Skandinavisk Motoroptimering AB - Linköping Anmeldelser 61

4,5

Låsbomsgatan 21, 589 41 Linköping, Hackefors, SE

Bokade tid online, Hade tid mellan 9-11, kom vid 11.30 då var inte bilen klar utan var kvar i verkstaden. Kl 12.15 var bilen utkörd. Först skulle det inte kosta något då felet inte kunde åtgärdas,... Se mere

Trevligt bemött efter smidig bokning,blev tyvärr tvingad att boka om pga sjukdom för mig. Inga problem,fick ny tid direkt. Vid besöket stannade jag kvar i ett tv försedd rum med tillgång till fr... Se mere

Väldigt nöjd med optimeringen, det tog lite tid då det inte gick på första försöket men de hade ett väldigt trevligt väntrum där det fanns kaffe, sköna fåtöljer och Netflix. Efter optimeringen va... Se mere

1. Leverandør af tuningsudstyr

Vi inom Skandinavisk Motoroptimering har en flerårig erfarenhet från avancerad optimering av ett antal olika fordonstyper: personbilar, transportbilar samt inte minst husbilar och båtar. I alla våra uppdrag ingår analys & diagnos, installation och en treårig supportgaranti för att din optimering fortsatt ska att fungera perfekt. Vi samarbetar med team av ingenjörer som kontinuerligt utvecklar allt effektivare lösningar för allt fler biltyper och modeller. Vi verifierar alla optimeringar både före och efter ingreppet. Därigenom kan du själv se att ingreppet gav önskad effekt. I en tid när priset på drivmedel fortsätter att öka, märker vi också att intresset för motoroptimering ökar kraftigt.

• Låsbomsgatan 21, 589 41, Linköping, Hackefors, Sverige

• 010-129 59 77

4,5

Bra bemötande

Bra bemötande , bra information om hur det går till. Och i mitt fall en ganska enkel 109hkr disel i en mini blev bilen både roligare och faktiskt tryggare att köra ! Familjens bmw åkte in nån vecka senare för att få en roligare bil. Och det blev det! Kvar att utvärdera är förbrukningen. Och det tar tid då man gjärna nyttjar det extra man fått! Mycke bra firma!

2. marts 2024

Kan inte rekommendera

Bokade tid online,
Först skulle det inte kosta något då felet inte kunde åtgärdas, sedan 10 minuter senare kostade det 1000kr.
Fick info att de kan ordna så felet försvinner genom svetsning i partikelfiltret. De återkom aldrig med priskostnad som de lovat.
Det blev ett mycket konstigt verkstadsbesök.

6. august 2023
Skandinavisk Motoroptimering AB - Linköping-logo

Besvarelse fra Skandinavisk Motoroptimering AB - Linköping

Hej Susanna, tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Det verkar vara nåt form av missförstånd här. När man bokar en DPF OFF hos oss så gäller det endast programmering. Men man måste även tömma själva filtret och detta görs normalt av kunden själv eller anvisad verkstad. Vi hade samtidigt under denna tid sommarpersonal vilket gjorde att en del missförstånd kan ha skett. Men vi har sett över detta och ändrat i vårt bokningssystem så att det tydligare framgår vad som ingår när man bokar denna tjänst.
Jag kontaktar dig personligen för en offert på komplett arbete.

Mvh Thomas

Stort tack.
Anders

3. oktober 2022

Väldigt nöjd med optimeringen

Efter optimeringen var bilen trevligare att köra och jag gick från en bränsleförbrukning på 0,7 till 0,57

Det här har med andra ord betalat sig på ett år.

24. juni 2022