Vi har været derinde og spise frokost i dag. Vi bestilte 2 × pariserbøf og 1 × stjerneskud. Pariserbøfferne smagte fint, men portionerne var meget små! For en pris a 148 pr. stk. Havde vi forventet no... Se mere
Fantastisk oplevelse! Vi havde bestilt "Dining Week" for 2 i går, og spiste på skipperkroen i den enormt hyggelige gårdhave. Virkelig en romantisk oplevelse. Dejlig mad og gode vine, og søde og venlig... Se mere
Andre kiggede også på
Kunne jeg give 0 stjerner fik de det!!
Kunne jeg give 0 stjerner fik de det!!! De var længe om at tage i mod bestilling- så fik vi ingen drikkevarer- vi måtte bede om dem igen!! Da vi fik dem - manglende der noget … så endnu en gang… fik et meget varmt glas til kold drik det var åbenbart lige kommet ud af opvaskemaskinen?! flæskestegsburgeren - sværen var slatten - fik det hele byttet - så tog de betaling for to?! Fik pengene tilbage… De glemte at komme med ris a la mande som var med i min kollegas menu?! Sikke noget bras … sætter ALDRIG min ben der igen …
Find noget andet
Fin nok service, men maden er dårlig. Ingen ost på nachos og overfritteret pommes frites. Generelt bare lidt mad for pengene. Vi blev i hvert fald ikke mætte.
Bestilte fish'n chips fra deres…
Bestilte fish'n chips fra deres menukort, men fik desværre friturestegt fiskefilet med remoulade og over-fritteret pomfritte samt under en håndfuld slatten salat m 2 cherrytomater og 1 lille skive agurk, som også var overhældt med dressing!!
Uspiseligt!
Sød ung tjener, han et grunden til 1 stjerne!
Kommer der aldrig igen!
Simpelthen så dårlig service,havde sat…
Simpelthen så dårlig service,havde sat os i solen og ville nyde et glas hvidvin.først ventede vi 20 min på en tjener, derefter ville man ikke servere for os hvis vi ikke skulle spise, medmindre vi satte os indenfor.har da aldrig oplevet noget lignende, men heldigvis kunne vi da få vores vin hos restauranten ved siden af.
Sætter aldrig mine ben der igen 😡
Ikke særlig god maden var kold og da…
Ikke særlig god maden var kold og da den kom var det ikke det jeg hade bestilt det eneste såen posetive ting jeg har og sige er at servicen var nogenlunde ok selv om de ikke kun snak dansk
Min lave forventning blev endnu lavere
Hvis man tager 598 kr. for en julemenu, så bør den være fornuftig. Det var desværre ikke tilfældet.
Portioner krævede lup og kvaliteten var milevidt fra, hvad man burde forvente til den pris.
Vi var 8 personer, der desværre var blevet brændt af, af en anden restaurant og da denne fredag er en af de helt store julefrokostdage, så det sort ud, med at finde et andet sted.
Alarmklokkerne burde selvfølgelig have ringet, hvis en restaurant kan få plads til 8 personer med en uges varsel. Men det kunne de.
Mine forventninger var lave, men oplevelsen blev endnu lavere.
Personalet gør deres bedste, så derfor en enkelt stjerne.
Vi bad om fedt/smør til sildene og den unge mand så lidt forkert ud i hovedet. Smør kom på bordet, men de havde ikke noget fedt. Mener, det er helt normalt med fedt til sild.
Fiskefileterne blev serveret i en dyb tallerken og den version har jeg aldrig set før. Jeg blev i tvivl, om der kom sovs til.
De papirstynde flæskesteg- og andebryststykker var næsten tørrere end Saharas ørken.
Der var to flasker (hele) snaps at vælge mellem - selvom der er 20-25 forskellige 3 cl på snapsekortet - og prisen kunne ikke oplyses med det samme.
Måske er vi det første selskab, der bestiller en hel flaske snaps?
Alt i alt en kedelig oplevelse, men det var desværre lidt forventet.
Menuprisen burde hedde 198 kr., men selv med den pris vil jeg aldrig sætte min ben der igen.
8 mennesker har fået dum mave efter…
8 mennesker har fået dum mave efter dette besøg. Vanvittig dårlig mad og ringe vin.
Spis der ikke
For gammel mad og dårlig vin
Rungsted priser og små portioner
Spiste idag den 18/7 -24 på skipperkroen, kommer fra Humlebæk format besøge Nyhavn og spise god mad ,vi bestilte 2 x burgere og en gang Cæsar salat , magen til en omgang sparet mad skal man lede længe efter, lille bitte tallerken med cæsar salat og kedelige burgere uden meget kærlighed ,de høje priser kunne de dog godt finde ud af at tage, vi fik brokket os lidt og fik penge retur salat ,,men lav nu for søren, noget ordentligt mad og hvis I selv synes I er for billige, så tag noget mere for maden og lav den med kærlighed og ,og så meget at man faktisk kan blive mæt af det, PS. Vi gik i pølsevognen bagefter. Vi er helt almindelige kunder med almindelig appetit og krav.
