Vi havde bestilt bord, påske søndag, men ønskede at få stjerneskud og ikke buffeten, som ellers var der i påsken. Vi blev taget godt imod trods rigtig mange kunder og fik seriøst det vildeste og mes... Se mere
Skipperkroen fejrer 28 års fødselsdag med gode tilbud. Vores lille selskab fik en flot oplevelse med god betjening og rigtig dejlig mad (wienerschnitzel med det hele). Og der er styr på det på t... Se mere
Vi har flere gange fejret runde fødselsdage på Skipperkroen. Hver gang har der været fantastisk mad og ualmindelig venlig betjening. Flere gange har vi benyttet os af "take away", sidste gang 07.02... Se mere
Havde bestilt bord et par måneder inden min fødselsdag, men fik det dårligste bord op ad skranken, hvor en kvindelig tjener beordrede os til at sidde inderst op ad skranken, så det var svært at nyde u... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Mullerup havn
Mullerup havn
Alt perfekt....god mad absolut et besøg værd
Vanvittig lang ventetid på maden .
Maden var vanvittig dyr, bestilte et glas hvidvin der vel bestod af 8 cl, det fyldte ikke meget i et stort vinglas. Har lige været i Tivoli i København, og der fik man mere end dobbelt så meget for de samme penge .Nu til det posotive : Jeres vand fra vandhanen med is smagte okay . Maden var okay, men når man har ventet på den i 50 minutter er man også nemmere at stille tilpas.
Rigtig dårlig oplevelse
Rigtig dårlig oplevelse, vi skulle selv finde det bord vi skulle sidde ved. ( havde bestilt bord )
Vi skulle have stegt flæsk med tilbehør, vi bestilte en cola som drikkevarer, eller rettere sagt saftevand med cola smag, der var ingen brus i den, spurgte om en ny, den smagte af det samme, det forstod tjerneren ikke, så 54kr for en halv liter saftevand.
Flæsken var nærmest brædt på, så spurgte jeg om noget der ikke havde fået lige så meget, så fik vi så noget som dårligt var færdig stegt! kartoflerne smagte som glas kartofler,
Første og sidste gang jeg har været på skibberkroen,
Skipperkroen i mullerup var vi 3 til julefrokost. ALT kødet var tørt, grønlangkålen brændt kraftigt på det samme med brunkartofler alle desserterne virkede til at være Hældt ud af en spand fra fabrik bla risalamanden var bestemt ikke hjemmelavet.
Hverken almindelige kartofler eller sovs fik vi.
Den ene stjerne de får er til de tjenere der faktisk smilede og var høflige og hørte på hvad vi sagde.
Så når regningen lød på knap 800kr synes jeg det er meget urimeligt at få en sådan omgang.
Manglende luksus i Luksus Påske Brunch Buffet
Vi havde i dag bestilt bord på Skipperkroen, til årets store luksus påske Brunch Buffet.
Men hvor blev det luksuriøse mon af?
Buffeten bestod ganske ordinært af 1 slags spegepølse, Rullepølse, ost, kommenost, kedelig laks i skiver, noget lufttøret skinke, røræg med kolde pølser og brændt bacon, 1 slags rundstykker, 2 slags filobrød, havregryn og billige kornflakes, yoghurt i bærer, kolde frikadelle, kold medister, kold rødkål, halve overkogte kolde æg, kolde pandekager, 1 slags marmelade, hvide Sild uden tilbehør, kedeligt udskåret frugt, kaffe, te, 2 slags juice (ikke frisk), sødmælk og kold sødmælkskakao.
Gentagende gange gik gæsterne forgæves til buffeten som ikke var fyldt op.
Gentagende gange måtte gæsterne rykke personalet for opfyldning af buffeten.
Alt varmt mad, blev kun holdt varmt af Fyrfadslys, som ikke engang garanterede fødevaresikkerheden.
Intet var på køl af pålæg eller drikkelse.
Til en pris af 168,00 er buffetens udvalg, personalets genopfyldning og fødevaresikkerhed - uforskammet og mindst 68,00 for høj.
Eneste plus er de hyggelige lokaler, rolige musik og udsigten til Storebælt.
Skøn oplevelse
Efter en følelse af at være landet ved verdens ende, blev jeg kun possivtit overrasket. Vi fik udleveret nøglerne til en fin hytte, allerlængst ude på molen med den smukkeste udsigt over havnen og havet. Jeg var lidt skeptisk men jeg må sige at min skepsis må komme mig til skamme. Vi fik det lækreste mad - 3 retters efter kokkens valg og en meget fin betjening. Vi var meget overraskede over at de til trods for at vi kun var os som overnattene, have stillet en fin og udsøgt buffet frem til morgenmaden. Vi anbefaler stedet med største glæde og kommer meget gerne igen en anden gang.
