Skinsecretlab Anmeldelser 12

3,8

3,8

God

Bästa serumet jag testat

Jag har än så länge bara köpt ett ögonfransserum men jag kan redan nu säga att det inte var den sista. Jag har sett så mycket resultat så snabbt och det är helt otroligt. Väldigt fin och enkel förpackning och helt luktfri av de jag känt. Jag har inte heller känt någon irritation alls utan den är väldigt vänlig mot huden. Jag har rekommenderat detta till många av mina vänner vilket fått även dom att beställa. Har testat många ögonfransserum förut men inget har gett detta resultat. Detta är ett väldigt prisvärt köp!!!!!

23. januar 2026

Beställde för andra gången mitt lash…

Beställde för andra gången mitt lash serum efter att jag blev så himla nöjd efter bara några veckors användning. All information som sägs angående produkterna stämmer. Skickade även med en förfrågan om jag kunde få med en test på frans serumet då min syster ville testa, och det fick jag men sjukaste av allt mycket mer än bara en liten test, dessutom i full size. Tusen tack för de fina gåvorna☺️

25. november 2025

Tyvärr så tycker jag ej om Hair Growth…

Tyvärr så tycker jag ej om Hair Growth serumet de fettigt det kladdar överallt på håret och hatar när det lödrar när man masserar det i cirklar det bästa hair growth serumet jag testat är Scandinavian biolabs bio pilixin serum den är mer vatten lösande den torkar in i hårbotten snabbare och man känner den här sköna varma känslan på skalpen vilket får blodcirkulationen att gå igång

22. november 2025

Skinsecretlab

Helt klart det billigaste men också mest effektiva fransserumet!! Ibland kan man få irritation vid ögat av en del fransserum då jag är ganska känslig men nope inga problem med denna! Märkte tätare fransar+ längre efter andra veckan, tack vare den fantastiska duon med Frans serumet och mascaran som är en magisk duo i sig! Rekommenderar stort💕

17. oktober 2025

Snabb leverans

Snabb leverans, bra mascara, smular inte. Har använt serumet knappt en vecka så inget resultat syns än men är förväntansful. Jämfört med de flesta andra märken kommer det väldigt liten mängd serum på penseln så man måste upprepa proceduren några ggr, vet ej om det ska vara så därav minus en stjärna

17. oktober 2025

Nöjd!

Jag har använt erat fransserum varje kväll sedan jag fick det i Maj och är väldigt nöjd! +Bra pris. Det gick inte på 2 veckor utan det tog något längre tid för mig att se ordentligt resultat. Jag hade relativt långa fransar innan men upplever att dem blivit längre och kanske framförallt tätare/fylligare. Kommer absolut köpa igen och är även sugen på att testa mascaran i kombination till serumet! 💕

1. maj 2025

Snabb leverans

Snabb leverans, bra serum med tydligt resultat. Mindre nöjd med att serumets skaft samlade på sig massa stora droppar av ögonfransserum som vid användning droppar ner på händer. Kundtjänst ville inte hjälpa mig.

20. juni 2025

Er dette din virksomhed?