Skandform.dk Anmeldelser 17

4,6

Skandform sælger væg- og akustikpaneler og giver et alternativ til de traditionelle akustikpaneler, hvor forskellige farver og konturer kan vælges efter individuelle ønsker

4,6

Flot produkt og god service

Panelerne er rigtig flotte, og kundeservice har været både hjælpsom og imødekommende. Der opstod en skade under leveringen, men det blev håndteret, og jeg får nye paneler sendt. Alt i alt en god oplevelse.

20. juli 2025

Hej Gediminas.

Af hjertet tak for de 5 stjerner, vi er virkelig glade for at du synes om vores produkter og at vi kom i mål med det hele, selvom der var en skade i leveringen. Vi sidder klar, hvis du skulle bruge flere paneler på et tidspunkt :-)

Dbh Skandform

Fedt produkt og fantastisk service!

Fedt produkt og Skandform er super behjælpelige! Kæmpe anbefaling herfra.

26. marts 2025

Hej Mathias.

Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner, dem er vi meget glade for - det er en perfekt måde at gå på weekend på :-)

Fantastiske flotte paneler

Fantastiske flotte paneler! Er super glad for mit køb! Hurtig levering og god betjening. Kan varmt anbefales.

27. marts 2025

Besvarelse fra Skandform.dk

Af hjertet tak for den meget flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for :-)

God og hurtig service

Super flotte paneler, som giver hjemmet en ekstra wow-effekt. De var super nemme at montere, med hjælp fra hjemmesidens step-by-step guide. Vi startede med at bestille farveprøver, så vi var sikre på at købe de rigtige paneler

4. februar 2025

Besvarelse fra Skandform.dk

Tusind tak for de flotte ord og vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse. Vi sidder klar til at hjælpe næste gang du får brug for noget nyt til dine vægge :)

Dbh Skandform

Høj kvalitet og nem montering

Har netop fået sat mine forrest mixed paneler op - de er vildt flotte! Hurtig levering og nemme at montere - tak herfra:)

24. marts 2025

Besvarelse fra Skandform.dk

Tusind tak for de 5 stjerner, Michael - det betyder meget for os og vi er glade for at de lever op til dine forventninger.

Dbh Skandform

Stort 5-tal fra mig (tak for hjælpen)

Jeg har i de sidste par år bestilt akustikpaneler flere forskellige steder, og Skandform skiller sig virkelig ud på det positive. Folkene bag går hele vejen for at hjælpe (jeg havde også nogle spørgsmål)

Jeg er desuden ret vild med de nye og anderledes designs. Cloud kan meget mere end almindelige akustikpaneler, både gulv til loft men også bare fra gulv og så halvvejs op (tror vidst de har et billede af det på siden). Vores har i hvert fald allerede gjort sig positivt bemærket 😉

9. januar 2025

Hej Nicolai.

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for :)

Vi er særdeles glade for at høre, at du er tilfreds med vores nye produkt, Cloud - vi vil meget gerne se dit flotte resultat, så send gerne billeder til os på info@skandform.dk :)

Ha' en rigtig god dag.

Dbh Skandform

Jeg er super glad for de…

Jeg er super glad for de akustikpaneler, jeg købte hos Skandform.dk. De ser vildt flotte ud på væggen, og jeg kan virkelig mærke, at lyden i rummet er blevet meget bedre. Det var ret nemt at sætte op, selvom jeg ikke er den store gør-det-selv-type.

Leveringen var hurtig, og jeg fik god hjælp, da jeg havde nogle spørgsmål inden købet. Alt i alt en rigtig god oplevelse – kan klart anbefales til andre, der vil have noget, der både pynter og forbedrer lyden!

7. januar 2025

Hej Mark.

Tak for de flotte ord, det varmer vores hjerter. Vi er glade for at høre, at I kan mærke en forbedring af lyden og at de var nemme at montere.

Helt fantastisk produkt

Helt fantastisk produkt!
Det bryder virkelig en “kedelig” hvid væg og skaber dynamik i rummet.
Derudover er det super kvalitet og nemt at sætte op.

6. januar 2025

Hej Jonas.

Det er vi virkelig glade for at høre, mange tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at det har skabt ny dynamik hos dig.

Super service og kvalitetsprodukter

Meget glad for den gode service (meget hurtig betjening på chatten).
Panelerne er af høj kvalitet og nem at monterer.
Stor anbefaling!

3. januar 2025

Hej Julie.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det varmer virkelig.
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med servicen og panelerne.

Dbh Skandform

Hurtig svar på chatten og gode produkter!

Super hurtig svar fra kundeservice. Jeg skrev i chatten og fik svar på spørgsmål vedr. farveprøver, på ingen tid. Akustikpanelerne er i rigtig god kvalitet.

3. januar 2025

Hej Nikolaj.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er vi rigtig glade for. Vi håber du bliver glad for dit produkt og sig endelig til, hvis vi kan hjælpe fremover.

Dbh Skandform

Fede farver og anderledes muligheder…

Fede farver og anderledes muligheder end på andre hjemmesider. God service og hurtigt levering. Handler 100% her igen!

2. januar 2025

Hej Nadja.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er vi virkelig glade for. Vi ser frem til at byde dig velkommen næste gang du har brug for vægpaneler :-)

Let montering

Jeg har ikke de store “gør-det-selv” evner, men jeg havde ingen problemer med at montere disse elementer. Jeg vidste ikke, hvilken lim jeg skulle vælge, så jeg skrev på chatten på hjemmesiden og fik svar lige med det samme! Fem stjerner herfra.

30. december 2024

Hej Lasse.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - vi er glade for at du kom i mål med projektet uden problemer :-) Sig endelig til, hvis der skulle opstå spørgsmål en anden gang.

Et pænt og godt produkt

Et pænt og godt produkt. Finish på maling er flot, føles og ser meget professionelt ud. Generelt er produktet af god kvalitet. Servicen er også god.

29. december 2024

Hej Jeppe.

Mange tak for din anmeldelse - vi er rigtig glade for at du synes om produktet og er tilfreds med vægpanelerne :-)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto