Rinse-off en leave-on gebruikt voor droge benen na het scheren. Daarna geen scheerbultjes meer gehad en ook een mega lekkere geur! Heel goed tegen droge huid. Zeker een aanrader, super blij mee :)
Douche zalf aanbevolen gekregen door dermatoloog voor mijn dunne en oudere huid. Ik en de thuiszorg zijn erg tevreden. Geen droge huid en jeuk klachten meer.
Mijn benen zijn niet meer droog door de crème voor in de douche! Supermakkelijk in gebruik en werkt langdurig, in tegenstelling tot normale crèmes
Horizon 13, 5531 XM, Bladel, Holland
- info@skinmeax.nl
- skinmeax.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Het product was op tijd alleen de,de bezorgdienst was niet goed jammer …
Het product was op tijd alleen de bezorgdienst liet wel te wensen over 4 dagen te laat binnen.
Goede bezorging
Het bedrijf heeft snel en…
Het bedrijf heeft snel en klantvriendelijk gereageerd. Alles op tijd binnen. Het product bevalt prima Fijn dat de crème bescherming biedt tegen de schadelijke invloeden van de zon. Als een goede wetenschapper en Dermatoloog die begaan is met haar vak dit product aanbeveelt heb ik er vertrouwen in. Smeert ook fijn. Trekt snel in en is niet vettig. Ideaal als basis voor je make up. Ik heb er gelijk 3 besteld.
soepel en snel
soepel en snel , De Levering , nu nog bekijken hoe het produkt zelf is..
precies zoals dat hoort
Snelle levering.
Bescherming begint met een kleine gewoonte
Toen onze dochter haar profielwerkstuk over huidkanker maakte, opende dat echt onze ogen. Ze sprak met specialisten en nam ons mee in het hele traject — van diagnose tot behandeling. Het feit dat in Nederland jaarlijks 80.000 mensen huidkanker krijgen, maar dat het grotendeels te voorkomen is met dagelijkse UV-bescherming, bleef me bij. Sindsdien zetten we Skinmeaxdagcreme gewoon naast onze tandpasta — zo vergeten we het nooit meer. Het is eenvoudig, zonder chemicaliën, geen strandlucht en niet vet. Geniet zorgeloos van de zon :)
Het is een erg fijne zonnebrandcrème
Het is een erg fijne zonnebrandcrème. Hij voel licht op de huid en laat geen witte waas achter.
Ik vraag om het aan huis te bezorgen
Ik vraag om het aan huis te bezorgen. Maar we moeten het op een industrie terrein ophalen. Dat was een half uur lopen en ook weer een halfuur terug.
Begrijpt u nu dat het erg veel gevraagd was!
Groet R Metz

Besvarelse fra Skinmeax®
Goede service snelle levering
Goede service snelle levering. Informatie over producten
De werkzaamheid van het produkt is…
De werkzaamheid van het produkt is goed, tegen een redelijke prijs.
Product was goed te volgen.