Jättesnabb leverans, är så nöjd man kan bli.
Beställde två parfymer och fick dem på nolltid. Älskar dofterna!
Verkligen nöjd, rekommenderas.

Besvarelse fra Skinpunks
Tillsammans är vårt mål att förbättra hudvårdsbranschen genom att kunna erbjuda flera tusen års total erfarenhet hos våra professionella salonger med smidigheten att handla online. Så vi kommer aldrig finnas längre bort än ett knapptryck online eller ett stenkast bort i den riktiga världen. Låt oss hjälpa dig att nå dina önskade resultat ❤️ 2022 startade vårat lilla projekt att samla några utav Sveriges bästa hudvårdssalonger och kliniker under en och samma fana. Tillsammans är vårat mål att förbättra branschen genom att kunna erbjuda flera tusen års total erfarenhet hos våra professionella salonger med smidigheten att handla online. Vi ger fantastiska varumärken inom hudvård och make-up en plattform för att nå ut till hudterapeuterna. Vi ger salongerna de bästa förutsättningarna för att kunna spendera tid på det dom älskar och gör bäst, att ta hand om alla kunder genom optimal service, fysiska behandlingar och personlig vägledning. Vi ger slutkunderna de bästa möjligheterna genom all vår kunskap och vägledning att hitta det som fungerar bäst för just dem. Allt detta sker genom en kombination av onlineshoppar och fysiska salonger runt om i hela Sverige. Så vi kommer aldrig finnas längre bort än ett knapptryck online eller ett stenkast bort i den riktiga världen. Vi tillhandahåller märken som Esthemax, Virisens, Simply Teen, Mádara, Inika, Priori, Meline, Noon Aesthetics, Eco By Sonya, Dot Shot, Biosil.
Storgatan 33, 598 37, Vimmerby, Sverige
Beställde två parfymer och fick dem på nolltid. Älskar dofterna!
Verkligen nöjd, rekommenderas.

Besvarelse fra Skinpunks
Jag var hos Anna på Skinpunks och gjorde ansiktsbehandling med min mamma. Anna utgick från vad min hy behövde och WOW, vilket GLOW! Min mamma var också oerhört nöjd. Det var en underbar upplevelse att få ligga under ett varmt täcke, i ett mörkt rum med vacker musik och bara bli varmt och mjukt omhändertagen. Jag rekommenderar er alla att besöka Skinpunks på plats i Vimmerby eller deras hemsida oavsett om det gäller råd, hudvård, smink eller att få en behandling.

Besvarelse fra Skinpunks
Snabb leverans samt väldigt många prover i paketet😍så generöst och så bra att få prova innan man köper produkten,rekommenderas varmt!

Besvarelse fra Skinpunks
Snabb leverans, bra paketerat, fina produkter, köpte Inika smink.

Besvarelse fra Skinpunks
Väldigt bra märken och otroligt fin service! Jag beställde flera varor, bland annat en mascara. Fick varorna väldigt snabbt men det visade sig att jag fick en annan mascara än den jag hade beställt (samma märke men annan sort). Hade fått byta mascaran men valde istället att få kompensation vid nästa köp. Och det fick jag verkligen! En ny mascara och en ansiktsolja, helt utöver min order! Så himla trevlig och snabb kundservice! Tack Patrik! 🌸

Besvarelse fra Skinpunks
Snabb leverans med härliga produkter. Dessutom fick jag ett fint handskrivet meddelande och några prover på en hudvårdsserie. Så uppskattat och trevligt. Känns väldigt personligt och fint.

Besvarelse fra Skinpunks
Personalen tillsammans skapar magi när de gäller både kunnighet, bemötande och levererar service i toppklass! Med hjälp av Skinpunks har jag uppnått resultat på riktigt för första gången någonsin!

Besvarelse fra Skinpunks
Anna finns alltid nära till hands när
man behöver bolla hudvård. Ett
proffsigt, personligt och trevligt
bemötande.
Jag vill även ge ett pluss till övrig
personal som bjuder på ett trevligt
bemötande i butiken.

Besvarelse fra Skinpunks
Fräsch och modern lokal med kunnig och trevlig personal! Mycket bra produkter! Absolut värt ett besök.

Besvarelse fra Skinpunks
Bra bemötande och kunniga! Hoppas kunna lösa mitt problem med min acne med de nya produkterna!
Uppdatering 230119 - Inflammationen har lagt sig och läkningsprocess har varit synbart pågående sedan dag 8. Dessa grabbar och tjejer kan sin grej!

Besvarelse fra Skinpunks
Superbra service & sååååå härliga & kunniga!! Blir absolut en ny favorit här i stan!

Besvarelse fra Skinpunks
Trevlig personal som kan sin sak. Rekommenderas starkt😀

Besvarelse fra Skinpunks
Mycket trevlig personal med god kunskap, kompetens och väldigt serviceinriktade. Rekommenderar starkt!

Besvarelse fra Skinpunks
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.