Skillshouse ...innovation og service på højt niveau.
Min oplevelse af Skillshouse er, at de er et IT-kursuscenter, der udvikler innovative uddannelseskoncepter, der sikrer indlæring på et meget højt niveau - bl.a. qua den meget høje grad af "Hands-On" (de har sågar et decideret "Hands-On-koncept") i undervisningen i kombination med teorien...hele denne "Blended Learning"-tanke er utvetydigt dybt forankret i Skillshouse og man mærker tydeligt, at de har mange års erfaring med dette område.
Endvidere er jeg imponeret over det meget store udvalg af kurser, Skillshouse kan levere - på højt specialiserede emner indenfor IT og relaterede områder....de følger tydeligvis med i udviklingen "out there" i virkeligheden, hvilket er meget inspirerende (fremfor KUN at have de mere "traditionelle" kurser - Skillshouse har begge dele).
Ligesom muligheden for, at man f.eks. kan vælge at sikre virksomhedens medarbejdere "Unlimited Learning" (endnu et af deres koncepter) lige skal nævnes - en mulighed for at man med et "årskort" kan få adgang til alle deres åbne kurser ubegrænset i et år (endda også deres certificeringskurser - med certificeringsgsranti) ...det giver "økonomisk ro på bagsmækken" i virksomhedens uddannelsesbudget 😊
Endelig oplever jeg det som en fordel, at Skillshouse har kursuscentre såvel på Sjælland som i Jylland, så man altid kan sende medarbejdere afsted på et kursus indenfor en overskuelig "geografisk afstand".
En lille ekstra bemærkning omkring deres innovation er, at den også kommer til udtryk på selve deres kursuscentre...
De vil tydeligvis også gerne gøre deres til at humøret holdes højt ...også i pauserne...så hos Skillshouse er det ikke kun bløde stole og lidt læsestof, krydret med en (plastic)kop (lunken) kaffe - næh, her er alt fra racerbil-simulator, "gammeldaws" spillemaskiner til "bland-selv-slik" (der kan skylles ned med alskens sodavandsvarianter...eller sågar Red Bull, hvis man lige synes, at man har brug for et ekstra "energi-boost" 😉) og et udvalg af kaffevarianter, der kan gøre de fleste cafeer misundelige (og kaffen er go' 😊).
Skillshouse har valgt at frokosten indtages på restaurant/cafe lige "rundt om hjørnet" - og den beslutning er bestemt "ik' så ringe endda"...yummi !
Min oplevelse af Skillshouse er på alle gængse parametre positiv ...og med en afsluttende bemærkning om, at de jo åbenlyst også er i stand til at tiltrække rigtig gode og virkelig kompetente medarbejdere (lige fra salg, administration til undervisere)...med mange års erfaring i den svære kunst at levere god service.
God service er bestemt ikke en selvfølge...alle steder kan der ske "en smutter", men f.eks. måden en sådan rettes op på kan vise den "lille forskel" på, om man har forstået, hvad god service er....ligesom hele kulturen i en virksomhed ofte vil komme til udtryk i serviceniveauet overordnet set - og min oplevelse af Skillshouse er, at kulturen absolut er præget af en dedikeret lyst til at levere gode ydelser/service og dermed slutresultat (og ha' det sjovt samtidig...både internt og eksternt) - og en oplevelse der giver lyst til at sige: "tak - og på gensyn" 😊
De bedste anbefalinger gives....
Rigtig mange hilsener,
Gitte Sehested Lund