Helt som det skal være
Netop hjemkommet fra endnu en behagelig oplevelse på Skipperkroen.
Vi havde bestilt bord i forvejen og nød en fyldt rødspætte med tilbehør.
Det er ikke første gang og bestemt heller ikke sidste gang.
Som altid helt i orden - og med en høflig betjening.
Benny
Skuffende
Vi har besøgt Kroen i denne uge, havde bestilt bord og frokost platte til 12 personer, hvilket var fint dækket op da vi kom. Vi var dog skuffet over betjeningen, og vente tiden. Vi ventede mellem Fisk og resten af platten. Samt flere fra vores selskab spurgte efter special øl, og fik præsenteret almindelig øl, da vi skulle betale så vi flere forskellige special øl. Det var så skuffende at vi valgte at købe kaffe og kage et andet sted.
Ikke velkommen
Med et gavekort (Weekend ophold, lørdag til søndag) i hånden var en dejlig weekend i vente. Men her vi blev meget slemt skuffet!
Anlkomst:
Meget uvelkommen og afvisende betjening ved ankomst. Det forventes at man har været her før da der ikke gives nogen information, om værelse nummer etage og selv opsøge de mest basalt oplysninger om gøren og laden på en kro!
Middag:
Uhøflig og arrogant betjening. Det kan tilføjes at vin der er fire år gammel og serveres på kroen SKAL være fyldt med grums, ifølge tjeneren. Maden var ganske fin og smagte dejlig. Dessert skal man selv finde og gætte sig til.
Morgenmad:
Serveres kl. 8:30, for dem der elsker at sove længe ... ellers udmærket.
Summering:
Gavekort til Skipperkroen i fremtiden, NEJ TAK!
Skøn mad og udsigt.
Der er indtjekning i restauranten - fandt vi ud af. Et lille skilt ville være en god ide ;)
Fik anvist et dejligt værelse med skøn udsigt til havnen :)
Jeg fik den skønneste fyldte rødspætte og en fantastisk sovs. Min mand fik en weinersnitzel med godt tilbehør, som smagte dejligt, men kødet var lidt branket i kanten.. Hertil en rosevin til den nette sum af kr. 248,00 - det er da til at ha' med at gøre.
Vi havde bestemt os for, at vi ville have Crepes Suzette til dessert, men vi kun simpelthen ikke spise det, da hovedretten var meget stor.
Da vi ankom, var der mange til frokost i restauranten, som ikke boede på kroen.
Til aften ankom også nogen "udefra" til middag. Det kan vi godt forstå, da det er utrolig lækker mad.
Morgenmaden var fin - der var det der skulle være.
Alt i alt en dejlig oplevelse.
Beskidt og ulækker hytte
Vi skulle have nydt en dejlig forlænget weekend på Skibberkroen i en af deres hytter, men valgte at køre igen. Efter at have klaget over den hytte, vi fik blev vi henvist til hytte nr. 2, som de så kom og konstaterede heller ikke var i orden, så vi endte vi i en 3. Hytte kun for at opdage at sovesofaen her var brast sammen. Der var simpelthen så støvet og madrasserne havde store skjolder af gammel urin. Vi kunne slet ikke se os selv i hytterne med 2 små børn og vores mormor, så vi endte med at aflevere nøglen og køre igen. Jeg vil aldrig anbefale andre et ophold på Skibberkroen, maden kan vi ikke udtale os om.
Fantastisk udsigt over havn og hav - elendig morgenmad
Skøn placering ved vandet - meget afslappende. Vi var der 3 nætter med fantastisk solskin, god strand, hyggelig og rolig havn uden forstyrrende dikkedarer og super udsigt kun 5 meter fra havnekajen. Morgenmaden var derimod en stor skuffelse. Har nok aldrig fået så ringe morgenmad! Udover at al mad inklusive afskåret kødpålæg, mælk, ost osv stod fremme uden køling fra kl 5.30 til kl 11 så var udvalget for ringe og usundt. Der var ingen frugt, der var blot bake-off hvidt brød, osten var en udhulet blød stump pga varmen og den eneste ægge-mulighed var blødkogte æg som var for flydende til at de kunne spises med ske. Ærgerligt at det kun var havregryn med lun mælk på som var i nærheden af et sundt morgenmåltid. Alle 4 børn var dog glade for det hvide brød og nutella da de ellers ikke får det hjemme.