Skandinaviskautflykter Anmeldelser 65

2,2

2,2

Under middel

Spild ikke jeres ferie på dette.

Vi bestilte plads på Las Palmas turen. Havde ikke gennemskuet, at det var en ren salgs tur.
Vi blev samlet op kl 9.40 i Pourto Rico. Bussen kørte rundt og samlede op, de fordelte os alle i busser til diverse ture, for så at stoppe kl 11.30 ved et gammelt fabriksområde. Her blev vi gennet ind i en hal med borde og stole. Kostet rundt med, og fik besked om at tie stille og lytte efter. Demonstrationen af uld produkter varede to timer. Vi fik skæld ud, hvis vi gik udenfor i varmen i pausen hvor vi kunne mærke på produkterne og købe. Der blev serveret en kedelig tapas med kiks. Orange saftevand og vin.
Kl 14.30 kørte vi til Las Palmas og havde her to timer til at se byen. Det passede med at vi kunne nå og se katedralen og det tilhørende museum.
Herefter kørte vi til en gård, hvor vi kunne købe kolde retter og kager, - og rom, alou vera produkter og olivenolie. Altsammen til overpriser i forhold til supermarkedet i Pourto Rico.
Vi var hjemme kl 18.30.
Alt i alt spild af en feriedag.
GØR DET IKKE

4. februar 2026

Pas På Fup-dyner

Pas På Fup-dyner
Flere oplever, at de ikke modtager de uldprodukter, de har betalt for på udflugter med Skandinaviska. Man bliver fx lokket til at købe en luksus ulddyne, men når man kommer hjem, modtager man kun den billige standard dyne (som kradser).
Hvis du når at betale, inden du opdager fejlen, er pengene tabt. For de vil ikke acceptere foto-dokumentation for deres fejl. De kan ikke se på et foto, om en dyne er luksus eller standard, selvom enhver kan se det med det blotte øje. Man kan så sende det hele retur for egen regning og håbe. Virkelig ringe!
Men udflugten var ok. Bare hold Visa-kortet i lommen under uld-demonstrationen.

27. juni 2025

Tur til La Gomera

BLIV VÆK. Vi vidste, at vi skulle overvære en demonstration af uld, men regnede med, at resten af dagen skulle handle om La Gomera. Men nej. Derefter ville vores guide (som reelt var en sælger) sælge en middag sidst på dagen, som ikke stod i beskrivelsen. Der skulle også sælges hudprodukter og til sidst et lotteri. Der indimellem nåede vi lige et par udsigter og en tur i en skov på egen hånd. Til sidst havnebyen på egen hånd. Vi fik praktisk taget ingen information om øen, og turen var under ingen omstændigheder pengene værd.

16. januar 2025

Forurenende "rejseselskab."

Dette "selskab" sørger for en daglig forurening af alle de store turistområder på Gran Canaria, ved dels at lægge OG opsætte deres grimme brochurer overalt. Den havde næppe gået i Sverige eller Norge! Ydermere tiltvinger firmaet sig uautoriseret adgang til vores hoteller og skubber deres overflødige materiale ind under døren. Mit bedste råd: når du ser en brochure, så tag den og smid den i den nærmeste skraldespand. Elastikkerne bør også fjernes! HOLD GRAN CANARIA FRI FOR ØJENBÆER.

12. december 2024

På tur

Hej
Vi er utilfredse med jeres tilbud om en udflugt,
med frokost, det lød som et godt tilbud om at komme ud og se noget.
Vi var klar over der stod i brochuren om en demonstration med et produkt.
Det der mangler fra jer om denne tur er gennemsigtigheden om det faktiske
Der mangler bl.a. at der er obligatorisk at deltage, ved tilmelding og hvad der skal foregå, blandet
andet informere om hvor lang tid demonstrationen varer, og hvilken lokalitet, kunne se der blev genet folk ind i et så ikke hyggeligt lokale. Endvidere
Vi er fra Danmark, og guiden som var med i bussen
var fra Finland og med noget gebrokkent svensk, som vist kun svenskere forstod, så kom vi så til dette lokale og demonstrationen skulle foregå på svensk og bruge 2 timer på noget som vi ikke få noget som helst ud af , synes er kritisabelt,
Noget mere information vil hjælpe andre i samme situation, og undgå negativ omtale.
Håber vi kommer gemmen med vores budskab

