder. Jeg har haft stor succes med deres service til både SEO, Google Ads og Facebook Ads.

Senest til Google Ads & Facebook har vi haft et godt samarbejde med stor succes.
De har nogle enormt kompetente profiler ansat, efter min mening.

Mads, partner i virksomheden, har været en virkelig god sparingspartner fra starten.

Stor anbefaling herfra.

14. april 2021

Besvarelse fra Skjoldby & Co

1000 tak for de pæne ord og for de interessante samarbejder indtil videre.

Mere end 5 års samarbejde

Jeg har arbejdet sammen med Skjoldby & Co om Google Ads i over fem år. David Krogstrup er en uundværlig specialist og samarbejdspartner, så jeg bruger altid Skjoldby i de firmaer, hvor jeg er ansat som marketingchef.
I mit tidligere job, satte jeg David på opgaven at styre vores Google Ads. David halverede vores budget og bibeholdte vores antal leads. Hos tandlægen.dk har David været en uundværlig partner, til at vokse vores Google Ads konto fra 20.000 kr. i spend til langt over 100K. David har en skarp forretningsforståelse - og jeg vil varmt anbefale ham til store konties, men også at optimerer mindre kampagne sæt - hvis man som mindre virksomhed gerne selv vil styre sin Google Ads.

9. april 2019

Besvarelse fra Skjoldby & Co

1000 tak for de flotte ord og for et supergodt samarbejde. Succesen ligger i høj grad også i jeres digitale forståelse og modenhen. Tak for det.

Fantastisk kursus hos Skjoldby & Co

Fantastisk kursus hos Skjoldby & Co
Eminent gennemgang af SEO udfordringer på hjemmesiden. Vi kom langt omkring og alle spørgsmål blev besvaret, hvilket vidner om en viden uden lige. Som noget helt ekstraordinært anbefalede Lars Skjoldby også programmer, der kunne afhjælpe problemet. Stort. Man afslutter et kursus med et stort smil på læben og brænder efter af arbejde med alle de gode råd og vejledninger, man har fået. En stor fornøjelse.

31. oktober 2018

Hej Margrethe
1000 tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at jeg kunne inspirere dig.

Dbh
Lars

Jeg er meget begejstret for SEO kurset…

Jeg er meget begejstret for SEO kurset med Lars Skjoldby. Det var spækket med vide og jeg gik derfra med så mange letomsættelige nye redskaber. TAK for det!

12. juni 2018

Besvarelse fra Skjoldby & Co

1000 tak for de pæne ord, Liv. Jeg glæder mig til at se dig opsætte noget af det til top placeringer på Google.

/Lars

De bedste anbefalinger herfra

De bedste anbefalinger herfra
Jeg har virksomhed og elsker det jeg laver, men har brug for hjælp til det meste omkring online markedsføring.
Jeg har tidligere været på et kursus omkring SEO hos Lars Skjoldby som var super givende. Derfor valgte jeg at kontakte Skjoldby og Co for at spørge hvordan jeg kunne optimere min hjemmeside. Der var ikke tvivl om at de mente at det var med linkbuilding, hvilket viste sig at være helt rigtigt.
Forløbet var virkelig godt, hurtigt og meget professionelt.
Jeg vil til enhver tid kontakt Skjoldby og Co igen når jeg får brug for hjælp. Tusind tak - Lene Okholm/Sund Økonomi

17. april 2018

Hej Lene
1000 tak for den flotte anmeldelse. Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig.

Vi ses i Google ;-)

/Lars

Super gode kurser!

Jeg har været på henholdsvis Adwords og SEO-kursus hos Skjoldby & Co., og det var to rigtigt kurser med professionelle undervisere, godt materiale og mulighed for selv at prøve det af ift. til sin egen virksomhed.
Kompetent rådgivning med mulighed for opfølgende spørgsmål, tilsendelse af kursusmateriale og generelt en god service i løbet af en hel dag med frokost, kaffe/the, sodavand, snacks osv.
Min virksomhed samarbejder med Skjoldby & Co., og vi er meget tilfredse med deres kompetente rådgivning!

2. februar 2018