SkatePro Anmeldelser

4,3

Ik had een bestelling geplaatst maar ik zag achteraf dat ik de verkeerde maat had geselecteerd. Contact gehad via WhatsApp, zeer snelle reactie, gelijk actie en een oplossing gevonden. Super fijn... Se mere

Onze kleindochter is bijzonder in haar nopjes met de mooie en goede skeelers. Had een maximale waardering gegeven, als de doos waarin de skeelers werden verzonden er niet zo schandalig ( een en al sch... Se mere

Mijn producten werden netjes bezorgd zoals besteld. Helaas gratis verzenden pas vanaf €89,- ; retourneren kost €5,- en de producten die ik heb besteld pasten niet goed, terwijl ik wel de maattabel h... Se mere

1. Skateboardbutik
  2. Dragebutik
  3. Skaterbutik
  4. Skibutik
  5. Surfbutik
  6. Vintersportsbutik

Om SkatePro

SkatePro is opgericht in 1996 en uitgegroeid tot een van de grootste internationale actiesportwinkels. SkatePro verkoopt en levert in meer dan 25 landen door heel Europa en Noord-Amerika.

SkatePro is gespecialiseerd in uitrusting, accessoires en kleding voor stuntsteppen, skates, boards, BMX, surf, en wintersport, en verkoopt producten voor alle niveaus en leeftijden.

SkatePro streeft ernaar om altijd betrouwenswaardig, professioneel, en vakkundig te zijn wanneer het aankomt op verkoop, service, en klantgerichtheid. De werknemers van SkatePro hebben brede kennis van- en een gedeelde passie voor actiesport, en staan altijd klaar om hun klanten te adviseren en helpen.

Of je nu de straten, die pistes, of het water op gaat: op SkatePro kun je rekenen.

Het huidige aanbod omvat:
Stuntsteppen
Skates & Schaatsen
Skateboards & Longboards
Surf & Wakeboards
Ski's & Snowboards

SkatePro biedt ook de optie om custom producten samen te stellen:
Bouw een stuntstep
Bouw een skateboard
Freestyle BMX Fiets Builder
Custom Snowboard Builder
Aggressive Skate Builder

Svarer typisk inden for 24 timer

4,3

Makkelijk en duidelijk zaken te doen…

Makkelijk en duidelijk zaken te doen vier sterren waard!

8. august 2025

Besvarelse fra SkatePro

Hallo, hartelijk dank voor uw feedback. Als we iets kunnen doen om de volgende keer die vijfde ster te verdienen, horen we dat graag! / Uw SkatePro-team

het was goed maar de doos was helemaal…

het was goed maar de doos was helemaal kapot, dat was minder , heb hem geplakt en daarna toch maar ingepakt

10. august 2025

Besvarelse fra SkatePro

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je het product leuk vond en het spijt ons dat de doos beschadigd is aangekomen. We zullen ons best doen om onze verpakkingen in de toekomst te verbeteren. / Je SkatePro-team

Snel en veilig

Snel, duidelijk, en veilig.

24. juli 2025

Besvarelse fra SkatePro

Hartelijk dank voor de mooie recensie.
Wij stellen uw vriendelijke woorden zeer op prijs.

Team Skatepro

Skatepro levert altijd mega snel

Skatepro levert altijd mega snel, goede producten nooit gedoe mee gehad. Perfect voor skateboard en BMX onderdelen. Eerste bestelling was in 2021 nooit customer service hoeven te gebruiken want altijd goed en snel geleverd. Volgens mij een toffe club die ook talent sponseren dus goed voor de sport.

3. juli 2025

Besvarelse fra SkatePro

Bedankt voor de vriendelijke woorden en voor het verspreiden van informatie over ons!😊🤙 We stellen dit zeer op prijs.🙏
Voor anderen die dit lezen: als u geïnteresseerd bent, kunt u onze Teamriders hier vinden: https://www.skatepro.com/t.htm
En lees hier meer over onze Giveback-projecten: https://www.skatepro.com/g4.htm
/Uw SkatePro-team

De producten waren heel slecht verpakt

De producten waren heel slecht verpakt. Trucks zaten los in grotere doos. Geen vul materiaal. Stalen trucks zijn tijdens het transport heen en weer gegaan en er is een gat ontstaan tijdens het transport. Er zaten schroefjes los in de doos. Een paar zijn weg. Absoluut niet de schuld van het postbedrijf maar door het slechte inpakken. Ik zou graag fotos willen plaatsen, maar dit kan niet .

22. juni 2025

Besvarelse fra SkatePro

Hallo, bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat het pakket in deze staat is afgeleverd :(
Neem contact met ons op via email@skatepro.nl, zodat we je zo snel mogelijk een oplossing kunnen bieden. // Jouw SkatePro-team :)

Geweldig

Snelle bezorging voor een goeie prijs

13. maj 2025

Bedankt voor het beoordelen van ons :) // Uw SkatePro-team

Ik moet mijn review aanpassen omdat er…

Ik moet mijn review aanpassen omdat er geen contact gelegd kan worden over de telefoon. Je praat tegen een chatbot die weigerd om een medewerker te spreken. Een hele slechte zaak!
En als je na goed speurwerk toch het telefoonnummer via chat gpt hebt gekregen kun je alleen Engels praten. Ik weet niet wat er gebeurt is met jullie bedrijf, maar jullie maken het je zelf te moeilijk. Ik heb me spullen bij een andere winkel besteld. Nooit meer skate pro voor mij.

13. maj 2025

Besvarelse fra SkatePro

Hallo, bedankt voor je feedback.

Je kunt ons klantenservicenummer vinden op onze website. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.
Het klopt dat we op dit moment geen Nederlandstalige telefonische ondersteuning hebben. Als je ondersteuning in het Nederlands wilt, kun je een e-mail schrijven of een chat starten.

Sorry voor het ongemak!
/ Uw SkatePro team

Deze email is point of sales materiaal

Deze email is point of sales materiaal, spam dus. Als ik wil retourneren moet ik printen, maar ik heb geen printer. Er wordt geen alternatief geboden. Trustpilot is niet zo plezierig om dit op te moeten schrijven, ik schrijf u liever zelf.

29. april 2025

Bedankt voor je review.
Neem contact op met onze klantenservice, we zoeken naar een oplossing email@skatepro.nl
/Het SkatePro Team