Jeg kunne ikke snakke med tjenere da de…
Jeg kunne ikke snakke med tjenere da de snakker et andet sprog end dansk for dårligt
Burgeren var kold kunne ikke klage over det så betalte og gik
Gæster blev bedt om at flytte bord midt…
Gæster blev bedt om at flytte bord midt i deres Valentinmiddag fordi ejeren ville sidde og holde hof ved vinduet.
Tjenerne og resten af personalet knoklede så sveden sprang og alligevel skulle ejeren lige overfuse en af dem midt i restauranten fordi de havde solgt “hans bord” til betalende gæster
Dejlig mad fod stemning
Romantisk middag med dejlig stemning og god mad.
Bestille hummer og oksebøf. Prisen for en 2- retters menu 350 kr og man bliver fin mæt.
Rigtig fin servering imødekommende og venlig.
Det var dog koldt at sidde ved vinduet det træk meget.
Meget dårlig mad oksemørbrad smagte…
Meget dårlig mad oksemørbrad smagte nærmest af selvdød malkeko,pomfrits små og tørre,
Tjener spurgte da vi var færdige om maden var tilfredsstillende da vi svarede nej forsvandt han
Men stemningen på Nyhavn er god
God placering
God placering, skøn mad og fantastisk betjening af Linus😘
Linus er en fantastisk tjener
Linus er en fantastisk tjener! God behandling og lækker mad!
Maden var røvsyg cafemad
Maden var røvsyg cafemad. Forretten mistænkes for bare at have været færdiglavet, dertil færdigkøbt ciabattabrød. Bearnaisensovsen til hovedretten smagte af k-salats, kartoflerne var melede og bøffen smagte seriøst af vand (ingenting). Vi blev ikke spurgt om hvordan bøffen skulle steges, og den ankom meget rød. Det var fint nok for os, men stadig imod fødehygiejnisk lovgivning. Desserten var det eneste der var okay - derfor 1 stjerne.
Betjeningen var også dårlig. Absolut ingen opmærksomhed fra tjeneren. Han spurgte ikke indtil om maden var god, om vi manglede noget, præferencer til bøffen osv. Desuden prøvede restauranten at snyde gæsterne ved at stille en flaske lunkent vand på hvert bord. Folk troede det var den de havde betalt for på forhånd, men da den var åbner blev der bestilt den “rigtige” vand. Dette skabte stor frustation hos de andre borde, da de jo krævede betaling for det til sidst.
250x2 + 180 for en øl, en drink og deres fupnummer. Det synes jeg er for dyrt, når vi kunne have fundet samme røvsyge kvalitet og betjening på Dalle Valle.
En hund hører ikke hjemme på en restaurant
I år har vi igen brugt Dining Week, som normalt er fremragende.
Vi var på Skipperkroen, maden var faktisk okay, hvilket nok var ligegyldig, for personalet spurgte ikke om maden var okay eller for den sags skyld hvordan vi ville have kødet.
Men det største chok var at en åbenbart stamkunde kom ind, med sin hun🤔 En restaurant der deltager i Dining Week regnes for et sted i højere klasse, netop derfor er det da ikke rimeligt at hunde må være der.
At der var folk der ventede betød ikke noget, hunden skulle først have serveret vand.
Hvis jeg ville spise med et dyr, var jeg gået i zoo el Pølsevognen.
Det er i hvert fald vores sidste besøg.
Fuld tilfredshed med juleaftensmenuen
Vi var et lille selskab på 3 voksne der havde reserveret bord og bestilt julemenuen.Vi blev betjent af en meget serviceminded ung tjener,hun havde travlt men formåede at sørge godt for os
Vi fik den skønneste lakseforret og senere en portionsanrettet julemiddag med både and og flæskesteg og det smagte virkelig godtDesserten var den traditionelle ris a la mande og den nød vi også.
Der var god stemning i restauranten og mange gæster både ude og inde,vi sad i den hyggelige kælder sammen med mange andre tilfredse gæster.
5 stjerner har I fortjent.
En skuffet Juleaften
Vi var 3 personer til julemiddag juleaften 2022
Det eneste der var godt var laksen som vi fik til forret.
Derfor har de fået 1 stjerne ud af 5 man kan give dem.
Der blev serveret et lille stykke fransk andebryst og vi fil lovet at det var dansk land and. Det hele var portionsanrette med 3 brune kartofler som overhovedet ikke smagte af noget og 2 stykker meget tynde skriver flæskesteg og der var ikke mad nok i forhold til prisen.
Risalamanden smagt som om det var kogt i vand Intet smag og en kold kirsebær sovs.
En rigtig kedelig oplevelse på en Juleaften.
Det var første og sidste gang vi har spist der.