Skagerak Denmark A/S Anmeldelser 15

2,5

1. Møbelforretning

Danish design company with roots deeply grounded in Scandinavian design and tradition for good craftsmanship.

2,5

Under middel

Super kvalitet

Har flere havemøbler i forskellige aldre. Smuk finish og fantastisk holdbarhed. Oplevede at kunne købe et drachmann bord på tilbud og kunne det sælge det 10 år efter til en tilfreds køber for 90 % af købsprisen. Rart at tingene kan holde i årtier, og ikke ender på lossepladsen.

17. november 2023

Besvarelse fra Skagerak Denmark A/S

Hej Michael, mange tak for din fine anmeldelse og for at dele dette med os.

Fantastisk service og fantastiske…

Fantastisk service og fantastiske møbler! Absolut alle pengene værd! De bliver kun smukkere med årene.
Søren der leverede var ligeledes helt vidunderlig.
TAK

8. juni 2022

Hej Petra,
Mange tak for din positive og fine anmeldelse, det er vi glade for at høre. Dejligt du har haft en god oplevelse med service, møbler og levering.

Skide god kundeservice:)

Jeg har oplevet en enormt god kundeservice hos Skagerak, da jeg havde problemer med mit skærebræt. Jeg har ellers kun oplevet varer af en rigtig god kvalitet og et lækkert design, så det kan klart anbefales at handle hos jer.

18. januar 2022

Hej Simone,
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Ønsker dig en god dag.

Stor ros, fantastisk service

Vi sendte en reklamation til Skagerak og de vendte tilbage med verdensklasse service. Sådan behandler man gode kunder!
Stor ros til Skagerak

10. oktober 2021

Hej Benedikte,
Mange tak for din positive og fine anmeldelse, det er rart at høre.
Skagerak

Vi har købt parasol og parasolfod gennem Skagerak, og gennem hele købsprocessen - og efterfølgende, har vi modtaget virkelig god og hurtig service fra Kundesupport (herunder Trine). Vi kan varmt anbefale at handle med Skagerak.

21. juli 2021

Hej Michael,
Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi glade for at høre.

skagerak.dk er sgu ok 🤗🤗

Nu kan jeg se at de ikke har så gode anmeldelser men det er så ikke min Opfattelse hade to skærebratter som var revnet skriver til SkagerakOg den service jeg fik var til ug.
Så 1000 tak til Sif for super service

24. juni 2021

Hej Brian,
Tak for din positive anmeldelse, det var godt at høre.
Skagerak

TripTrap vs Skagerak, kraftig kvalitets drop

Som mangeårig ejer og køber af TripTrap og senere Skagerak produkter er det ærgerligt at købe/modtage en Catalina parasol fra Skagerak.dk
Efter leverings tid på >1 måned (som vi gerne venter på med kvalitet) modtages parasol som vi pakker ud og opsætter. Ved udpakning er det tydeligt at materialer og kvalitet er som markedsprodukter til 1/3 af prisen på 1595,- som er tilbud fra 1995,- !!!
Beslag, topknop og midterste glidedel om spinkle to delte parasolstang er udført i plast og parasolstof er tyndt.
Vi har en TripTrap parasol hjemme fra 2000 i absolut helt anden kvalitet og tænkte at vi ville købe til sommerhus.
Denne parasol er vild over prissat i forhold til kvalitet som kan købes tilsvarende med andre mærker langt billigere og vi køber ikke mere Skagerak ubeset prr Postordre. Vi kunne returnere vil mange sige men orker ikke proces.

28. maj 2021

Besvarelse fra Skagerak Denmark A/S

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at, du har haft en dårlig oplevelse med et af vores produkter. Du må meget gerne kontakte os på hello@skagerak.dk, så vi kan finde en løsning på problemet. Det er også altid muligt at returnere til os, hvis du ikke er tilfreds med produktet.

Ocean havestole revner

Vi købte 6 fine Ocean havestole for nogle år siden, men stolene "revner" mellem sæde og ryg - 3 er helt knækket, og på de sidste 3 er der revner i begge sider, så det er kun et spørgsmål om tid. Stolene bliver behandlet med Skageraks eget plejemiddel, og de overvintrer indendøre. Som sagt er de nogle år gamle, men til den pris havde vi forventet længere levetid, og vi er meget skuffede over den ringe holdbarhed.

22. marts 2021

Hej Henriette

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at, du har haft en dårlig oplevelse med vores produkter. Du må meget gerne kontakte os på hello@skagerak.dk, så vi kan finde en løsning på det.

Professionel håndtering af reklamation

Stor ros til Trine Hvilsted og Skagerak for at have håndteret min henvendelse om et Drachmann højglans hvidt havesæt af ældre dato. Jeg fik pr. kulance et nyt sæt efter fremsendelse af billeddokumentation på små sprækker i lakken. Det er jeg og min kone så imponeret over, og som gammel Hadsund dreng hvor Trip Trap som det hed dengang lå placeret, så virker det bare endnu bedre:-) Tak Trine for stor hjælp og professionel håndtering. Mvh Henrik

17. marts 2021

Har bestilt nogen enkelte varer....og…

Har bestilt nogen enkelte varer....og må sige at de er fine.Min eneste indvending må være på kundeservicen: alle varer var modtaget hurtigt efter bestillingen(2 dage)-men en lidt større ting ( spejl så ikke så stor en ting igen)skulle komme med "step transport"-og der står blot på bestillingen at man "bliver kontaktet " fra fragtmanden inden levering.Ikke et pip om hvornår eller hvorledes iøvrigt.Da jeg ringer til kundeservice og forsøger at få mere at vide får jeg at vide at sådan er det bare da varen er skrøbelig.Fair nok.Har nu skrevet til Step Transport(måtte selv lokalisere dem på nettet) og de bekræfter blot at jeg bliver kontaktet-næste uge......Gaaab. De er åbenbart kun på Sjælland hver 14 dag.?Ville være rart om der var information om op til 14 dages leveringstid-når man bestilte.

4. marts 2021

Hej Klara

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du synes vores produkter er fine.
Vi beklager at, du har haft en dårlig oplevelse med levering af dit spejl. Vi yder den extra service at sende spejl med speciallevering via fragtmand, for at sikre det ikke går i stykker. I dit tilfælde kan vi desværre se at der i booking af fragtmand, er sket en fejl. Det beklager vi. Normalt tager levering med fragtmand 2-8 hverdage både på Sjælland og resten af Danmark.

Flækket teak træ.

For cirka et år siden k
fik jeg en solvogn fra Skagerak. Efter kort tid flækkede teaken. I første omgang byttede de min solvogn. Men da den flækkede anden gang ville de ikke bytte den. Her fortalte de mig at den skulle flække fra ende til anden før de ville bytte den.

3. juli 2020

Rådner og ruster hurtigt

Købte en parasolfod som rustede og et teak havebord som rådner

Købte en parasolfod som rustede indenfor 3 mdr. , jeg ønskede at få pengene retur, da jeg ikke ville vente endnu 3 mdr. for at se om det samme skete med den en byttede vare. Men triptrap nægtede at tage parasolfoden retur. Så jeg fik varen byttet og nu ruster den nye fod, og nu ca. et år efter er hjulene røget af!

Og vi de havemøbler vi har købt hos dem rådner.

Min Haraldnyborg parasolfod til 249,- holder bedre, ikke alene ruster den ikke, hjulene holder også.

1. december 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)