3,4

Middel

Skillshouse ...innovation og service på højt niveau.

Min oplevelse af Skillshouse er, at de er et IT-kursuscenter, der udvikler innovative uddannelseskoncepter, der sikrer indlæring på et meget højt niveau - bl.a. qua den meget høje grad af "Hands-On" (de har sågar et decideret "Hands-On-koncept") i undervisningen i kombination med teorien...hele denne "Blended Learning"-tanke er utvetydigt dybt forankret i Skillshouse og man mærker tydeligt, at de har mange års erfaring med dette område.
Endvidere er jeg imponeret over det meget store udvalg af kurser, Skillshouse kan levere - på højt specialiserede emner indenfor IT og relaterede områder....de følger tydeligvis med i udviklingen "out there" i virkeligheden, hvilket er meget inspirerende (fremfor KUN at have de mere "traditionelle" kurser - Skillshouse har begge dele).
Ligesom muligheden for, at man f.eks. kan vælge at sikre virksomhedens medarbejdere "Unlimited Learning" (endnu et af deres koncepter) lige skal nævnes - en mulighed for at man med et "årskort" kan få adgang til alle deres åbne kurser ubegrænset i et år (endda også deres certificeringskurser - med certificeringsgsranti) ...det giver "økonomisk ro på bagsmækken" i virksomhedens uddannelsesbudget 😊
Endelig oplever jeg det som en fordel, at Skillshouse har kursuscentre såvel på Sjælland som i Jylland, så man altid kan sende medarbejdere afsted på et kursus indenfor en overskuelig "geografisk afstand".
En lille ekstra bemærkning omkring deres innovation er, at den også kommer til udtryk på selve deres kursuscentre...
De vil tydeligvis også gerne gøre deres til at humøret holdes højt ...også i pauserne...så hos Skillshouse er det ikke kun bløde stole og lidt læsestof, krydret med en (plastic)kop (lunken) kaffe - næh, her er alt fra racerbil-simulator, "gammeldaws" spillemaskiner til "bland-selv-slik" (der kan skylles ned med alskens sodavandsvarianter...eller sågar Red Bull, hvis man lige synes, at man har brug for et ekstra "energi-boost" 😉) og et udvalg af kaffevarianter, der kan gøre de fleste cafeer misundelige (og kaffen er go' 😊).
Skillshouse har valgt at frokosten indtages på restaurant/cafe lige "rundt om hjørnet" - og den beslutning er bestemt "ik' så ringe endda"...yummi !
Min oplevelse af Skillshouse er på alle gængse parametre positiv ...og med en afsluttende bemærkning om, at de jo åbenlyst også er i stand til at tiltrække rigtig gode og virkelig kompetente medarbejdere (lige fra salg, administration til undervisere)...med mange års erfaring i den svære kunst at levere god service.
God service er bestemt ikke en selvfølge...alle steder kan der ske "en smutter", men f.eks. måden en sådan rettes op på kan vise den "lille forskel" på, om man har forstået, hvad god service er....ligesom hele kulturen i en virksomhed ofte vil komme til udtryk i serviceniveauet overordnet set - og min oplevelse af Skillshouse er, at kulturen absolut er præget af en dedikeret lyst til at levere gode ydelser/service og dermed slutresultat (og ha' det sjovt samtidig...både internt og eksternt) - og en oplevelse der giver lyst til at sige: "tak - og på gensyn" 😊
De bedste anbefalinger gives....
Rigtig mange hilsener,
Gitte Sehested Lund

6. januar 2017

Aflyst kursus, ingen kontakt efterfølgende

Jeg skulle deltage i et kursus afholdt af SkillsHouse, men det blev aflyst uden at jeg blev informeret. Så jeg spildte en halv arbejdsdag med togrejse til og fra deres lokaler i Horsens.
Okay, det er hvad der kan ske. Sekretæren lovede, at hun ville sende mig en mail, hvor vi kunne følge op på situationen. Som minimum havde jeg forventet, at firmaet ville dække rejseomkostningerne. Men jeg hørte ingenting fra sekretæren.
Efterfølgende skrev jeg selv en mail til firmaet, men her har jeg heller ikke fået noget svar.
Jeg tror egentlig, de holder nogle rigtig gode kurser, men der er en rystende mangel på servicefølelse i firmaet, eller også har de bare ikke styr på deres egne systemer, hvilket ville være temmelig paradoksalt.

10. december 2016
SkillsHouse-logo

Besvarelse fra SkillsHouse

Hej Christian

Til at starte med vil jeg gerne beklage den oplevelse, du har haft i din kontakt med os. Det er bestemt ikke den service, der normalt kendetegner SkillsHouse.
Jeg har kigget på den korrespondance, der har været, og beklager meget, at du ikke har hørt tilbage fra os efter du mødte op forgæves.

SkillsHouse er en innovativ kursusvirksomhed med nogle meget spændende uddannelseskoncepter. Derfor har vi også travlt. Men vi må aldrig have så travlt, at vi ikke lever op til vores kvalitet, service og aftaler.
Jeg vil tage kontakt til dig, så vi sammen kan finde en tilfredsstillende løsning.

Morten Baron
Uddannelseschef