Skalborgpizza Anmeldelser 8

3,3

3,3

Middel

Godr pizzaer i Skalborg👍😃

Bor i Skalborg og bruger ofte Skalborg Pizza. Bestiller hjemmefra og maden er altid klar til tiden.
Kun ee. gang har set ikke været helt ok, dahsvde de glemt salaten på den bestilte Pizza. Også GLUTENFRI pizza er fine.
Godt Pizzaria.
Mvh. Sven Grud Rasmussen

6. april 2026

Dårlig

Vi har idag bestilt pizza der. Det var en meget speciel oplevelse da de nærmest ikke vidste hvad de lavede. Der var mange mennesker og en del måtte gå tomhændet hjem da de ikke kunne finde bestillingerne
Vi fik vores pizza men magen til kedelige og tørre pizzaer skal man lede længe efter.
Ved ikke helt hvad der er sket der for førhen havde de de bedste pizzaer.
Skal ikke have pizza derfra længere

Efterfølgende kom jeg i tanke om hvorfor den calzona var tør. Den manglende tomatsovs 😴

28. november 2025

Vi bestilte mad 17:40 og få en…

Vi bestilte mad 17:40 og få en bekræftelse på at det kommer 18:40, da vi ringer ca. 18:45 er de stadig ikke gået i gang med dem. De lyver så og siger at jeg har accepteret et senere tidspunkt hvilket er lodret løgn. Klokken 19:20 ringer ejeren til mig og siger at vi bor for langt væk trods at der står de leverer her OG har selv accepteret bestillingen. Da maden så endelig når frem er den ene pizza brændt og den anden så slatten at vi var nødt til at give dem mere tid i ovnen. Det er klamt og under alt kritik. Grådigheden viser atter igen sit ansigt.

10. juni 2021

Elendig kundeservice, pizzaer og pompfritter - køb ikke din mad her!

Vil du have god kundeservice og pizza?

Så skal du ikke benytte Skalborg pizza, køb din mad et andet sted!

Vi bestilte tidligere i denne måned mad derfra, hvor pomfritterne og en af pizzaerne var slatne, kedelig og vi havde et indtryk af, at de ikke var bagt nok. Begge dele var på ingen måde sprøde.

Vi ringer til virksomheden for at fortælle om vores oplevelse, men de ville ikke sende nyt mad, da det var tæt på lukketid. Vi får af vide, at næste gang vi bestiller noget mad, så ville vi få tilsvarende gratis. Så langt, så godt.

Indtil i dag, hvor vi så skulle bestille vores gratis pizzaer og pommes frites. I stedet for blot at imødekomme kunden, så indgår vi i en lang samtale omkring maden, hvor vi både skal fortælle hele historien igen, men så begynder virksomheden at påpeger, at de aldrig har fået klager før, så det virker suspekt for dem, at vi overhovedet klager over slatne pommes og en underbagt pizza.

Pludselig skulle vi betale 150 kr for måltidet. Efter lidt snak skulle vi betale 75kr. Hertil så ville virksomheden også have, at vi skulle betale for fragt, nu hvor vi fik noget af maden gratis. Det stoppe faktisk ikke her - fra at vi høfligt ringede og sagde, at maden ikke levede op til vores forventninger, så endte det med at medarbejderen sagde: "Okay, du betaler for en pizza og ingen fragt, men hvis du stadig mener pizzaen er dårlig, så skal du aldrig køber pizza her igen".

Jamen det kan jeg love dig for, at jeg aldrig kommer til igen - og jeg vil aldrig anbefale virksomheden til andre!

Utrolig dårlig kundeservice, uprofessionelt håndtering og dårlig/kedelig mad. Nej tak fremover til Skalborg Pizza!

13. maj 2021

Yderst usædvanlig oplevelse

Yderst usædvanlig oplevelse! Bestilte 3 stk. pizzaer - 1 var ikke iht bestilling. Kontakter dem og forklarer - de ønsker ikke at levere ny - men jeg insisterer da fejlen er på deres side, og da vi var 3 der havde brug for mad. Efter at have insisteret på at få leveret korrekt pizza smækker medarbejder røret på. Venter og tænker om vi overhovedet får vores pizza. Så ringer de - der er ventetid, jeg siger ok, bare det er korrekt pizza. Efter 1 1/2 time ankommer nr. 3 bestilte pizza og jeg får pludselig meldingen - vi leverer ikke længere til din adresse - der er for langt...Elendig service - og endnu mere elendig og infantil reaktion på fejl DE har lavet.

14. juni 2019

Er dette din virksomhed?