10. december 2024

Mandelfestival. Kanarisk folkefest

Turen hed En unik oplevelse mandelblomsterfestival.
Så langt så godt.
I bruchuren var beskrevet at man også kunne se Kanarisk folkefest.
Den var der ikke mens vi var der, det syntes jeg ikke i kan være bekendt, det ville de fleste se, der var med på busturen. men men.
Turen var d.10 og d.17.2 2024

17. februar 2024

Taganana

Vi var på en fantastisk flot tur til Taganana. Først en lille demonstration af de fantastiske uld-produkter, mens vi fik serveret tapas og et glas vin mm. Bagefter kørte vi helt op nordpå ad stejle veje med hårnålesving til en lille havneby. Her fik vi serveret en dejlig middag med en dejlig salat, fisk eller svinekød efter eget valg og en lille isdessert. Der var også vin og vand til maden. Herefter var der lidt tid til at nyde dette flotte sted og dets meget smukke udsigt inden turen gik syd på igen. Mange tak til chaufføren og vores søde guide for en fantastisk flot og veludført tur.
Bent og Alice, Danmark.

14. februar 2024

Udflugt til La Gomera

Mig og min hustru var med på tur til La Gomera.
En fantastisk tur med en dygtig chaufør, samt en meget engageret rejseleder, Han informerede undervejs på turen og var med til at lave en god stemning. Vi har tidlige deltaget i ture med SKANDINAVISKA UTFLYKTER på Grand Canarie. Disse ture en halv pris af hvad vores rejseselskab tilbyder for samme ture.

18. januar 2024

Ønskes, bedre forventningsafstemning.

Der er store problemer med forventningsafstemningen før turen, for eksempel:
- Vi havnede i et længere foredrag om fordelen ved uldsengetøj - det var noget svært at finde i turbeskrivelsen.
- I teksten stod der lunch inkluderet med vin - det var åbenbart den begrænsede tapas-servering vi fik hos uld-sælgeren, det var vi flere der ikke helt fangede og derfor blev noget overrasket over vi selv skulle betale da vi ankom til en restaurant, hvor man faktisk kunne få noget at spise.
- Vi kom til nogle fine steder, men da vi havde brugt meget tid på foredrag var der ikke meget tid til at nyde udsigter og stoppe undervejs.
- Efter stoppet til uldforedrag var næste stop en gård, hvor man kunne få "skandinavisk kaffe"... derudover var der ikke andet indhold.
- Efter yderligere et par korte stop og megen kørsel var vi hjemme igen og...
Ja, vi fik set noget - men ikke helt den tidsfordeling jeg nok havde forventet.
Men, det var billigt - og et foredrag er fair nok, men så fortæl det da! Og måske et lille tip om at bruge mindre tid på det - balancen endte for mig med at være forkert.
Bemærk - skandinavisk synes at betyde svensk - guiden talte langsomt og tydeligt og for os fint forståeligt, men altså svensk.

10. januar 2024

Bare lad være

Ingen steder advares man om at bliver hevet til et meget langt salgsforedrag. Vi tog med på tur til Mógan, men blev kørt i den forkerte retning - uden at det blev gjort klart inden man steg på bussen. Ingen fortæller hvor langt dette håbløse foredrag er, og efter lidt over halvanden time vælger vi at gå og selv finde til Mógan. Spild af penge at tage med på sådan en udflugt medmindre man er parat til at sidde i timevis og lytte til en ligegyldig salgstale.

3. marts 2023

Fin udflugt Gran Canaria rundt

Fin udflugt Gran Canaria rundt.

Prisen er i bund, da udflugten er delvis sponsoreret af firmaet Wool-Bed.
Besparelsen er ca 30 - 40 Euro. Til gengæld er man tvunget til at lytte til et ca 2 timers foredrag om Wool-Beds fortræffeligheder.

Det var en oplevelse - det er mange år siden jeg har oplevet så meget misvisende manipulation og fornægtelse af sundhedsfakta, krydret med en voldsom skræmmekampagne 🙄
Smiler stadig - det var virkelig "underholdende" - jeg har i mere en 30 år arbejdet (som tekniker) sammen med sælgere som kunne sælge sand i Sahara.
Dette foredrag var endnu vildere 🤣

Pyt - vi havde forberedt os og abstraherede bare de 2 timers foredrag ud af oplevelsen, og så var resten af turen fin.
Den gav et fantastisk all-round indtryk af Grand Canarias storslåede natur.

En pudsig ting var dog, at guiden på et tidspunkt nævnte, at deres udflugter ikke var for danskere 🤔
Måske hun skulle tage en lektion i geografi og samfundsforhold, og genoplive hvad "Skandinavien" er for en størrelse 😋😁🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

26. januar 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (65 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto